Wkadk

Sådan gennembore øret

Piercing egne ører er lidt risikabel procedure, der kan føre til en infektion. At have en professionel gøre arbejdet på en sanitær miljø anbefales kraftigt som et alternativ til at gøre det selv. Med det sagt, her er nogle instruktioner om, hvordan gennembore dine egne ører.

Steps

Sådan gennembore øret. Erkend, at hjemmet piercing er svært at gøre ordentligt.
Sådan gennembore øret. Erkend, at hjemmet piercing er svært at gøre ordentligt.
 1. 1
  Erkend, at hjemmet piercing er svært at gøre ordentligt. Det er sikrere og mere sanitære at bruge en professionel. Tænk om dit valg grundigt, inden du gør det. Brug en ispose. Dette betyder at hjælpe med den smerte, du vil opleve. Dette vil kun løsne og gøre huden nemmere at gennembore. Du kan bruge en tand bedøvende gel, men du kan også bruge is til at dulme området.
 2. 2
  Få en steril piercing nål. Del ikke nåle med andre mennesker på grund af smitterisiko. Piercing kanyler kan være billigt fås på mange online sælgere, samt mange piercing studios.
 3. 3
  Hvis nålen ikke kommer i en steril pakke, sterilisere nålen med en åben flamme. Vær sikker på at fjerne enhver sod eller efterladenskaber. Så tør den med 10% + sprit på nålen. Blive advaret, vil det kun være en delvis sterilisering og vil ikke dræbe alle mikrober. Den eneste måde at helt at sterilisere piercing redskaber er ved hjælp af en autoklave. (Genbrug ikke en andens nåle, det skulle komme i en steril pakke!)
 4. 4
  Vask dine hænder med sæbe og vand. Dette vil reducere enhver chance for bakterier for at sprede. Sæt på sterile latex handsker, hvis det er muligt.
 5. 5
  Brug færdigpakkede 70% isopropylalkohol podninger til at rense dit øre. Vent til øret er tørt at gennembore.
 6. 6
  Put noget robust på bagsiden af øret som en piercing kork eller en bar af sæbe, intet beskidt ligesom en kartoffel! Det er så når man skubber nålen, du har noget at skubbe imod, snarere end at trække i huden.
 7. 7
  Stick piercing nål glat gennem øret, indtil hele vejen igennem. Vrikke nålen, derefter holde det bøjet i en vinkel. Hvis du bruger en hul piercing nål, tråd smykkerne igennem. Forlade de smykker, du har valgt i dine ører for mindst 5 minutter med is. Tør de små stumper. (Hvis du har ulykke af ikke at bruge en piercing nål, tråd smykkerne gennem piercing stramt bag bagenden af ​​nålen. Du skal bruge en anden person til at gøre det på denne måde.)
 8. 8
  Fjern piercing værktøj. Hvis du har brugt tand bedøvende gel i trin ovenfor, bør øret være følelsesløs. Du kan nu fjernes kanylen langsomt fra øret.
 9. 9
  Lad i 6 uger vask omkring det dagligt med en varm saltvandsopløsning.
 10. 10
  Fortsæt med at rengøre piercing hver dag med en saltvand løsning, indtil fuldstændigt helbredt (op til cirka 6 uger). Brug ikke sprit når øret er gennemboret.
 11. 11
  Sæt smykker gennem hullet efter du tørre blodet op, hvis der er nogen. KUN bruge smykker lavet af 100 procent kirurgisk stål, titanium eller niobium. Disse er forholdsvis let at komme på tværs til en lav pris, og er tilgængelige i butikker som Hot Topic eller Spencers Gaver.

