Wkadk

Sådan får organiseret i gymnasiet

I high school, øge forventningerne. Langsommelighed, sent lektier, og dovenskab er ikke længere tilladt. Lærerne forventer meget mere fra studerende end før, og det gør dine forældre og. Ting få temmelig hektisk temmelig hurtigt. Hemmeligheden til at bo på toppen af det hele er, at få organiseret.

Steps

Sådan får organiseret i gymnasiet. Have et sted at sætte papirer for hver klasse.
Sådan får organiseret i gymnasiet. Have et sted at sætte papirer for hver klasse.
 1. 1
  Anskaf og bruge en planner. En planner er et uundværligt redskab for high school. Dens sider kan holde opgaver, lægebesøg, klub møder, sport praksis, fester og meget mere.
  • Den ideelle planner er pæn og organiseret, og giver dig en hurtig og nem måde at se din tidsplan og opgaver for dag, uge og måned. Nogle skoler giver ud eller sælge planlæggere (disse ofte indeholder nyttige skole information), og en masse kræver, at du har en. Selv hvis din skole ikke gør, gå købe en af ​​dine egne, det er et værdifuldt redskab for alle studerende. Kig efter en, der kommer i en ugentlig format med en fuld visning af hver måned så godt, fordi disse er de bedste for at have en visning af din uge eller måned i forvejen. Også kigge efter en, der er lille nok til at holde i din taske og bære med dig, og det har nok plads til at optage opgaver og datoer.
  • ting ned, så du ikke dem.]] Nu hvor du har din planner, bruge det! En planner er et værktøj - det skal bruges til at være effektiv. Helst noget kommer op, eller når du har lektier for, så skriv det ned i din planner. Kontakt din planner hver aften for at se, om du er nødt til at forberede sig til eventuelle kommende begivenheder og til at se, hvad lektier, du har at gøre, samt hver morgen for at se, hvad dagen holder og hvis der er opgaver skyldes, at der skal drejes i eller opnås for den pågældende dag. Efterhånden som du får vant til at bruge din planner, vil du se, hvor uundværlig det er og sandsynligvis begynde høring det endnu oftere.
 2. 2
  Have et sted at sætte papirer for hver klasse. Må ikke bare kram dem i din lærebog. Du er nødt til at holde styr på ting, så du kan kontrollere kvaliteter med lærere og ace dem kommende quizzer og tests. notebook normalt ser for en med 3 undergivet slots til at have mere plads og bedre organisation. Valgmuligheder omfatter, men er ikke begrænset til:
  • En plastik-fil arrangør: Dybest set, alt dette er er en plastik filholder der udvider i et harmonika stil at afsløre flere lommer med tapperne på hver sektion, og der fungerer som individuelle filer for alle dine papirer. Disse arrangørerne er let og kompakt, og ved at sætte navn på hver af dine klasser på hver fane, de holder papirer for hver klasse adskilt mens det stadig tillader dig at holde dem alle på ét sted. Denne måde, hvis du kan huske du havde et regneark for lektier eller er i en klasse og har tid til at dræbe, vil du ikke indse, at de papirer, du har brug for er begravet i en separat mappe til denne klasse i dit skab.
  • Separat eller bindemidler for hver klasse: Denne indstilling giver mulighed for de mest lagerplads, men det kan være besværligt at have så mange mapper. Få en anderledes, særskilt design eller farve for hver enkelt og mærke dem tydeligt. Undgå udstopning papirer i lommerne på et bindemiddel, i stedet bære rundt på en simpel tre hullemaskines.
  • Notebook lommer: For klasser med en masse noter, og ikke så mange almisser Dette er en ret godt system. Hvis du har en spiral-bundet notesbog, du kan holde papirer fra klasser i lommerne. Under en ekstra mappe til alt er også en god idé, fordi chancerne er du vokser lommerne.
 3. 3
  Få en separat notesbog for hver enkelt klasse. Ja, det virker som en god ide at have en enorm fem emne notebook til alle dine klasser, fordi der er mindre at glemme, men ærligt, vil du virkelig ønsker at bringe tre klasser værd af noter og hjemmearbejde hjem, hvis du kun har brug for de ting fra ét? Og du vil have til at fortælle din lærer du har mistet dit hjemmearbejde, når du har mistet den i din gigantiske notebook. Nej! Det er langt den bedste mulighed for at have en separat notesbog til hver klasse. Hvis du ikke ønsker at få separate notesbøger, i det mindste få to eller tre forbehold dem.
 4. 4
  det.]] Få dine og rygsæk / tote i god form. Det er umuligt at være organiseret, hvis dit skab er fastklemt med løse uddelingskopier, gamle mapper og brudte blyanter eller når din rygsæk er fyldt med tyggegummi indpakningsmaterialet og papirlapper. Clear alt ud! Smid alle de ting, er selvfølgelig skrald, og derefter sortere gennem resten. Kig efter en bog taske, der er rummelig og har flere lommer. Brug en locker hylde til at få mest ud af den minimale plads. Smid papirkurven hurtigt og efterlade gamle opgaver derhjemme. Gør det til en vane med at sætte tingene tilbage pænt, hvor de hører til, og dit skab og book taske vil takke dig.
 5. 5
  Etablere et hjem undersøgelse område. Ingen ønsker at tilbringe længere tid end nødvendigt på lektier, men uden at vide det, vil du tage længere bare på udkig efter materialer. Find et sted i dit hjem, hvor du er komfortabel, og der er ingen uden distraktioner fra familien. Kom et skrivebord og sætte det i dit værelse er en god idé, så længe du føler, du vil ikke blive distraheret af dens indhold. Du kan også få en lap skrivebord og arbejder du på din seng - bare sørg for at du ikke falder i søvn! Sørg for at der er hylder og skuffer til alle nødvendige skolematerialer. Holde den ren og pæn, så det er et indbydende sted at arbejde i, eller lidt rodet, hvis det får de kreative safter flyder for dig.
 6. 6
  Udvikle gode vaner. Etablere rutiner til at vedligeholde dine set-up-systemer. Kom op med et sæt tid til at gøre dit hjemmearbejde hver dag, og læg den tilbage i din rygsæk, når du er færdig. Læg alt du har brug for den næste dag i din rygsæk natten før, og fastsat dit tøj og eventuelle ekstra og ting, du behøver. Kontakt din planner ofte, og tjek om, vedligeholde og ændre din organisation system, når det er nødvendigt. Organiseret mennesker er konstant tweaking deres systemer til at tilpasse sig nye situationer, og du bør gøre det samme. Vær på tid til klassen, og sørg for at tage sig tid til at sætte de rigtige bøger i tasken. Være effektiv og præcis, og prøv ikke at spilde tid og derefter betale for det senere. Med lidt øvelse, vil du være god til at gå!

