Wkadk

Sådan har det sjovt alene

Er du over en eftermiddag med tid til at dræbe? Dine venner og familie er ikke rundt, og du leder efter noget at gøre? Der er en million måder at have det sjovt ved dig selv, uanset om du er i humør til et eventyr eller dyb afslapning. Læs videre for opfindsomme ideer til, hvordan at drage fordel af den dyrebare "mig" tid.

Steps

Sådan har det sjovt alene. Eksperiment i køkkenet.
Sådan har det sjovt alene. Eksperiment i køkkenet.

Skabe noget

 1. 1
  Start en blog. Det kunne være om din favorit film, spil, bands, bøger, computere, berømtheder... himlen er grænsen! Må en søgning efter "gratis blogging platforme", vælg et design, der passer til temaet for din blog, og komme op med en kreativ titel.
  • Hvis din blog features indhold, der er sjovt at indsamle og skrive, er chancerne for det vil være sjovt for andre at læse. Lægge et link til dit første indlæg på Facebook, så dine venner kan efterlade kommentarer.
  • Den store ting om at starte en blog er, at det kan give uendelige mængder af underholdning. Opdatere den med nye indlæg hver gang du finde dig selv med lidt tid til overs.
 2. 2
  Eksperiment i køkkenet. Der er ingen pres for at gøre noget perfekt, da du kun laver mad til én dag. Lav en opskrift, du altid har ønsket at prøve, oprette en skål uden at bruge en opskrift på alle. Prøv at lave en enkelt chocolate chip cookie, alt for dig.
 3. 3
  Lav et maleri eller en tegning. Gå til et håndværk butik og købe et par leverancer, eller bare bruge blyant og papir, du har omkring huset.
  • Hvis du ikke er kunstnerisk tilbøjelige, få en maling-by-nummer sættet. De er sjove og tilfredsstillende at gennemføre, og når du er færdig, vil du have en ny dekoration til dit værelse.
  • Hvorfor ikke lave en tegneserie? Brug dig selv, berømtheder, familie og dine venner som tegn. Drage detaljerede mennesker med perfekt sceneri eller gøre rodet tændstikmænd. Sætte dem i sjove og latterlige situationer, og derefter vise dem til dine venner næste gang du ser dem.
 4. 4
  Lav en scrapbog. Hvis du har kasser med fotografier, Billet Stubs, restaurant menuer og andre tilfældige nipsting, tage lidt tid til at gøre denne scrapbog, du har betyder at sætte sammen.
  • Køb en tom scrapbog fra en kunst butik eller et apotek.
  • Lægge ud de emner, du ønsker at spare ved dato og kategori.
  • Arranger elementerne kunstfærdigt og derefter indsætte dem i scrapbog.
  • Overvej at tilføje vittige eller sentimentale billedtekster.
 5. 5
  Skrive en bog. Tiden kan aldrig komme igen, når du vil have en sådan perfekt ensomhed - så få det bedste ud af det. Stilheden kan være i stand til at hjælpe dig med at koncentrere. Hvis at skrive en bog er for stor en bestræbelse for en eftermiddag af fritid, så prøv noget lidt mere afdæmpet:
  • Skriv en dagbog, eller starte en ny journal.
  • Skriv et brev til en person, du ikke har set i lang tid.
  • Lav en liste over dine mål for den næste måned eller år.

Forkæl dig selv

 1. 1
  Tag dig ud til frokost. Gå til en af ​​dine foretrukne restauranter og bestille måltid du har været trang. Bringe en bog med, hvis du gerne vil, eller nyde dit måltid, mens folk-øje. Gør din foretrukne måltid derhjemme, hvis du ikke ønsker at gå ud.
 2. 2
  Tag et langt bad eller brusebad. Hvis dit hus er som regel fuld af mennesker venter på at bruge badeværelset, tage denne tid til at tilbringe så længe du ønsker i badekarret. Hæld nogle skumbad, eller din favorit æterisk olie. Tænde lys, tænde musik og tillader dig selv at slappe af.
 3. 3
  Få dine negle gjort. Lav en udnævne en salon eller walk-in på improviserer. Hvis du ikke ønsker at bruge penge på en manicure, give dig selv en derhjemme. Må ikke bare male dine negle, give dig selv værkerne: file dine negle, sættetid dem og bruge flere lag polish. Hvis du stadig har tid tilovers, giv dig selv en pedicure, også.
 4. 4
  Gå til at sove. Du har sikkert noget søvn, du har brug for at indhente. Forkæl dig selv med en eftermiddagslur, eller gå i seng så tidligt som du ønsker. Hvis du er alene om morgenen, sove i.

