Wkadk

Hvordan at oprette din egen kjole stil

Mens mange tøj stilarter og muligheder er til rådighed for os i dag, er der ikke noget som at eje din egen særskilte måde. Her er hvordan at udforme en, der er helt din egen.

Steps

Hvordan at oprette din egen kjole stil. Udvælge de elementer, som du kan lide.
Hvordan at oprette din egen kjole stil. Udvælge de elementer, som du kan lide.
 1. 1
  Evaluer dit skab. Gå igennem, hvad du allerede har, og beslutte, hvad du vil. Stykker, som du holder bør have en pasform, der er smigrende at din krop, samt en overordnet look, der blander sig med din form. Smide ud eller donere noget, der passer dårligt eller at du er tilbageholdende med at bære ud af huset. En god regel i tommelfingeren er, at hvis du ikke har slidt det i 6 måneder (spærring sæsonvarer såsom trøjer til vinter eller badetøj til sommer), slippe af med det.
 2. 2
  Udvælge de elementer, som du kan lide. På det tøj, som du gør holder, evaluere, hvad præcist det er, der gør du lyst til at bære dem - såsom cut, ærmerne, de dekorationer, eller farven. Skriv en liste over disse elementer og tage den shopping med dig senere.
 3. 3
  Kig efter inspiration. En måde at fremme og udvikle din egen stil er at finde ud, hvad der ser godt ud på andre mennesker. Blad gennem blade eller se tv efter tendenser, der fanger øjet. Hvis folk ofte komplimentere dig på at ligne en bestemt berømthed, søge deres navn på nettet og se, hvad de slid at komplimentere deres farve og størrelse. Alternativt kan du besøge overfyldte steder såsom indkøbscentre eller downtown fortove. Observere, hvad folk er iført, og noterer mode du kan lide.
  • Overveje at integrere elementer af subkultur mode ind i din garderobe. Nogle subkulturer fremme unikke måder, som afspejler en bestemt livsstil. Du behøver ikke at gå all-out og vedtager en ekstravagant, aparte udseende baseret på en specifik subkultur, men du kan kigge på dem til inspiration. For eksempel, du måske kan lide klokkeformede nederdele, der gotiske Lolitas slid, eller flyvning jakker begunstiget af skinheads. Når du ser noget du kan lide, små måder at bringe et element af det ind i din garderobe.
 4. 4
  Bede om hjælp. Hvis du har svært ved at finde inspiration, eller du bekymre dig om at have dårlig smag, bede om en uden mening. Kontakt en nær ven eller et familiemedlem, hvis sans for stil, du beundrer, og bede ham eller hende, hvad der kunne se godt ud på dig. Eller besøg et stormagasin eller butik, som bærer mode du kan lide og bede en sælger til at hjælpe dig med at samle et stilfuldt look, der er rigtige for dig.
  • Må ikke være bange! Det kan være svært at bede om hjælp. Husk, at de fleste af dine venner og familiemedlemmer vil have dig til at føle så godt som du kan i dit tøj. Også, de fleste mennesker, der arbejder på tøjbutikker elsker at hjælpe folk med at finde det helt rigtige look og vil være ivrige efter at hjælpe dig.
 5. 5
  Glem ikke sko. Et nyt par sko kan tilføje en anden flair til dit look. Kig efter noget, du kan bære ofte og som passer med den generelle udseende, du forsøger at opnå.
 6. 6
  Gå på indkøb. Når du har besluttet, hvad du vil, starte shopping. Du behøver ikke at fylde din garderobe alle på én gang - i stedet overveje shopping på små intervaller, såsom hver par uger, indtil du har samlet et skab du vil. Besøg sparsommelighed eller en sending butikker, indkøbscentre, forretninger, butikker eller stormagasiner, eller shop online.
  • Shop med en ven, der ikke er bange for at tilbyde blid (men konstruktiv) kritik med dig, mens du handler. Denne måde vil du, vil du få en ærlig mening for din stil.
  • Shop lavsæsonen. Lette nogle af presset på dit budget ved shopping off-season. For eksempel køber shorts og badedragter i efteråret, eller trøjer i foråret.
 7. 7
  Find en god skrædder eller syerske (ekstraudstyr). Tøj størrelser er designet til at passe til masserne, og derfor måske ikke passer dig så godt som du gerne vil. Hvis du finder en brik, du elsker, men det passer mangler, tage det til en skrædder eller syerske til ændringer. De fleste dagligdags-slid tekstiler kan ændres forholdsvis billigt, og prisen vil være værd at tillid løft, der kommer med iført tøj, der passer godt.
 8. 8
  Accessorize. Punch up din almindelige udseende ved at tilføje et par interessante tilbehør. Dette kan være så simpelt som at købe rene snørebånd til dine sko, eller iført en dæmpet bælte. Hvis du virkelig ønsker at ændre dit look, kan du prøve at tilføje smykker, tørklæder, hatte eller hår stykker.
  • Pynte hvad du allerede ejer. Med lidt snilde, kan du tilføje bånd, perler, broderi, hægter, applikationer eller andre forestillinger til dit tøj. Besøg din lokale håndværk butik for idéer og forsyninger.
 9. 9
  Mix og match. Prøv at parring forskellige stykker til en overbevisende, unikke look. For eksempel, selv om du ikke tror din nye tank ville se godt ud med dine capris prøve det. Måske alt hvad du behøver for at trække hele sæt tøj sammen, er, at bæltet, du ikke har slidt siden sidste sommer.
 10. 10
  Ændre din frisure. Sandt nok, din frisure er ikke en del af dit tøj, men det kan drastisk ændre, hvordan dit tøj ser ud. Prøv at styling dit hår en anden måde om morgenen, eller se om et nyt shampoo eller produkt hjælper det ser bedre. Hvis du vil prøve en radikalt anderledes klippe eller farve, konsultere en stylist, hvad der kunne se bedst på dig. Find billeder i magasiner eller online for inspiration, og tage dem til din udnævnelse.
 11. 11
  Vær dig selv. Det vigtigste ved dit nye look bør være, at det gør du føler dig godt. Oprettelse af en personlig stil er egentlig bare iført hvad du ønsker. Tænk mere positivt og være mere konstruktiv og udtryksfuld med dine ideer og evner.

