Wkadk

Hvordan til at krølle dit hår som vanessa hudgens

At krølle dit hår til at ligne Vanessa Hudgens, skal du 1 1/2 tommer curlers. Dit hår skal være lang og lagdelte og det skal være tyk og fuld af volumen for at se de bedste effekter.

Steps

Hvordan til at krølle dit hår som vanessa hudgens. tage et brusebad natten før og ikke børste dit hår og sove med det våde og rodet.
Hvordan til at krølle dit hår som vanessa hudgens. tage et brusebad natten før og ikke børste dit hår og sove med det våde og rodet.
 1. 1
  tage et brusebad natten før og ikke børste dit hår og sove med det våde og rodet. Det er også altid afhænger hvis du har meget krøllet hår børste det og i morgen glatte det, eller sætte rullerne i det og lad det lufttørre eller brug en hårtørrer.
 2. 2
  Opvarme curlere når u vågner det skal være en en tomme og en halv tyk af curler, det hjælper, fordi hvis du bruger en stor curler vil det ikke fungere tro mig har prøvet det før resultatet godt lige ende i store bølger, som vil du ikke engang mærke, at du har arbejdet på dem.
 3. 3
  når du vågner op om morgenen dit hår vil være en rod, men fortvivl ikke bare adskille dit hår i halve lige i midten, og hold den ene side med et hår klip, mens den anden side du skive dit hår i tre sektioner afhængigt af hvor meget hår du indeholder. starte fra bunden og holde den anden med en hår klippet.
 4. 4
  Bruge nogle hår olie eller hår poler, hvad der nogensinde du ønsker at kalde det, på hvert hår sektion du starter på. du kan købe det overalt købe nogle på Walgreens, vil dette hjælpe fra beskadige dit hår, plus det vil holde kruset ud og gøre dit hår blødt
 5. 5
  så får du en mellem tyk til at tynde klump eller stamme af hår og snurre rundt det omkring curler starte det fra roden til spidsen af håret. hold ikke håret super tight og lad det sidde der i 2-4 minutter afhængig af tykkelsen på stammen af ​​hår, du skiltes
 6. 6
  afslutte den med en meget lille mængde af hårspray, hvis du bruger for meget af dette, så vil du ikke få det rart flow i dit hår, der gør det ser naturen. bare bruge en smule til at holde.
 7. 7
  Dens en god idé ikke at gøre det, mens dit hår er vådt
 8. 8
  Hvis det ikke ser perfekt ikke flipper, hendes billeder er redigeret, og hendes hår er udført af fagfolk.

Tips

 • Sætte dit hår i sektioner ville hjælpe meget.
 • Brug balsam hjælper med at holde dit hår fra at få flyvsk og holder det rart og blødt.

Advarsler

 • De curlere bliver meget varme, så vær forsigtig årsag, kan du brænde dig.
 • Der er mulighed for dit hår at få spaltede spidser eller udtørring. Sørg for at bruge en varme protectant serum.
 • Hvis dit hår sker for at få spaltede spidser, skal du bruge en instant smeltende masque. Dette reparerer skader på håret på få sekunder!

Ting du behøver

 • hår serum
 • hårspray
 • blowdryer
 • børste
 • curlers eller cylindriske børste