Tips

 • Mål, hvor du vil have dine piercinger, før du gennembore! (Husk det gamle ordsprog 'Measure to gange, klippe én gang'? Definitely gælder her!) Der er ikke noget mere frustrerende end at afslutte piercing kun at lægge mærke til en / begge dine piercinger er / er skæve!
 • Tag Advil eller noget med Paracetamol (Panadol) for at lindre efter smerter. Det er en god idé at tage det omkring en halv time før du rent faktisk gøre piercing / s fordi det allerede vil arbejde (nogle mener, at tage sådanne smertestillende før at få en piercing vil hæmme din krops evne til at koagulere piercing-området. Tag på dine egen risiko). Du vil have nogle problemer med at sove, så sørg for, at du bruger en pude, der ikke har løst stof til at undgå at blive fanget på ørering.
 • Rengør det hver dag med en saltvand løsning, indtil fuldstændigt helbredt (cirka 6 uger). Brug ikke sprit.
 • Put noget op mod bagsiden af ​​øret, ligesom en kartoffel eller et æble (brug ikke noget surt, som det kunne gøre ondt, hvis det bliver i din piercing). Dette er vigtigt, fordi, når nålen går gennem øret, kan du høre huden rive eller du måske hende en pop! Når du hører nålen ramte objektet, du ved, at det er gået hele vejen igennem. Også når skubbe nålen igennem øret, bør du lægge pres på objektet, ikke slæbebåd på øret eller trække det ned.
 • Opbevar det i mindst 4 til 6 uger, før du ændrer den 9. uger, hvis piercing er gennem brusk.
 • Rengør nål, øre og øreringe med sprit før brug.
 • Det første tip er at have en ven hjælpe dig gennembore dine ører. Det kan være sjovt, og det gør ikke ondt meget, hvis du er forberedt med de rigtige nåle, smykker og attitude.
 • En nem måde at rense dit øre er at finde en lille kop omtrent samme størrelse som dit øre og sætte saltvandsopløsning ind. Læg et håndklæde under kop (til at fange eventuelle overløb), og derefter lægge på sofaen og sænk dig øre langsomt ind i varmt, salt vand. 5 minutter af denne, og øret vil føle så god som ny! Jeg fandt en rigtig god beholder til dette var en "1 cup/250ml" målebæger.
 • Sørg for at bruge en nål, der er 1 gauge større end øreringe / stud, som du planlægger at bære. 16 gauge vægtstang studs kombineret med 15 gauge nåle fungerer godt. Når du har gennemboret øret, og mens nålen stikker gennem øret, skal du placere aksel øreringe / stud ind i hule rør af nålen, og skub den hele vejen gennem øret. Dette vil forlade øreringe / stud sidder komfortabelt i det nye hul.
 • Det er meget svært og smertefuldt at fjerne nålen og derefter forsøge at placere tappen i hullet, så sørg for nåle er store nok til at rumme stud.
 • Har noget i nærheden for at rydde op noget blod fra piercing.
 • Selv med bedøvende gel er det ikke så let, som folk gør det ud for at være. Det er en bedre idé at have en anden gøre det.
 • Den bedste ting for nyligt huller i ørerne, uanset om det er gennem lapper eller gennem brusk er barbell studs. 16 gauge og ca 10mm lang (3/8 ") er en god størrelse, længden tillader hævelse, som let kan fordoble tykkelsen af ​​dit øre.
 • Du bør aldrig bruge en kartoffel eller æble skive, da dette ikke er sterile. I stedet bør du bruge en korkprop eller en kold, tør bar af soap.

Advarsler

 • Lad det ikke blive smittet! Hvis det gør, må du ikke fjerne piercing! Dette vil forsegle infektion i øreflippen, hvilket kan forårsage mange problemer.
 • Du vil sikkert høre pops i øret, når skubbe nålen igennem. (Må ikke flipper ud.)
 • Hold dit hår væk fra ørering. Det vil sidde fast i mellem øret og ørering.
 • Sørg for at du forlader i ørering du har brugt til SEKS uger. Efter dette, kan du ændre det, men sørg for der er altid en ørering i der i fem måneder.
 • ikke punkteres dig selv med en pistol, sikkerhedsnål eller gamle ørepiercingstikker. Sikkerhedsnåle er ikke lavet af materiale til piercing. Piercing kanoner ikke kan ordentligt steriliseret, og det anvendte smykker er indsat ved hjælp af stump kraft traumer, som vil dræbe vævet.
 • Rotation af piercing hjælper det heler, gøre dette, når rengøring din piercing for at få renere i din piercing.
 • Brug en havsalt vandig opløsning (1/4 tsk havsalt til 1 kop vand) til at rense dine ører, skal du ikke bruge normal bordsalt! H2Ocean eller (blødt) kontaktlinsevæske fungerer også godt, fordi det er sterile.
 • Øret vil formentlig bløder, når du tager nålen ud, eller når du sætter ørering i.
 • Under øret gennemboret af en professionel er ofte langt mindre trættende end at gøre det selv.
 • Medmindre du virkelig ved hvad du laver, skal du gå til en professionel! *