Wkadk

Sådan gennembore din egen læbe

Hvis du vil gøre det selv, så hvorfor ikke blive uddannet? Her er nogle skridt, der vil hjælpe:

Steps

Sådan gennembore din egen læbe. Brug det rigtige udstyr.
Sådan gennembore din egen læbe. Brug det rigtige udstyr.
 1. 1
  Brug det rigtige udstyr. Hovedsageligt korrekt piercing nål. professionelle nåle eller synåle kan bruges, men rengør redskaberne korrekt.
 2. 2
  Rens din nål. Dette er en meget vigtig del. Du ved ikke, hvor nogen af ​​disse nåle har været. Hvis du har en emballeret pro nål, så er det sandsynligvis allerede blevet sikkert renset i en autoklave, så ingen bekymringer. (Bølling nålen i vand i ikke mindre end 10 minutter kan fungere som en rensemetode, hvis du bruger en synål.)
  • Vær sikker på at rense dine smykker ordentligt, også. Selvom en vis forsigtighed formentlig blev taget i fremstilling det, kan du aldrig være for forsigtig!
 3. 3
  Forbered dig på at gennembore din læbe: Tør din indre læbe med en tør væv eller klud, så du ikke savle over din piercing hånd. Første varemærke, hvor du ønsker at pierce så du ved skulle sætte nålen. Så sørg det område, du befinder dig i, er meget ren, ikke sidder på nogle grungy badeværelse vask. Har dine leverancer er klar, lagt ud på en ren væv. Må ikke få nogen unødvendige bakterier på dem.
 4. 4
  Bær rent vinyl / gummi handsker. Når dine handsker er på, skal du sørge for ikke at røre ved noget, men nålen og klemme.
 5. 5
  Start fra indersiden af læben: Går gennem muskelvæv på indersiden af din mund er meget nemmere end at komme gennem huden først og derefter gå gennem musklen lag. Hvis du gennembore det udefra, vil det gøre ondt mere, vil som din hud føles det, og det gør ikke ondt helt så meget indefra, men det er lidt sværere, at være ærlig. Hold det område, du er klar til at gennembore og trænge igennem det første lag af musklen med nålen, og sørg for at få halvvejs gennem din læbe på det første skub, den måde du skal være gennem musklen lag på indersiden, og kun nødt til at gøre huden på ydersiden, som er lettere. Igen, skal du sørge for dette er, hvor du ønsker at gennembore og have det klar til en god vinkel. I stedet for at tvinge nålen igennem, skubbe din læbe ind i nålen. Dette vil mindske smerter, og vil gøre hele processen gå glattere. En anden måde er at sætte fingeren bag din læbe, hvor nålen kommer ud, og skub, mens du skubber nålen på samme tid. Trykket vil holde dig fra at føle så megen smerte, og vil gøre det tyndere og lettere at trænge igennem. Også en god grund til at have en klemme, ikke kun for godt greb er at mindske smerter og gøre det lettere for dig at gennembore.
 6. 6
  Følge op: For pro hule nåle, tag blot dine smykker i enden, og træk nålen ud trække smykkerne gennem hullet. Voilà! I stedet, hvis du ikke bruger det kække gadget, her er hvordan du gør det: Den eneste effektive måde at få det i, kan være irriterende, fordi hullet er stadig frisk og har en tendens til at lukke op og blive svært at finde, når nålen er trukket ud. Har dit smykke klar og træk nålen ud. Sørg for at holde øje med, hvor hullet er, på indersiden af læben. Hurtigt glider smykkerne igennem, og der har du det! Selvom dette kan tage dig flere forsøg. Vær forsigtig, vil det tendens til at lukke op hurtigt, hvis du ikke får det igennem inden for de første ti minutter af at tage nålen ud. Forlader nål i længere tid vil give dig mulighed for at gøre en plads til smykkerne til at helbrede i.
 7. 7
  Gå vise din nye læbe piercing til alle dine venner! Men du behøver ikke stoppe der! Vær sikker på at rense det godt, og ikke tage smykkerne ud tidligt, medmindre du absolut skal (dvs. dine forældre tvinge dig, dit job gør dig, skole gør dig. Må ikke tage det ud bare fordi. Det er den nemmeste måde for at få en infektion. En god, effektiv og nem måde at holde din piercing healing ordentligt, er saltopløsning. Dette er simpelthen 8 ounce destilleret vand med omkring 1/4 tsk. af ikke-tilsat jod havsalt. Rør ikke ved piercing, medmindre du er rengøring det. Brug alkohol-fri mundskyl og undgå krydret fødevarer vil hjælpe healing. Lad det helt helbrede sig selv tid. Nogle tager længere tid end andre.
 8. 8
  For omkring tre uger vil der være en udledning fra din nye piercing. Det er godt, og viser din krop heler ordentligt. Bo rydde fra gul eller grønlig udledning. Det er som regel et tegn på infektion, gør i denne sag ikke tage smykkerne, fordi det vil fælde infektionen inde i huden. Du bør tage det til en butik og få professionel hjælp. Du kan se denne decharge den første dag eller to efter du gennembore det, men bagefter kan det være inficeret, og så igen, holde rent! Undgå at drikke alkohol, rygning og swimmingpools for et par uger til et par måneder efter piercing det. Den sædvanlige helbredende tid er omkring 2 måneder, men de fleste finder det heler i en måned og et halvt.
 9. 9
  Færdig.

