Wkadk

Sådan får dit hår til at være langt og sundt

Ønsker du langt og sundt hår? Her er hvordan man får det. Følg disse enkle trin og dit hår vil være langt og sundt på ingen tid.

Steps

Sådan får dit hår til at være langt og sundt. Drik masser af vand og spise sundt.
Sådan får dit hår til at være langt og sundt. Drik masser af vand og spise sundt.
 1. 1
  Drik masser af vand og spise sundt. Nogensinde spekulerer på, hvorfor folk, der svin ud på junk food har dårlig hår? Årsagen er din hud og hår begge brug for vitaminer til at vokse og være sunde, ligesom resten af ​​jer.
 2. 2
  Kom skåret vil holde enderne selv og sund. Hvis du ikke har spaltede spidser eller brud, kun skære hvis du føler du behov for at udjævne op længden.
 3. 3
  Når kæmning hår, ikke rippe gennem det! Dette vil gøre en frygteligt rod af dit hår. Brug en bred tand og forsigtigt arbejder dig op fra bunden til toppen (dvs. detangle de sidste par inches, så detangle et par inches højere, arbejder din vej op). Hvis du ønsker at bruge en børste finde en med bløde børster ikke korte eller metal dem. Slippe af med nogen kam eller børste, der bryder dit hår!
 4. 4
  Når du vasker dit hår, brug shampoo og balsam til din hårtype. Hvis du ikke bryder dig om resultatet, så prøv et andet produkt. Vask det helt ud. Koncentrer dig om indsæbning hovedbunden, da det er den del, der får fedtet. Må ikke hober dit hår på dit hoved, når du shampoo det, da det kan tilskynde den til virvaret.
 5. 5
  Massere din hovedbund, mens shampoo / balsam er på dit hår.
 6. 6
  Brug en skyl-out conditioner! Mange mennesker oplever, at enderne af lange hår får tørt, selvom de har fedtet hovedbund. Hvis dit hår bliver tørt, skal du bruge balsam, koncentrerer det på længde og slutter af dit hår. Du ønsker måske at holde det væk fra din hovedbund. Hvis det er nødvendigt, sætte dit hår op, så balsam vil ikke skylles ud med det samme i brusebadet.
  • Du kan i sidste ende få oprustning, hvis du bruger produkter eller balsam, især produkter med ingredienser, der ender på "-Icone" eller "-Oxane". Brug en afklaring shampoo, hvis dit hår bliver tørt eller uhåndterligt og skumme det hele vejen til dine mål. Du bør kun gøre dette lejlighedsvis - måske en gang hver uge eller to.
 7. 7
  Minimer din brug af varme styling. Også minimere brugen af ​​kemiske behandlinger på dit hår, herunder afslappende, permanenter, farvning (især med ammoniak eller peroxid) og lyn, dit hår. Især ikke re-blegemiddel, re-slappe af, eller re-perm hår, der allerede er blevet behandlet, da dette drastisk kan svække håret.
 8. 8
  Vær tålmodig, det kan tage lang tid at vokse dit hår, men det vil være det værd. Også skadet hår ikke kan fastsættes.
 9. 9
  Lade som om din stykke af hår er et smykke eller kjole, der er meget eksklusiv.

Tips

 • Prøv ikke at vaske dit hår hver eneste dag, det er dårligt for dig, fordi dit hår har naturlige olier, som du ikke bør slippe af med. Vask hver tredje dag eller anden dag, hvis du har brug for at (afhængigt af din hårtype). Husk, mindre er bedst!
 • For en stor nærende hårkur gælder olivenolie til hele længden af ​​dit hår og derefter sprænge det med nogle varm luft (føntørrer på lav indstilling), så det klæber til håret. Skyl efter ca. 15 minutter for blankere, blødere, hår!
 • Brug en orlov i balsam for at forhindre spaltede spidser.
 • Hvis dit hår er tørt sat balsam på, før dit brusebad og når du vasker dit hår.
 • Hvis du skrabe, kan det være hovedlus infektion eller gær eller skæl.
 • Brug en shampoo og balsam med biotin og aminosyrer.

Advarsler

 • Fedtfri eller kost, der indeholder næsten alle frugter og grøntsager er ikke vejen at gå, hvis du vil have sundt, skinnende hår. De lyder sundt og har deres fordele, men dit hår har brug for proteiner og essentielle fedtsyrer for at se godt ud.
 • Hvis du har fint hår, at bruge for meget balsam eller for rig en balsam vil få det til at miste volumen. Vælg en balsam til din hårtype for de bedste resultater.
 • Brug ikke for meget shampoo-it vil tørre dit hår ud.