Wkadk

Sådan fjerne eyelash extensions

Kunstige eyelash extensions er knyttet til din naturlige vipper med semi-permanent lim. Fjernelsen af ​​eyelash extensions er en delikat proces, fordi dine virkelige øjenvipper let kan fjernes væk sammen med de udvidelser, hvis du ikke er forsigtig. Læs videre for at lære alt, hvad du behøver at vide om at fjerne eyelash extensions.

Steps

Sådan fjerne eyelash extensions. Wet et stykke vat med olivenolie.
Sådan fjerne eyelash extensions. Wet et stykke vat med olivenolie.

Metode én: damp og olie

 1. 1
  Tag din øjenmakeup. Brug en mild øjenmakeup fjerner at tørre væk enhver mascara eller eyeliner. Dette gør det nemmere for dig at se, hvor dine reelle lash ender og udvidelse begynder.
 2. 2
  Damp dit ansigt. Den varme damp vil hjælpe løsne eyelash extensions. Følg disse trin:
  • Varm en skål med vand i mikrobølgeovnen. Lad det blive varmt nok til at producere damp.
  • Hold dit ansigt over skålen, og drapere et håndklæde over varme, til at fælde dampen omkring dit ansigt.
  • Damp dit ansigt i cirka ti minutter.
 3. 3
  Wet et stykke vat med olivenolie. Tør den på dine vipper, pas på ikke at få nogen i øjet. Fortsæt forsigtigt tørre dine vipper med olie, indtil de udvidelser begynder at falde af.
 4. 4
  Skyl dine øjenvipper. Plaske varmt vand på dine øjenvipper for at vaske væk olie.

Metode to: lim remover

 1. 1
  Køb lash lim remover. Hvis det ikke er muligt at komme tilbage til salonen, så prøv at fjerne dine vipper med piskesnert lim remover. Du kan finde lash lim remover på de fleste købmænd.
  • Hvis du havde dine extensions professionelt udført, så spørg teknikeren som opløsningsmiddel han eller hun bruger, og se om du kan bare købe det der.
  • Lim remover er en mild solvent med en lugt ligner neglelakfjerner.
 2. 2
  Få et godt kig på dine vipper. Dette kan være en delikat proces, og du skal være i stand til at se, hvad du laver. Forbered dig på at fjerne dine extensions ved at gøre følgende:
  • Stå foran et spejl i et veloplyst badeværelse. Hvis det er nødvendigt, bringe i ekstra belysning for at undgå skygger over dit ansigt i at forstyrre din evne til klart at se dine vipper.
  • Tag din øjenmakeup. Brug en mild øjenmakeup remover til at tørre væk din mascara og eyeliner. Du skal være i stand til at se, hvor dit rigtige vipper ender og udvidelser begynde.
 3. 3
  Påfør lim remover. Tag følgende skridt til at anvende lim remover og løsn extensions:
  • Wet en vatpind med lim remover. Sørg for, at det er grundigt fugtig.
  • Træk forsigtigt ned i yderste hjørne af en af ​​dine øvre øjenlåg. Luk det ene øje, og ved hjælp af bløde pude af din finger, forsigtigt vinkle øjenlåg nedad på det yderste hjørne. Din øverste vipper skal pege nedad, hvilket giver dig et bedre overblik over de udvidelser.
  • Flyt vatpind på tværs af din lash linje. Arbejde fra ydre hjørne til inderste hjørne i små, blide bevægelser. Remover bør begynde at opløse limen.
 4. 4
  Træk løsnede extensions. Når du har været over din øjenvippe linje omkring 15 gange med en våd vatpind, greb enden af ​​en udvidelse mellem tommel-og pegefinger. Det bør falde ud nemt.
 5. 5
  Fjern overskydende lim fra dit øjenlåg. Når alle udvidelser er ude, gøre en anden pass over dine din øvre øjenvipper for at rydde alle rester lim.
 6. 6
  Skyl dine øjenvipper. Splash nogle varmt vand på dit ansigt til at skylle limen remover fra dine øjenvipper og området omkring øjnene.

Metode tre: professionel fjernelse

 1. 1
  Gå tilbage til salonen tekniker, der anvendte de udvidelser. Eyelash extensions er oftest anbragt med lim, der indeholder cyanoakrylat, ellers kendt som superlim. Denne type lim er yderst vanskeligt at fjerne uden de rigtige værktøjer og kemisk opløsning. Vend tilbage til din øjenvippe forlængelse, hvis du ønsker at fjerne dine øjenvipper for nogen af ​​de følgende årsager:
  • De fleste af dine extensions er vokset ud, og du har et par til venstre, som du vil fjerne. Du bør være i stand til at vende tilbage til salonen og har disse taget ud hurtigt, og som regel gratis.
  • Du er ikke tilfreds med den måde, du ser på eyelash extensions. Hvis du har et helt sæt af udvidelser, der skal fjernes, er det meget bedre at gå tilbage til din tekniker stedet for at forsøge at fjerne dem selv.
  • Et par dage er gået siden du fik de udvidelser, og du oplever en prikkende fornemmelse. Undertiden én eller to udvidelser hænger sammen, eller den samme udvidelse er limet til mere end én fysisk lash. Det er som regel nemt at løse, men det kræver en tur tilbage til din tekniker.
 2. 2
  Gå til en anden salon, hvis du er bekymret om programmet. Sommetider nye teknikere eller folk uden uddannelse lave fejl, når de anvender eyelash extensions. Gå til en anden, velrenommeret salon for at få dine udvidelser fjernet, hvis du oplever følgende problemer:
  • Dine eyelash extensions ser ikke professionel. Hvis de er skæve, pletvis, eller bare ikke attraktivt, gå til en person, du kan stole på at få dem rettet. Du ønsker ikke at komplicere problemet ved et uheld beskadige din naturlige vipper.
  • Du oplever en masse smerte omkring dine øjenvipper. Hvis lim, der anvendes til at anvende eyelash extensions anvendes forkert, kan det trække på huden og forårsage alvorlige smerter omkring øjnene. I stedet for at gå tilbage til den person, der anvendte de udvidelser denne måde sætte dig selv i bedre hænder til fjernelsen.

Tips

 • Du kan også prøve olien fjernelse proces med baby olie eller oliebaserede øjenmakeup fjerner. Sørg for at arbejde olien ind i vipperne linje grundigt, før du forsøger at løfte vipperne ud.
 • Hvis en af ​​de hjem fjernelse behandlinger ikke virker for dig, gå til en professionel for at få de udvidelser fjernet.

Advarsler

 • Træk ikke eyelash extensions off. Dit rigtige vipper vil komme ud med falske øjenvipper.