Wkadk

Sådan ignorere din søster eller bror

Er dine søskende irriterende dig? Har du ønske du kunne flygte? Læs videre for at finde ud af hvordan.

Steps

Sådan ignorere din søster eller bror. Prøv at spørge dem høfligt at forlade du alene.
Sådan ignorere din søster eller bror. Prøv at spørge dem høfligt at forlade du alene.
 1. 1
  Prøv at spørge dem høfligt at forlade du alene. De kan forlade!
 2. 2
  Hvis din søster fortsætter, roligt gå væk. De kan følge dig, så gå ind i et badeværelse, hvor de ikke vil være i stand til at genere dig.
 3. 3
  Forsøg ikke at kopiere dem, er du kun være barnlig og det vil ikke få dig overalt.
 4. 4
  Gå til dit værelse, hvis du ikke kan tage det længere. Fighting din søskende vil kun få dig i langt flere problemer, noget du ikke ønsker.
 5. 5
  Giv dem den tavse behandling. Må ikke med vilje gør det, lade som om du virkelig i et show. De vil gå væk, tro mig, selvom det kan tage lidt tid. De vil være stille eller gå væk.
 6. 6
  Husk: Husarbejde ikke altid holde dem væk. Prøv at få nogle efter skole eller sommer aktiviteter for at holde din dag travlt.
 7. 7
  Må ikke ignorere dem! Husk de er også mennesker, hvis de prøver og få din opmærksomhed så høfligt spørge, hvad de ønsker, ikke bliver forværret på dem eller forsøge at lyde som du forsøger at komme væk. Dette vil ikke få dem til at være stille.
 8. 8
  Hvis de stirrer på dig, gøre noget distraherende. Stirrer tilbage på dem, er som at plukke en kamp, ​​er det ikke en god idé.
 9. 9
  Hvis du tilfældigvis til at dele et værelse, ophold på din side af lokalet, skal du ikke forsøge og ødelægge deres side. Find noget at gøre stille, hvis de prøver og ruin dette, ikke får forstyrret eller gal, bare gå væk stille og gå fortælle dine forældre. Men du behøver ikke forsøge at komme tilbage på dem!
 10. 10
  Hvis de gør det hele tiden, er de forsøger at genere dig, eller de tror, ​​du ikke gør nok med dem. Så når du ikke travlt, tage lidt tid til at gå spille spil med dem eller tilbringe tid sammen med dem. Især hvis du er deres ældre søskende. Hvis du er yngre, skal du ikke forsøge og bede hele tiden, når de ønsker at, de vil. Bare husk: Ikke alle har al den tid i verden.
 11. 11
  Hvis de muligvis komme ind i dine ting (dagbog, notesbog, kasser) så blot (hvis du kan) at skabe en replika eller sætte det et sted kun du kan komme til. Dette vil stoppe dem på deres spil, da de ikke kan finde den.
 12. 12
  Aldrig nogensinde forsøge og ramte dem, er, at være en forfærdelig søskende, selv om de var dem rammer dig. Du får ikke noget ud af det, ingen tilfredsstillelse overhovedet.
 13. 13
  Lær at være passive. Passiv er, når du lader tingene gå af, tilgive og glemme. Gør dette vil kun få din søskende gal, da du plejer at vise en reaktion, og de vil gå væk.
 14. 14
  Hvis du er ældre: Afhængig af din situation, kan din søskende gøre dette på formål, hvis du reagerer på alt, hvad de gør, eller de forsøger at få din opmærksomhed. Må ikke råbe ad dem og lukke dem ud, gør noget fritid og lege med dem.
 15. 15
  Hvis du er yngre: Husk ikke alle ældre søskende har interesser i at spille. Sommetider alle ønsker at blive ladt alene, så lad dem have deres plads, hvis det er nødvendigt. Når de kommer til dig forsøger at skubbe dine knapper, græd ikke til dine forældre, bare ignorere dem og holde gør hvad du gør.
 16. 16
  Gå væk. Det bedste for alle bare tælle til 10 og gå væk derefter gøre hvad du vil!
 17. 17
  Note-resultater kan variere..

Tips

 • Sørg for at du ikke "sladre-tell" på dem, synes ikke alt for 'whiny' eller dine forældre måske ikke ønsker at høre det. Tal med dem roligt og bede dem om at tale med din søster. Må ikke kræve.
 • Hvis de stadig ikke vil gå væk, lave en aftale (som når jeg havde brug for tape og min søster var irriterende mig, jeg sagde "finde mig båndet og så vil jeg spille med dig til en lille" sagde hun okay, og ser lige nu).
 • Hvis de kopierer dig, ignorere, at deres kopiering når nogen kopierer du så de beundrer dig, så det ud som om din awesome én, gøre noget rart, og din søster kunne gøre noget rart tilbage.
 • Hvis du ender med at spille på et spil eller noget, ikke bliver irriteret, hvis du taber, viser nogen upsetness eller vrede vil give dem en grund til at puffe det i dit ansigt eller samle på dig, bare sige, at du gjorde dit bedste og tilbud et nyt niveau, eller hvis du vil, bare i en høflig måde, sige dit keder sig og forlade.
 • Hold din cool, praksis vejrtrækning eller tænke på noget at berolige dig selv.
 • Vent det ud, og de vil normalt undskylder, hvis de begyndte det. Hvis du startede det bør du prøve at undskylde.
 • Hvis de rod med dine ting, ikke rode med deres. One, betyder det ikke give nogen tilfredsstillelse for dig selv, og to det vil kun få dig i problemer.
 • Forsøg ikke at bekæmpe dem, vil det kun få dig i problemer.
 • Hvis din søster ikke lukker op efter du har bedt hende, bare ikke tale med hende i et stykke tid!
 • Hvis din syge af kampene, ikke holde det i gang, hvis du ønsker det virkelig ender, sige dit undskyld, og hvis du ikke mener det, så sige undskyld uden mening det... de vil aldrig vide.
  • Øvelse gør mester!
 • Må ikke true dem. De kan fortælle om dig og du vil komme i problemer, hvis de ved, hvad du mener, og få det.
 • Aldrig såre dem. Du kan få mere i problemer, hvis du gjorde.

Advarsler

 • Ikke alle af disse vil fungere, hvis de ikke derefter finde ud af, hvad der er bedre at gøre.
 • Ingen kan holde hovedet koldt hele tiden, så vær forsigtig.