Wkadk

Sådan får blødt hår uden at forsøge

Der er ingen grund til at lide af tør eller fedtet hår, når du kan følge nogle grundlæggende trin for at få smukke blødt og skinnende hår.

Steps

Sådan får blødt hår uden at forsøge. Børste dit hår for at komme eventuelle knuder eller er filtret.
Sådan får blødt hår uden at forsøge. Børste dit hår for at komme eventuelle knuder eller er filtret.
 1. 1
  Børste dit hår for at komme eventuelle knuder eller er filtret. Børst dit hår inden dit brusebad, og kam det bagefter, vil dette hjælpe dig jævnt fordelt shampoo og balsam.
 2. 2
  Komme ind i brusebad som normalt og sørg for, at temperaturen i vandet IKKE er varmt. Varmt vand kan skade dit hår. Når du shampoo, bruge varmt vand. Når du betingelse, bruge koldt vand. koldt vand gør håret glansfuldt. Tag ikke brusebad hver dag, der kan tørre din hovedbund. Hvis du ønsker at vaske hver dag, købe en badehætte, selv en rigtig billig en vil arbejde. Bade er også godt, da dampen "fugter" dit hår, og det er meget afslappende.
 3. 3
  Sørg for at suge dit hår. Bade er gode til dette, men ikke udvaske shampoo med badevandet, brug en bruser hoved, men du kan bo i badet til dette, så længe du har et brusebad over eller tæt nok på badekarret.
 4. 4
  Brug en kvart størrelse beløb (eller mere afhængig af hårlængde) i shampoo og distribuere det jævnt over hele håret og sørg for ikke at gnide det i alt for hårdt med fingrene. Du ville ikke ønsker at såre dig selv, nu ville du? Forsigtigt nu.
 5. 5
  Skyl. Sørg for at slippe af overskydende shampoo (dette vil forlade dit hår tørt, hvis du undlader at vaske enhver resterende shampoo eller balsam!) Igen, hvis i et bad, bruge en bruser hoved!
 6. 6
  Sæt den samme mængde balsam på enderne af dit hår, da håret producerer naturlige olier er der ingen grund til at tilstand hovedbunden af dit hår. Men uanset flyder din båd!
 7. 7
  Tag en kam og forsigtigt kam balsam jævnt i hele håret. Hvis det at have et brusebad, slukke for vandet, og hvis i et bad, så sørg for enderne af dit hår ikke rører vandet. Desuden vil det spare penge, spild ikke ønsker, ikke.
 8. 8
  Skyl atter, indtil det hele er ude, og der er ingen overskydende balsam der stadig. Hvis du har brug for, så tjek i et spejl for at se, om deres er nogen bits du måske har savnet.
 9. 9
  Nu, før du gå videre og gøre det, skal du pege dit brusebad hovedet væk fra dig, som du vil ønsker at slå temperaturen på dit vand for kulde. Koldt vand er godt for dit hår, da det sæler neglebånd, efterlader håret flot og skinnende! Langsomt genindtræde bruser som kulde kan være et chok.
 10. 10
  Når du kommer ud bruge en bred tand kam som at børste kan føre til brud på håret. Fugt strækker dit hår, så bare forestille sig, hvad du gør for at det forsøger at børste det.
 11. 11
  Prøv at afstå fra føntørre dit hår. Det er meget sundere, hvis du lader det lufttørre. Sørg for ikke at rasle dit hår med et håndklæde i et forsøg på at få det til at tørre hurtigere. I stedet blidt pat dit hår tørt.

Tips

 • Vask det med en shampoo og balsam, der måske giver det skinne, eller mindst én, at dit hår fordele.
 • Vask dit hår hver anden dag. Hvis du ikke vasker det nok det vil få fedtet, men vask for meget vil tørre og ødelægge dit hår.
 • Prøv en orlov i balsam, kun på enderne! Det vil hjælpe tæmme krus og hjælpe dig med at få, skinnende, silkeagtig hår!
 • Kend din hårtype. Hvis du gør, vil du drage fordel shampoo og balsam, der er specialiseret til dit hår.
 • Påfør et sundt hår serum til at beskytte dit hår mod forurening og varme.
 • Når du halvdelen tør det med et håndklæde, binde det i en hestehale, og det vil lade rødderne af dit hår tørre bedre at stoppe det i gang kruset.
 • Må ikke bare røre på dit hår med shampoo og balsam.. Prøv at massere det gennem håret.

Advarsler

 • Over vask dit hår er barsk, og vil tørre det ud.
 • Ikke skylning korrekt skaber ophobning.
 • Skyl aldrig i varmt vand, dens dårligt for dit hår.
 • Brug aldrig citronsaft eller eddike, hvis dit hoved har nedskæringer eller skrammer.