Wkadk

Sådan gør akrylnegle

Hvorfor blive dine akrylnegle gøres på en neglesalon, når du kan gøre dem selv derhjemme for halvdelen af ​​omkostningerne? Alt du behøver er et par leverancer fra apotek og lidt tålmodighed. Her er hvordan du kan give dig selv en professionelt udseende akryl manicure derhjemme.

Steps

Sådan gør akrylnegle. Overvej en acryl negle kit.
Sådan gør akrylnegle. Overvej en acryl negle kit.

Opkøb akryl søm forsyninger

 1. 1
  Overvej en acryl negle kit. Hvis dette er dit første gang gør dine egne akrylnegle, kan du ønsker at starte med et kit. Kits indeholder alt hvad du behøver for at komme i gang og komme med detaljerede instruktioner til at hjælpe dig med at opnå det udseende, du ønsker.
 2. 2
  Beslut dig for at købe forsyninger separat. For større kontrol over udseendet af dine akryl, kan du ønsker at købe forsyninger separat. Denne måde vil du også være forberedt, når det er tid til at genanvende akryl efter dine negle vokser ud. Gå til en skønhed levering butik og købe følgende leveringer:
  • Akryl negle tips og negle tip lim. Spidserne er som regel ganske lang, hvilket giver dig mulighed for at trimme og fil dem ned til form og størrelse, du ønsker.
  • Akryl negleklipper og filer. Regelmæssige klippere og filer er ikke så effektive på acryl negle.
  • Akryl væske og akryl pulver. Disse stoffer er blandet sammen for at skabe akryl negle.
  • Akrylkuppel og akryl pensel. Du har brug for disse forsyninger til at blande op akryl og anvende den.

Få dine negle klar

 1. 1
  Fjern gammelt neglelak. Akryl bør anvendes på rene negle, så fjerne din gamle polish, før du går i gang. Brug acetone-baserede neglelakfjerner til at tage det af. Hvis du har gamle akrylnegle eller gel til at fjerne, suge dem i ren acetone til at fjerne dem.
 2. 2
  Trim dine negle. At give en god base for akryl, bruge et neglesakse eller negleklipper til at trimme din naturlige negle til en kort, selv, håndterbar længde. Brug en neglefil at udjævne dem ud.
 3. 3
  Fil overfladen af dine negle. Brug en blød neglefil at gøre overfladen af ​​dine negle lidt grovere og mindre skinnende. Dette giver en bedre overflade til akryl at holde sig til.
 4. 4
  Skub neglebåndene. Du ønsker akryl skal overholdes dine naturlige negle, ikke din hud. Skub neglebåndene eller trimme dem til at holde dem ude af vejen, mens du giver dig selv en manicure.
  • Brug en metal-eller træ neglebånd pusher til at skubbe tilbage dine neglebånd. Hvis du ikke har en neglebånd pusher, kan et træ ispind pind erstattes.
  • Det er nemmere at skubbe tilbage neglebånd, når de er bløde og våde, snarere end tør. Suge dine fingre i varmt vand i et par minutter, før du bruger neglebånd pusher.
 5. 5
  Brug søm primer. Dette fjerner den resterende fugt og olier fra dine negle til at få dem klar til akryl. Hvis olien forbliver på dine negle, vil akryl ikke holde.
  • Brug et stykke vat til forsigtigt gnide overfladen af ​​dine negle med primer.
  • Søm primer er lavet med en methacrylsyre, som kan brænde. Vær forsigtig med ikke at bruge for meget eller få det på din hud.

Anvende akryl

 1. 1
  Anvend spidserne. Find den rigtige størrelse tip til din negl. Hvis spidsen ikke passer dine negle perfekt, indsende det ned til størrelse. Placer en klat lim på spidsen og anvende det til din naturlige negl, så den nederste kant af akryl spids er centreret halvvejs ned på overfladen af ​​din negl. Holde den på plads i fem sekunder for at give limen tørre.
  • Hvis du ved et uheld anvender neglen tip skævt, suge det i vand i et par minutter for at fjerne det, de tørrer din negl og genanvende søm spids.
  • Sørg for, at limen ikke flyder på din hud.
 2. 2
  Få acrylmaterialer klar. Hæld væsken akryl i akryl skålen, og hælde noget pulver i en separat skål. Akryl er en stærk kemisk, der producerer røg, der kan være giftige, så sørg for at du arbejder i et godt ventileret område.
 3. 3
  Indlæse akryl pensel med akryl. Dyp penslen i akryl parabol at fugte enden med akryl. Børste det mod siden af ​​skålen for at fjerne overskydende væske. Kør børsten gennem akryl pulver, således at en lille, fugtig bold samler sig på enden af ​​børsten.
  • Du kan have til at øve et par gange for at opnå det rette forhold mellem væske til pulveriseret akryl. Den lille kugle af akryl blanding skal være fugtig og smørbar, men ikke for vådt.
  • Har papirservietter handy, hvis du har brug for at børste off ekstra fugt.
 4. 4
  Påfør akryl blanding til dine negle. Start ved "smile linje," den nederste kant af akryl spids. Glat akryl bolden over stregen og børste det op til spidsen. Spred det hurtigt og gnidningsløst, så overgangen mellem din naturlige negl og akryl spids er glat. Gentag med alle ti negle.
  • Hvis du anvender akryl korrekt, bør der være en blød kurve, snarere end en barsk linje, hvor akryl spids opfylder dine naturlige negle. Du kan være nødt til at bruge mere end én bold af akryl per søm til at opnå dette.
  • Må ikke anvendes akryl til din neglebånd. Det bør starte et par centimeter over dit neglebånd, så det klæber til din negl, ikke din hud.
 5. 5
  Lad akryl tørre. Det bør kun tage omkring ti minutter, før akryl helt indstillet. Test det ved at trykke på overfladen af ​​din negl med håndtaget på din akryl pensel. Hvis det gør en klikkende lyd, er det klar til næste skridt.

Efterbehandling neglene

 1. 1
  Forme tips. Nu, akryl har sat, kan du bruge akryl negleklipper og et kursus neglefil til at forme de tips og trim dem til den længde du ønsker. Bruge en buffer til buff overfladen af ​​neglene.
 2. 2
  Male dine negle. Du kan bruge en frakke klar lak eller vælge at male dem med farvet neglelak. Påfør polish til hele neglen til at skabe en glat, jævn overflade.
 3. 3
  Bevar dine akrylnegle. Efter omkring to uger, vil dine negle vokse ud. Vælge enten at genanvende akryl eller fjerne acryl fra dine negle.