Wkadk

Hvordan skal man behandle med en dårlig frisure

Det er ganske oprørende at anmode om, at et bestemt snit, og derefter mærke bagefter, at ikke alene har snittet ikke ligner det billede, du bragte, men det så slemt på dig. Der er et par ting, du kan gøre, men panik er ikke en af ​​dem.

Steps

Hvordan skal man behandle med en dårlig frisure. Taktfuldt lade din frisør vide, at du ikke er tilfreds og spørge, om de kan gøre noget for at gøre det ser bedre, før de forlader salonen.
Hvordan skal man behandle med en dårlig frisure. Taktfuldt lade din frisør vide, at du ikke er tilfreds og spørge, om de kan gøre noget for at gøre det ser bedre, før de forlader salonen.
 1. 1
  Taktfuldt lade din frisør vide, at du ikke er tilfreds og spørge, om de kan gøre noget for at gøre det ser bedre, før de forlader salonen.
 2. 2
  Hvis du har bemærket, når du venstre, gå tilbage til salonen og tale med din stylist. Være rolig og tale til frisøren privat. Må ikke gøre et stort nummer foran de andre lånere.
 3. 3
  Har frisøren prøve at ordne det, men de, hvis har et problem, så bede om at tale til manager.
 4. 4
  Fortæl lederen, hvad problemet er, og spørge, om de kan hjælpe eller i det mindste at vise dig, hvordan det kan styles det, indtil det vokser ud igen. Har lederen restyle det, takke dem, og derefter gå hjem og vente, indtil det vokser ud igen. Hvis du stadig ikke er tilfreds, så køb nogle pandebånd eller klip og se om du kan gøre det acceptabelt.
 5. 5
  Gå hjem og endnu engang kigge i spejlet. Måske er det ikke ser så slemt efter alle!
 6. 6
  Tag en dyb indånding. Husk, at håret vil altid vokse, det bare kunne tage lidt tid.
 7. 7
  Leg med forskellige frisurer, indtil du finder en, der gør mest ud af dit nye snit.
 8. 8
  Brug din frisure som en undskyldning for at gå på indkøb. Find tørklæder eller hatte, der kan hjælpe skjule din uregerligt hår.

Tips

 • Vær høflig med dine kommentarer, positiv eller andet.
 • Prøv at finde en ny frisørsalon, hvis du virkelig ikke er tilfreds med den service på denne ene.
 • Hvis du er utilfreds med, hvordan netop denne frisør klippe dit hår, lave en aftale med en anden én næste gang.
 • Nogle gange, farvning dit hår virker også, og gør det ser pænere.
 • Aldrig betale for en dårlig klipning. Det er høfligt at bede dem om at ordne det for dig, i nogle tilfælde høfligt forlader efter faldende de nedskæringer stående måske alt, hvad du kan bære for at gøre.
 • Forlange frisørsalon klippe håret gratis indtil den er tilbage i det tidligere længde. Altid tage et billede af den, før skæres komplet med fuld styling, selvom det er for lang tyk - hvis det ser værre bagefter, billedet stadig hjælper du bevise dit hår var bedre før.

Advarsler

 • Aldrig forsøge at klippe dit eget hår under disse omstændigheder! Du vil kun gøre det værre, især hvis du er ked af det. Få en professionel til at se til dit hår.