Wkadk

Hvordan til at helbrede acne hurtigt og naturligt

Du kan se de filmstjerner og sangere. Deres hud er acne fri. Selv dine venner har klare hud! Har du lider af akne, og ønsker du ikke har nogen, men ønsker ikke at spilde penge på dyre produkter, der ikke selv arbejde? Her er hvordan at ødelægge acne inden for et par uger, og gøre det naturligt, med ting omkring dit hus.

Steps

Hvordan til at helbrede acne hurtigt og naturligt. Prøv at bruge citronsaft som en acne afhjælpe.
Hvordan til at helbrede acne hurtigt og naturligt. Prøv at bruge citronsaft som en acne afhjælpe.

Første del: acne behandlinger

 1. 1
  Brug bagepulver. Bland lige dele bagepulver og vand til at danne en pasta. Påfør pastaen på acne individuelt, ikke over hele ansigtet. Dyp en Q-Tip til bagepulver blandingen og anvende den måde.
  • Lad bagepulver indsætte på dit ansigt i ca 10 minutter, eller indtil tør.
  • Vask af med meget koldt vand. Det vil hjælpe med at lukke porerne betydeligt.
  • Gentag højst to gange om dagen. Hvis din hud bliver irriteret eller alt for fedtet på grund af brug, så sørg for at afbryde behandlingen.
 2. 2
  Prøv at bruge citronsaft som en acne afhjælpe. Skær en citron i halve og gnid forsigtigt åbne side af citron på acne. Den stikkende fornemmelse betyder, at det virker. Citroner indeholder citronsyre, som angriber de bakterier, der forårsager akne.
  • Sørg for at tørre / vaske citronsaft ud, og bruge solcreme bagefter. Citronsyre kan blege huden og stiller den til betydeligt højere sandsynlighed for solskader.
 3. 3
  Skær en rå kartoffel og gælder for huden. Skær en rå kartoffel i halve og anvende på acne. Rå kartoffel kan helbrede samt handle en anti-inflammatorisk. Igen Restproduktet udvaskes fra huden forsigtigt med vand efter brug.
 4. 4
  Brug tandpasta til bumser. Hvis du har en enkelt, mægtig bums du ønsker ødelagt natten, overveje at bruge tandpasta til at dække bums med. Tandpasta indeholder silica, som er det stof, du finder i Beef Jerky poser, der anvendes til at holde fugt ude af stoffer. Silica vil udtørre og mindske størrelsen af ​​bums natten hvis venstre på.
  • Prøv at bruge en naturlig tandpasta - med silica, men uden natriumlaurylsulfat. Natriumlaurylsulfat er en barsk kemikalie, der er også en irriterende for nogle mennesker. Det er bedst at undgå det, og nogen af ​​de store, varemærke-tandpastaer, af den grund.
 5. 5
  Brug is til at lukke dine porer og reducerer inflammation. En masse mennesker med store porer gerne tage isterninger og hold forsigtigt eller gnid dem over deres problem pletter. Is specifikt og kulde i almindelighed bremsende blodkarrene under huden, hvilket gør irritation eller betændelse mindre mærkbar.
 6. 6
  Brug tea tree olie. Tea tree olie er en berømt anti-svampe og antibakterielle urtemedicin, hvilket gør det velegnet til mild til moderat acne. I en undersøgelse, der sammenligner effekten af ​​tea tree olie og benzoylperoxid, viste tea tree olie lige så effektive i kampen mod acne og reducere læsioner. Henviser benzoylperoxid virker hurtigere end tea tree olie, tea tree olie producerer mindre bivirkninger hos patienter.
 7. 7
  Knuse nogle aspirin og bruge det som en pasta. Knuse op en pille eller to af aspirin og bland det med lige nok vand til at danne en pasta - som du måske har gjort med bagepulver. Med en Q-Tip eller dine hænder, anvende pastaen på enkelte bumser, forlader for at tørre.
  • Hvorfor aspirin arbejde? Aspirin har salicylsyre i det, hvilket er hvad de fleste aktuelle acne behandlinger bruger til at buste op acne-forårsager bakterier. Salicylsyre udtørrer bumser og bekæmper bakterier samtidigt.
 8. 8
  Påfør alun til bumser. Kalium alun kan normalt findes i krydderiet midtergangen i nogle købmandsforretninger. Selvom udbredt som en naturlig deodorant og blodstillende (mindsker blødning efter et snit), alun er en naturlig antiseptisk og astringerende, hvilket betyder, at det krymper hudvæv.
  • Prøv at få en stor blok i stedet for i pulverform. Pulveriseret alum kan være lidt for slibemiddel. Tør forsigtigt alun løbet de berørte områder, og pas på ikke at irritere eller ophidse nogen bumser.

