Wkadk

Sådan ændrer i en skole locker room


Åh nej, er du nødt til at ændre i omklædningsrummet i år! Hvordan kan du gøre dette uden pinligt dig selv?

Steps

Sådan ændrer i en skole locker room. Vælg et skab i nærheden til dine venner.
Sådan ændrer i en skole locker room. Vælg et skab i nærheden til dine venner.
 1. 1
  Vær selvsikker. Det er bare et omklædningsrum, og det kommer ikke til at dræbe dig. Alle vil formentlig være så bange som dig om ændrer foran andre.
 2. 2
  Vælg et skab i nærheden til dine venner. Hvis du får lov til at vælge, hvor dit skab er, det er. Det er meget lettere at ændre foran en person, du kender og stoler på, end at ændre foran en komplet fremmed. Prøv også at holde dit skab væk fra utroværdige mennesker.
 3. 3
  Må ikke bære noget svært at tage til eller fra, eller noget stramt. Kæmper for svært at få nogle virkelig stramme bukser på eller fra, vil kun gøre opmærksom på dig selv. Bære sko, der er nemme at tage af og på, ligesom lejligheder. Skinny jeans på en gym dag er en dårlig idé. Hvis dine bukser eller nederdel er meget løs, kan du bære din gymnastiksko løbet af dagen og bare sætte på dine bukser og tee shirt til gym.
 4. 4
  Kom til omklædningsrummet så tidligt som du kan. Normalt vil folk kommer ind senere, så de kan få længere pauser mellem perioder og snack og frokost, hvilket betyder, at der vil være stort set ingen i omklædningsrummet tidligt. Plus, hvis der rent faktisk er nogen der, vil de sandsynligvis være mere spredt ud over lokalet.
 5. 5
  Kjole og klæde så hurtigt som du kan. Dette reducerer off-chance for at nogen ved et uheld vil blik over på dig, når du er i en særdeles afslørende plet.
  • Ændre én stykke tøj ad gangen. For eksempel ændre din skjorte og derefter ændre dine bukser, eller omvendt. På den måde vil du aldrig være helt nøgen.
 6. 6
  Respekter andres privatliv. Hvis du ikke ønsker, at andre barging ind på dig, når du er halvnøgen, hvordan tror du andre vil føle, når du gør det for dem? Hvis du har brug for, så lad andre i nærheden klæde første til at give dem nogle ekstra plads.
 7. 7
  Må ikke være bange for at fortælle folk til at stoppe. Hvis nogen er at give dig en hård tid, fortælle dem, at du ikke finder det så sjovt som de gør. Hvis det er nødvendigt, gå til en lærer og fortælle dem, at en eller andens bliver betyde for dig.
 8. 8
  Må ikke deltage i nogen form omklædningsrummet spil. Hvis nogen råber "Jeg er nøgen!" de er virkelig bare forsøger at se, hvem der vil se, så de kan give dem en hård tid.
 9. 9
  Du vil vænne sig til det. Alle andre er halvnøgen også. Plus, vil ingen se.
 10. 10
  Face locker, når der skiftes, hvis du ønsker. Prøv at skjule slags bag dit skab døren. Hvis det er et halvt skab, så bøje ned og ændre.
 11. 11
  Bær P. E. tøj under din skole tøj. På den måde kan du bare tage dine bukser og dine PE shorts vil være nedenunder. Det virker.
 12. 12
  Layer dit tøj. Bær din gym t-shirt under en sød hættetrøje og zip den op. Så i løbet af gym, tage din hoodie og du halvvejs ændret. Bare bringe en ekstra tank top eller t shirt til at bære under din hoodie efter gym.

Tips

 • Hvis nogen forsøger at vise, ikke betaler opmærksomhed. Alt, hvad de ønsker, er opmærksomhed.
 • Husk at tage dine PE tøj hjem regelmæssigt, så du kan vaske dem, de vil virkelig begynde at stinke op efter et stykke tid.
 • For Guys: Må ikke bære hvidt undertøj på de dage du har planer om at ændre i omklædningsrummet. De fleste af disse typer af undertøj kan skitsere din menige og vil gøre alle andre indtjente. Boxere er generelt en god idé for omklædningsrum. Hvis du ikke har boksere, ændre i en bås.
 • Når du klæde tilbage i dine almindelige tøj, så husk at bruge deodorant, før du sætter dit skjorte på. Ingen ønsker.
 • I de fleste skoler, er dressing ud og deltagelse det eneste, du ligger på i PE Så ikke nægte at ændre blot fordi du er flov!
 • Hvis du stadig virkelig ikke ønsker at ændre foran alle, så se om der er nogen individuelle omklædningsrum eller badeværelse boder.

Advarsler

 • Lad ikke dit skab ulåst, nogen kan stjæle dit tøj, hvilket betyder, at du ikke har noget at skifte til.
 • På nogle skoler vil låsene blive vendt bagover, hvis du glemmer at låse den, og punkter vil blive trukket fra din klasse. Låsene er svære at åbne, når de er på hovedet, så vær forsigtig.