Wkadk

Sådan får sideswept pandehår

Side-fejede pandehår er en populær frisure, fordi de arbejder med næsten alle ansigtsform og frisure. Denne artikel vil hjælpe dig med at skære og stil dem selv Note:. Det tilrådes, at du læser hele artiklen igennem, før du starter, så du er lidt fortrolig med de skridt, når du begynder at skære og styling.

Steps

Sådan får sideswept pandehår. Afsnittet ud hår, du ønsker at klippe.
Sådan får sideswept pandehår. Afsnittet ud hår, du ønsker at klippe.

Skæring

 1. 1
  Afsnittet ud hår, du ønsker at klippe. Hvis du har tykt hår, vil du ønsker at bruge en mindre del end dem med tyndt hår.
 2. 2
  Bind resten af dit hår i en knold eller hestehale at holde det ude af vejen.
 3. 3
  Fyld en kop med varmt vand. Dyp din pensel i vandet og børste din til-være pandehår ned, så de hænger over dit ansigt. Den våde børste vil dæmpe dit pandehår for at sikre en jævn skæres.
 4. 4
  Begynd med midten af pandehåret. Grib hår, der falder mellem de ydre ender af dine øjne. Hold den placere dit mellemnavn og pegefinger på den længde du vil have den korteste del af dit pandehår til at være.
 5. 5
  Begynd at skære. Brug dine fingre som en barriere, så du ikke skære for kort. For en mindre straight edge snit, skære pandehår, mens saksen pegede lodret. Du kan også bruge denne metode efter at den indledende vandrette snit.
  • Nybegynder tip: Skær dit pandehår lidt længere end er ideel på første og se, hvordan du kan lide det-du kan altid skære mere senere, hvis det er for lang tid, men når det er for kort, du bare nødt til at vente på det til at vokse tilbage.
 6. 6
  Tag en tynd del af hår fra retten til del, du bare skære. Brug den samme teknik skitseret i det foregående trin, men sørg for, at denne del er lidt længere end den midterste. Gentag for den samme mængde af hår på venstre side.
 7. 7
  Brug en tættekam at rede dit pandehår. Sørg for, at de er endnu.
 8. 8
  Feather de sidste to strenge til at indramme dit ansigt. Disse to elementer bør starte lige over ørerne. Til fjer, sørge for, at din saks er meget skarpe lave. Åbne dem og begynder ved længden af ​​den sidste sektion du klippe, køre bladet i korte bevægelser op og ned, mens sidste ende rejser ned strengen. Vær sikker på aldrig at lukke saksen, bør de være skarp nok til at skære håret på denne måde.
 9. 9
  Skub til siden, og lad det tørre.

Styling

 1. 1
  Hold dit pandehår lodret over dit hoved.
 2. 2
  Anvende nogle volumizing mousse mod rødderne af dit pandehår. Glat det op med dine fingre for en jævn fordeling. Hvis det ønskes, tilsættes lidt mere om halvvejs op dit pandehår og glat igen. Dette vil holde dit pandehår fra adskillelse.
 3. 3
  Brug en stor radial pensel til at børste mousse ud. Vær sikker på at børste det højre væk eller dine pandehår vil tørre hårdt.
 4. 4
  Wrap dit pandehår omkring børsten. Varm dem med et slag tørrere i et par minutter, alt imens trækker håret ud og rulle tilbage for at give maksimal lydstyrke.
 5. 5
  Børst dine pandehår til siden. Vær sikker på, at der ikke er nogen huller.
 6. 6
  Brug en volumizing hårspray, hvis det ønskes.
 7. 7
  Let kam pandehår med en fintandet kam til at slippe af flyve aways
 8. 8
  Færdig.

Tips

 • Når du får din pandehår klippe, mens du sover, lægge et klip i dem for at holde dem tilbage. Del dit hår som du normalt ville, men trække dit pandehår længere tilbage og klip dem. Det hjælper dem med at holde deres form og holde dem ude af dit ansigt.
 • Brug en dyb balsam til at beskytte dit hår og holde det blødt.

Advarsler

 • Begynd at skære med en klar idé om, hvad du vil, så du ikke skifter mening halvvejs igennem.