Wkadk

Sådan fjernes blåt eller grønt hår farvestof fra hår uden blegning

Hvis du har falmet farvet hår overalt langs blå / grøn spektrum, så kan du undgå dyre ture til at se en professionel eller at skulle købe farve-fjernelse produkter til dit hår med en simpel, men lidt længere metode.

Dette indebærer at gå gennem farvehjulet fra blåt til rødt hår, som let kan dækkes med store-købte længerevarende rødt hår farvestof, som altid er mørkere end de livlige farver af mærker som Stargazer, retninger og Manic Panic. Hvis du er på udkig efter et hurtigt fix så nogle af dette kan være nyttigt for dig også.

Steps

Sådan fjernes blåt eller grønt hår farvestof fra hår uden blegning. Vask dit hår med en anti-skælshampoo lignende hoved og skuldre, som er fantastisk til afisolering farve ud af håret.
Sådan fjernes blåt eller grønt hår farvestof fra hår uden blegning. Vask dit hår med en anti-skælshampoo lignende hoved og skuldre, som er fantastisk til afisolering farve ud af håret.
 1. 1
  Lær farvehjulet. Hvis du ønsker at slippe af med fading grønligt hår (fordi de fleste blues fade til en mærkelig grøn uanset mærke), så du kan arbejde med farven hjulet. Hvis du har blåt farvestof tilovers, det er tid til at bruge det. Hvis ikke, købe en blå-lilla hårfarve, som Kørselsvejledning da dette har tendens til at have en kortere levetid end Manic Panic farvestof. Husk dette er ikke et hurtigt fix, men en god langsigtet løsning.
 2. 2
  Vask dit hår med en anti-skælshampoo lignende hoved og skuldre, som er fantastisk til afisolering farve ud af håret. Hvis du kan lide farvning dit hår og er ikke desperat for at farve dit hår brunt til arbejde eller anden grund, så kan du bare bruge din normale shampoo eller endda farve beskytte shampoo og balsam for at bevare farven. Når din blå-lilla hårfarve begynder at falme, kan du derefter flytte til en mørk rød farve og bland det med en lilla farvestof igen, hvilket er, hvad jeg gjorde, da de resulterende lilla var en dejlig farve.
 3. 3
  Igen, (du kan fremskynde processen op, hvis du vælger, som ovenfor), du har brug for at farve fading farve med et rødt farvestof af dit valg, at gøre overgangen igennem til den røde (og mere socialt acceptabelt!) Side af farvehjul. Dette kan så let dækket med shop-købte farvestoffer selvom en rød vil give det optimale resultat. Hvis du vil have 'normale' hårfarver, så du kan dække de røde med en varm brun og blive mørkere med tiden, eller hvis du ønsker at beholde en lys hårfarve, så du nemt kan blege over den røde, når den er falmet, eller fortsætte med at bruge farvehjulet til din fordel og bland over det med nabolandet farver for at gøre en unik farve med en minimal indsats.

Tips

 • Denne metode er fantastisk, hvis du har tid til at ændre din hårfarve gradvist, og vil ophæve behovet for blegning ud farver, du ikke ønsker.
 • For at fremskynde processen, Vask dit hår flere gange med en anti-skælshampoo, da disse fjernes farven meget effektivt, er som opvaskemiddel, hvis du vasker dit hår og få en god skum på det. Skyl grundigt og sørg for du betingelse dit hår godt, når du er færdig med at vaske det, som det vil være meget tør ellers, og sandsynligvis til at bryde.
 • Hvis du kæmper for pengene og ikke ønsker at købe masser af farvestof derefter bruge op alle gamle krukker, som du har blå og blandes med en rød for at få lilla, og holde tilføje rød til det over et par farvning sessioner (hvis du vasker dit hår hver dag derefter normalt farvestoffet normalt fader ud hver anden uge). Hovedprincippet i denne metode er at gå gennem lilla at komme til rød, og det kan gøres med et par potter af røde og lilla farvestof, mere, hvis dit hår er længere. Leg og se hvilke farver du kan få ved at blande farvestoffer sammen. Det kan altid ændres og er sjovt at gøre. Jeg anbefaler at blande blå og lilla oprindeligt derefter rød og lilla, da det gør mere jævn farveskift men velkommen til at eksperimentere.

Advarsler

 • Lige Forsøg IKKE blot blege ud på den blå eller grøn på egen hånd, kan det ikke gøres på én behandling, og flere forsøg kan ødelægge dit hår. Jeg skulle have en masse af mit hår afskåret fra over blegning grund af dette, og jeg betalt for at få min blegning gøres på frisører. Ikke alle frisører vil være den samme, men blot være forsigtige.
 • Det er altid værd at bære gamle tøj og lægge håndklæder ned, når du farve dit hår. Lilla sofaer ikke går ned godt med udlejere, hvis de startede creme.
 • IKKE forsøge farvning over blå eller grøn hår med shop købt farvestoffer som brun og sort. Det vil gøre dem ekstremt mørk og har en blå skær til dem.