Tips

 • Brug hvad der virker for dig. Alle er forskellige, og noget, der virker for en anden kan ikke være den bedste for dig. Dog kan ændringer være godt, så prøv noget nyt, og du kan blive overrasket over, hvordan det virker for dig.
 • Tage fem til ti minutters pauser hver time eller så at rydde hovedet og for at fjerne udsigten til at blive stresset. Hvis du får en hovedpine at få et glas vand og tage denne pause derefter.
 • Sørg for at du får en god nats søvn. Forsøger at tage en test om morgenen, når du havde fem timers søvn i aftes er ikke en god idé. Spise morgenmad i morgen er en god idé også. Hvis du ikke er en morgenmad fan, tage en lille snack med dig i din rygsæk til at spise før klassen. Undersøgelser har vist, at studerende, der spiser morgenmad inden skole får bedre karakterer end elever, der ikke spiser morgenmad.
 • Prøv at vælge plastik i modsætning til papir arrangørerne. Papir slides hurtigt, mens en høj kvalitet plast mappe vil vare i årevis.
 • Ligeledes, hvis noget ikke fungerer, ikke helt skrot det ret derefter og dér. Tweak systemet og se, hvad du skal gøre for at tilpasse det til din livsstil.
 • Fil væk alle dine gamle papirer, opgaver, essays, you name it. Smid ikke nogen notebooks væk, som du måske nødt til at henvise til dem i fremtiden. Opbevar dem i en kasse eller et arkivskab, der er let at få adgang.
 • Har noget at spise, før du starter nogen lektier eller vurdering. Denne måde vil du have energi til at holde dig i gang. Bring en snack til skole, hvis du er sent til morgenmad.
 • Hvis du begynder at føle dig døsig, mens laver lektier, få et glas koldt vand. Det hjælper til at vække dig.
 • Hvis din mappe / ringbind bliver fuld, købe en harmonika mappe og placere alle dine gamle papirer indeni. Det er bedst at gøre dette, da din sidste eksamen er mest sandsynligt at være kumulative.
 • Hvis noget, du har, ligesom en mappe eller notebook, falder fra hinanden, eller er for overbelastet, udrense det først. Derefter se, om du virkelig har brug for at investere i noget nyt eller bare bruge lidt gaffatape.
 • Brug en lynlås pose eller penalhus til at holde styr på dine mindre skoleartikler: lommeregner, skriveredskaber, viskelæder, bly, highlighters osv. Dette bør organiseres også! er det vigtigt at holde tingene rene for at finde alt pænt.

Advarsler

 • Lærerne er lovgiverne, så det er bedst at spille med deres regler. Hvis din lærer insisterer på at have en vis organisation system for deres klasse, kan du prøve at afskrække dem, men det vil sandsynligvis ikke fungere. Nogle lærere har bærbare kontrol og basere en del af den studerendes lønklasse på at have en organiseret bindemiddel, notebook, separat mappe, etc.
 • Pauser er prime tider for folk til at gå helt tilbage til deres kaotiske livsstil. Prøv at undgå dette ved fortsat at bruge din planner og stikning til dine systemer under fri fra skole.