Del to: kost og motion

 1. 1
  Skær ned på at spise raffinerede kulhydrater (brød, pasta osv.). Også skære ned på at spise sukker (enhver sukker, måske lidt naturligt sukker være okay).
 2. 2
  Tag gærede fødevarer (sauerkraut, kefir, gedeost, eller naturlige yoghurt) og / eller tage en god pro-biotiske og enzymer.
 3. 3
  Stop med at bruge dine rensemidler, ansigtscremer, makeups osv. Hvis du vil bruge disse, få naturlige produkter.
 4. 4
  Spis flere grøntsager! De rene dit blod af toksiner, der forårsager acne.
 5. 5
  VAND! Få 1/2 din kropsvægt i ounces vand.
 6. 6
  Flyt rundt. Trampolin er en fantastisk måde at flytte din lymfesystemet. Løb eller hoppe roping er også god.
 7. 7
  Tag en multivitamin hver dag. Sørg for at du især få nok vitamin A. Vitamin A vil hjælpe din hud regenerere hurtigere, reducere rynker og fjerne pletter og pletter.

Del tre: vaske dit ansigt og andre tips

 1. 1
  Gør dette to gange om dagen:
  • Få de materialer, du har brug for. Du skal bruge et ansigt klud, et håndklæde, mild facial soap (bar eller flydende), og arbejder vand (varm og kold). * Den mildere sæbe den bedre irritation kun vil forårsage mere acne.
  • Wet ned dit ansigt klud med varmt vand. Vandet skal være så varmt, ansigt klud damper. Vær omhyggelig med ikke at brænde dine hænder, skønt! Når ansigtet klud dampning, vride ud i vandet, og læg den på dit ansigt. Dette vil åbne dine porer. Gentag denne proces to gange. Sørg for at dine øjne er lukkede.
  • Efter åbning dine porer, vaske hurtigt ned din klud igen med varmt vand og lægge sæbe på det. Derefter forsigtigt vaske hele dit ansigt, men koncentrere sig om de inficerede områder. Lad skumme hvile i cirka 30 sekunder. Mens vi venter, vaske dit klud ned igen med varmt vand grundigt.
  • Tør skumme fra dit ansigt grundigt. Sikre, at ingen er tilovers.
  • Skyl kluden med koldt vand. Sørg for, at kluden er meget koldt. Derefter placere den på dit ansigt. Dette vil lukke dine porer. Tør dit ansigt med håndklædet, men ikke gnide, bare ising for vandet.
 2. 2
  Moisturize efter hver gang du vasker dit ansigt. Ligesom dit ansigt skal vaskes for at holde det sundt, din hud behov fugter for at forblive levende og sund. Find en fugtighedscreme, der virker for dig. Cream-baserede fugtighedscreme anbefales generelt til folk, der har tørre hud, de er tættere, oilier, og ikke sprede så let. Gel-baserede fugtighedscreme anbefales til folk, der har oilier hud, de sprede rigtig godt ind i huden og ikke efterlader fedtede spor.
 3. 3
  Få nok søvn. Jo mere du sover, jo mindre stress, du sætte din krop igennem. Du har omkring 15% mere stress for hver times søvn du mister per nat. Hvorfor er det vigtigt? Stress kan forårsage hormon, der regulerer sebum at gå skrupskør, forårsager akne. Så, som en anden tommelfingerregel, lad ikke stress montere op i dit liv.
 4. 4
  Prøv ikke at plukke på eller pop din bumser. Du bruger naturmedicin til din acne behandling - det er fantastisk. Tør ikke væk alle dine gevinster ved at poppe dine bumser. Den kortsigtede tilfredsstillelse kan være overvældende, men det er virkelig ikke godt i det lange løb.
  • Acne er en bakterie, der lever i dine porer. Popping bums giver acne en chance for at sprede over huden til andre porer, inficerer dem.
  • Popping bumser forårsager betændelse og kan føre til ardannelse. Så hvis du vil have din acne at være mindre synlige, modstå trangen til pop. Stop før du pop.
 5. 5
  Hvis acne er virkelig dårlig, se en læge. Acne kan være virkelig vedholdende, især i løbet af teenage årene. Du prøver et nyt lægemiddel eller metode, synes det at få det bedre, og derefter en uge senere er du tilbage til de samme gamle udbrud og bumser. Dermatologer kan diagnosticere din hud tilstand og tilbyde målrettede strategier til at kurere acne. Hvis du er smidt til en sløjfe med acne, og du har prøvet alt under solen, skal du ikke være bange for at bede om lidt hjælp.

Tips

 • Drik masser af vand! Det skyller giftstoffer fra kroppen og hjælper rydde din hud.
 • Undgå at røre dit ansigt.
 • Undgå at spise højt glykæmisk fødevarer som kartofler og jordnødder.
 • VALGFRIT: Øvelse lidt mere. Det kan virkelig hjælpe med at lindre stress og acne.
 • Gnid dit ansigt med baby pulver før sengetid, og i formiddag. Det tørrer op pletter og hjælpe med at forhindre ansigt angribere.

Advarsler

 • Hvis din hud ikke rydde op på en dag, så fortvivl ikke! Det betyder ikke, at metoden ikke fungerer. Hud rydder ikke automatisk, bare fordi du har vasket dit ansigt en gang.