Tips

 • Bær farver, der gør du føler dig glad og smuk. Når du føler dig godt i dit tøj, vil du se godt ud i dit tøj.
 • Følg de tre F'er: smigrer, pasformer, finanser.
 • Hvis du ønsker at styre dit budget, skal du ikke afslutte din søgning på big-box discountbutikker. Selvom de altid er at sænke priserne, kan du finde endnu billigere ting på genbrugsbutikker.
 • Hvis du vil virkelig være unik, kan du lave dit eget tøj og tilbehør. Selvfølgelig vil dette kræve færdighed i syning, hækle, etc.
 • Må ikke være bange for at kopiere. Hvis du beundre den andens stil, låne ideer fra dem. Bare holde antallet af elementer, du kopierer til et minimum, eller du kan gnide dem den forkerte vej.
 • Hvis du er en pige, så prøv ny makeup. Besøg makeup sektion af et stormagasin for en gratis makeover. Fortæl makeup artist, hvad du er interesseret i, men være villig til at acceptere hans / hendes input, og du kan skjule dine bedste træk. Være parat til at købe mindst én ting, som en tak.
 • Hav det sjovt tøj med højlydte prints og cool mønstre.
 • Må ikke dvæle ved det, hvis nogen kopierer dig. Der er mere for dig end din stil og der er mere til din stil end at et aspekt. Tag det som en kompliment og finde noget nyt.
 • Hvis du er en kortere pige, prøve at bære en pjusket eller indsamlet outfit. Det vil gøre dig vist højere.

Advarsler

 • Må ikke bære noget, der gør dig ondt. Selvom det er populære nu, i fremtiden vil folk til at grine, når de ser billeder af folk, torturerer sig med mode.
 • "Trendy" betyder faktisk, at noget, der er meget populært for et stykke tid og derefter hurtigt går ud af stil. Undgå trends medmindre du virkelig kan lide dem.
 • Vær sikker på at grundigt vaske noget, du har købt til en genbrugsbutik, især hatte eller hår ting, der kan bære lus. Når det kommer til personlig hygiejne, kan du aldrig være for forsigtig.
 • Aldrig bære nogen beklædningsgenstand, der ikke fladere kropstype, uanset hvor fashionable det kan være. Prøv en anden stil i stedet, og acceptere, at ikke alle stil blev lavet for hver person.
 • Undgå nedladende online forhandlere, som ikke har en nem at administrere returret.
 • Vær på vagt over for monokromatisk look: du måske elsker hot pink, men sportslige en all-pink outfit, kan bare gøre dig til at ligne Pepto Bismol. Bryd monotonien med neutral (eller ikke-pink, mindst) bælte, sko eller tilbehør.