Wkadk

Hvordan til at rense dine konverserer

Når du har masser af par af disse store sko, vil du snart vide, at fra tid til anden, vil de få snavset. Fra trial and error, viser denne artikel en forfatters svar på den bedste måde at rense dem.

Steps

Hvordan til at rense dine konverserer. Fyld dit køkken vask med vand.
Hvordan til at rense dine konverserer. Fyld dit køkken vask med vand.
 1. 1
  Un-blonder sko. Du kan stadig vaske snørebånd, hvis du ønsker, men det vil være meget lettere at komme til den midterste del af de sko, hvis du fjerner disse først. Også, hvis du har nogen charme eller dingler, eller noget andet på skoen, så tag dem, også fordi de er formentlig ikke vaskes.
 2. 2
  Fyld dit køkken vask med vand. Brug ikke varmt vand, fordi der kan ende med fading skoene, især hvis de er en mørk farve eller mønster. Du kan bruge koldt eller lunkent vand, fordi der vil holde den farve lyse, og du vil ikke brænde dine hænder i super-varmt vand.
 3. 3
  Sæt skoene hele vejen ned i vandet, skal du ikke være bange for at få dem våde, de er beregnet til at få våde.
 4. 4
  Brug en tandbørste og en vaskeklud til at få alle de snavs af skoene. Hvis skoene er virkelig beskidt, kan der være pletter i nogle steder, som du ikke kan få ud af dem. Det er OK, fordi disse sko ser godt bedrøvet, også!
 5. 5
  At tørre skoene, sætte dem et sted, s stuetemperatur, væk fra sollys. Sollys kan falme skoene en masse, især hvis de er en mørk farve. Læg ikke din Converse i tørretumbleren, fordi de kan falme eller skrumpe. Det samme gælder for at sætte dem uden for tørre på verandaen eller indkørsel, fordi solen vil blegne dem.
 6. 6
  Lad skoene tørre i et par dage. Selv hvis din Converse føles tør at røre ved, vil indersiden af ​​skoen stadig være våd.
 7. 7
  Nu er din converse er alle rene og klar til at gå!
 8. 8
  Færdig.

Tips

 • Genbrug ikke tandbørste til at børste dine tænder.
 • Brug ikke nogen form for rengøringsmiddel, fordi det kan skade sko.
 • Det er tilladt at vaske snørebånd, også bare være forsigtig, hvis de ikke er dem, der fulgte med skoene.

Advarsler

 • Denne artikel dækker ikke andre sko, der ikke er testet, for eksempel nogle af de andre sko, Converse tilbud, såsom læder og ruskind designs. Denne metode gælder kun for lærred dem.
 • Lad ikke din Converse neddykket inde i vandet i meget lang tid, fordi der kan løsne den lim, der holder dem sammen! Vask ene sko, og derefter den anden i ferskvand.

Ting du behøver

 • Din Converse
 • En gammel tandbørste
 • En vaskeklud
 • Vand