Tips

 • Rengøring din piercing efter at have spist, er en god måde at hjælpe med at forhindre infektion.
 • BRUG IKKE ICE! Ice vil kun stivne dine muskler, og det vil være mere smertefuldt og svært at få nålen igennem. Din læbe skal være varm, så nålen vil gå gennem lettere.
 • Mouth vask kan være barske på din piercing, så hvis du ønsker at bruge det, skal det fortyndes med vand.
 • Du må ikke ændre dine smykker, før det er godt helet. Forsøg på at gøre det, før vil irritere såret og tigge om infektion.
 • Du skal bruge titanium, niobium eller kirurgisk stål som din oprindelige piercing smykker. Plast er porøs og giver plads til infektion til at vokse. Sørg for din smykker er en stor nok diameter til at tillade hævelse.
 • Brug en stærk lys mod din hud til at se at der er noget, du kunne muligvis ramt, som kan forårsage blødninger, eller blot kigge på indersiden af ​​din mund, for at se dine blodårer.
 • Sikkerhed bør altid komme først. I dette tilfælde vil du planlægge, hvordan, hvis du er til at gennembore selv, for at bruge rette værktøjer. Brug aldrig en usteriliseret nål eller sikkerhedsnål eller piercing pistol. Disse, hvis ikke steriliseret, vil blive dækket i bakterier, hvilket gør det meget sandsynligt, at piercing vil blive inficeret..
 • Selvom de fleste gamle, traditionelle piercinger (næse, læbe, øre, etc.) er temmelig sikkert at gøre, kan du ikke være for forsigtig! Lip piercinger er mindre tilbøjelige til infektion, da de enzymer i munden er nyttige, men det har stadig en risiko for infektion.
 • Når de forsøger at skjule din piercing dække det med en forbinding, hvis du bruger en stud.
 • Hvis du bruger en øreringe stud, og ikke en reel labret stud, i første omgang, så skal du ændre det, men kun hvis du er i enorme smerte. Lad det i et par dage, før du ændrer den til labret, hvis du ikke gøre i første omgang gennembore det med en stud.
 • Ved rengøring det, bruge en vatpind og dyppe den i alkohol, skubbe det ud med tungen og rengør stud med din sminket vatpind.
 • Brug ikke en Q-Tip, vat eller klud til at rense huden og hullet. Disse kan efterlade fibre og partikler, der kan skubbes ind i piercing senere forårsage infektion.

Advarsler

 • Brug aldrig en mikrobølgeovn til at sterilisere nåle / smykker, da de er lavet af metal.
 • Hvis det gør bliver smittet, skal du ikke tage ud piercing. Ellers kan det helbrede og forsegle infektionen inde i dig. I stedet se en læge med det samme.
 • Det er stadig en god idé at få det gjort professionelt, hvis du har råd til det.
 • Må ikke forvente, at det kører så gnidningsløst og hurtigt som professionelt udført piercinger. Fordi du gør det på din egen, skal du være langsom og præcis, hvilket kan være smertefuldt.
 • Der bør være lidt at ingen blod. Hvis du får mere end et par dråber blod i alt, er det muligt, at noget er gået galt. Hvis der forekommer alvorlig blødning, søge hjælp omgående! Eller kunne du eventuelt bare ramt en blodåre. Hvis det er skræmmer dig, søge lægehjælp.
 • Igen, dette er dit eget ansvar. Kun gøre dette, hvis du er helt fast besluttet på at få din læbe gennemboret, og du bør ikke virkelig gå bag dine forældres ryg. De vil med tiden finde ud af.
 • Lad aldrig en ven gennembore din læbe, for dig. Det er bedre at gøre det selv, så du ved præcis, hvad der føles rigtigt, gå i dit eget tempo, osv. Hvis noget skulle gå galt, kan din ven være i alvorlige problemer - og ikke kun af dine forældre (teenagere).

Ting du behøver

 • Kanyle eller en synål, eller du kan bruge en sikkerhedsnål
 • En stud eller hoop ring
 • Rengøring forsyninger
 • Gummi / vinyl handsker
 • Clean serviet eller klud
 • Alkohol & blegemiddel (sterilisator)
 • Oragel medicin
 • Kogt vand (del af sterilisator)
 • Noget at holde på i tilfælde af smerte
 • Clamp (valgfrit, ikke nødvendigt)