Wkadk

Sådan er det alpha kvindelige

Hvis du er den fødte leder, klog og smuk, er det bare muligt, at du kan være en Alpha kvinde, som en anden du kender personligt, der leder godt, og stræber efter at slå den legendariske glasloftet.

Steps

Sådan er det alpha kvindelige. Være overordentlig selvsikker.
Sådan er det alpha kvindelige. Være overordentlig selvsikker.
 1. 1
  Være overordentlig selvsikker. For at være en Alpha du nødt til at have tillid til dig selv. Der er ingen slinger i valsen, når det kommer til at være en leder. Så start med møde-og netværkssamarbejde med 3 nye mennesker hver dag. Du behøver ikke at kunne lide dem, men du vil bruge mod og dette vil opbygge din selvtillid en hel del.
 2. 2
  Øv gøre dig selv ser godt ud. Folk er afhængig af dig at være en mode leder, i stand til at bære en varieret garderobe med elegance, flair og stil. Dette vil også gøre du føler dig bedre om yourself.If du har råd til mærker som Gucci derefter købe overklassens tøj.
 3. 3
  Udvikle en gruppe af ægte venner. Det er ikke muligt at være en Alpha uden at have en gruppe af venner eller klike, der vil lade dig lede dem. En Alpha vil også forblive tro mod denne gruppe, og sørg for, at det ikke falder fra hinanden. Det viser lederevner til deres højeste degree.Don 't være middelværdi eller uhøflig, fordi dine venner vil glide gennem fingrene. Prøv at have en beta, et næstkommanderende.
 4. 4
  Spred ordet. Når din klike er etableret, så prøv at gøre det kendte - det er, hvis du ønsker at være populære. Du kan endda tænke på noget "ah-adorable" at ringe til din klike. Må proppe sammen, som f.eks fredag ​​nat sleepovers.
 5. 5
  Prøv dit bedste for at se dine bedste. Gør et godt første indtryk på nogen, du møder. Du behøver ikke at bære designer alt for at se godt ud! Bare sørg for at vælge tøj, der:
  • Passer dig. Uanset om det er for stram eller for løs, det altid ser forfærdelig og er flatterende på Ingen, ikke engang celebs.
  • Er behageligt. Undgå at blive i dårligt humør ved ikke at købe noget ubehageligt: ​​kløende osv.
  • Er smigrende at din figur. Du vil tøj til at se godt ud på dig, ikke? Så hvis du er curvy aldrig gå for tøj, der er en størrelse for lille, selvom det er i stil, ligesom skinny jeans.
 6. 6
  Accessorize og give dit tøj et personligt touch! Sørg for, at det unikke og helt original. Eksempler på, hvordan du kan tilføje dit personlige præg på dem-et stykke af smykker, som du altid bære eller et smart nyt design, som du ønsker at brodere på den kedelige gamle sundress eller at par kedelige sorte cowboybukser, osv. Vær sikker på, at dine sko og tilbehør gå med dit outfit og gavne det.
 7. 7
  Vær glad og helt tryg ved dig selv, dit udseende og dit liv. Hvem ønsker at være venner med en person, der er i dårligt humør hele tiden? Prøv at være optimistisk om ting, som du synes er værd at reparation og prøv at holde din cool og ikke have en nedsmeltning, når noget går galt for at gøre dig ked af det.
 8. 8
  Prøv ikke at besætte over tøj alene. Mend dine veje, som du synes er værd at lapning. At være en Alpha betyder at være den ideelle leder, som igen betyder, at du skal stræbe efter at være fordomsfri og tolerant over for andres synspunkter og udtalelser samtidig udøver din. Har en stemme og tale op, men prøv at undgå at være for bossy og komme ind scraps med dine kammerater.
 9. 9
  Alpha kvindelige resultaterne fra de idealer feminisme. Hvis du er stærkt støtter feministiske synspunkter og beundre smarte, talentfulde kvinder, som kan tage ansvaret, er du et skridt tættere på at blive den alpha hun. Udseende er ikke den eneste måleværktøjet. Roden af ​​en alpha-hun er meget dybere end det.

Tips

 • Ser dit bedste er et behov. Pas godt på din krop, sundhed og sind.
 • Gør en indsats for at være nogen alle beundrer, men på den måde, at du være dig selv - på den måde, vil folk ser op til dig, og ikke foragter dig.
 • Ophold i afgift, men ikke gør det indlysende, du putter i et forsøg. Et slip, og folk kunne tro, at du ikke er som i ladning og måske i løbet styre dit Alpha status. Så igen, nedkøles om dette, og ikke behandle det alt for alvorligt. En sand Alpha kender sit eget værd og behøver ikke at hoppe på enhver skygge.
 • Bag enhver alpha er en reel ven, ikke lade sig narre af nogen anden type.

Advarsler

 • Må ikke se ned på dig selv, du har absolut ingen grund til. Være sikker på dig selv såvel som i dine evner til at være en alpha