Fokus på selvstændig forbedring

 1. 1
  Fangst op på ansvar. Det bedste ved "mig tid" er, at du ikke kommer til at have nogen afbrydelser. Fangst op på, at engelsk papir, studere for at historien test i næste uge, rense dit værelse. Brug denne tid til din fordel.
  • Omorganisér et rum kan være en masse sjov. Når alt er ren, omarrangere møbler til at give rummet et nyt udseende. Opsætter nye dekorationer til at opfriske tingene op.
  • Opret en ny farvekodet arkiveringssystem til at organisere dine papirer, eller lave en kalender og udfyld det med alle dine planer for de næste par måneder.
 2. 2
  Lære en ny færdighed. Er der en guitar liggende rundt i huset, eller et klaver, der sjældent bliver spillet? Hvis du laver tid til at øve en færdighed, hver gang du er alene, kan du ende med at få ret god til det.
 3. 3
  Ringe til en person, du ikke har talt med i et stykke tid. Indhente telefonopkald til din familie og venner, der bor andre steder. Du kan e-maile dem eller tekst dem, hvis du ikke ønsker at foretage et telefonopkald. Have tid alene er en stor mulighed for at rette ubalancer.
 4. 4
  Meditere, eller blot tage lidt tid til at tænke. Hvornår var sidste gang du lægger på din seng og gav tanker til at vaske over dig, uafbrudt?
  • Tænk gennem beslutninger, der er blevet vejer på dig sidst. Hvad er fordele og ulemper ved de muligheder, før dig? Skriv dem ned, hvis det hjælper dig med at sortere gennem dine tanker.
  • Brug din fantasi. Gå til et andet sted i dit hoved, og forestille sig en anden verden. Tillad dig selv at dagdrømme. Du kan endda komme op med en stor ny idé til en historie eller et blog-indlæg.

Være aktiv

 1. 1
  Gå udenfor og nyde naturen. En solo vandretur tillader dig at iagttage naturen uden forstyrrelser af venner. Du vil blive overrasket over, hvor sjovt og afslappende at se skyerne gå kan være.
 2. 2
  Øvelse. Jogge rundt i nabolaget, eller træne inde på løbebåndet.
  • Se online for motion videoer, ligesom yoga eller pilates og følge sammen med instruktøren.
  • Tænd noget musik og dans foran spejlet. Bedre endnu, udgør en dans, og lære det til dine venner og familie senere.
  • Tag en sport, du aldrig har spillet før. Forskning det udstyr, du har brug for, og finde lokale klubber eller hold du kan deltage.
 3. 3
  Har et eventyr. Kør til stranden og tilbringe dagen at få en tan eller svømning. Kør til en by, du aldrig har set, eller besøg en park, du aldrig har været til. Tag billeder, så du kan vise folk senere.

Underhold dig selv

 1. 1
  Lyt til musik. Der er mere musik i verden, end du nogensinde kunne lytte til. Find kunstnere, du aldrig har hørt før, eller tage sig tid til at lytte til hele albums lige igennem. Lyt til teksterne og forsøge at fortolke dem. Lær at spille instrumenterne fra en sang på guitar, bas eller trommer, eller synger.
 2. 2
  Spille videospil. Registrer for at spille et af dine yndlingsspil online med mennesker over hele verden. Hvis online-spil ikke er en mulighed, kan du prøve at spille dine yndlingsspil på en større sværhedsgrad.
 3. 3
  Lav din egen sjove video og placere den på internettet. Tag video af dig selv sang, dans, eller fortælle vittigheder. Brug redigering software på din computer for at give den polish. Lav en anden, næste gang du er alene - temmelig snart vil du have en hel serie.
 4. 4
  Forbruge masser af dine foretrukne medier. Har en filmaften med alle dine yndlingsfilm, læse en stak bøger og magasiner ryg mod ryg, eller slappe af med din foretrukne TV-show maraton.

Tips

 • Slap! du kan ikke have det sjovt, når du er anspændt og bekymret.
 • Udnyt og gøre noget du aldrig ville gøre med andre omkring-så længe det ikke er dårligt. Bare lad dig gå!
 • At være i stand til at modstå tid alene er vigtig. Det er en færdighed værd at udvikle.
 • Prøv noget, du ALDRIG, ikke en gang i dit liv har gjort.

Advarsler

 • Må ikke gå på internettet og fortælle folk du er hjemme ved dig selv. I virkeligheden, ikke fortælle nogen, du er alene hjemme.
 • Må ikke gå ud uden forældre tilladelse. Være sikker og tage en ven eller mobiltelefon sammen, hvis du løber ind i et problem.
 • Altid være ekstra opmærksomme, når ude af dig selv.