Wkadk

Hvordan skal man behandle med en sociopatisk ven

Din "bedste ven", som du har kendt i år synes at være virkelig venlig og omsorgsfuld, men i slutningen af ​​dagen, de altid efterlader dig med den akavede følelse, du havde gjort en slags forkert. Hvis du oplever dette, kan din ven være en sociopat. Her er hvordan man kan bryde op dit venskab.

Der er en anden artikel om hvordan man kan identificere og hjælpe sociopater.

Steps

Hvordan skal man behandle med en sociopatisk ven. Konfronter din ven og kunne identificere tegn på sociopati.
Hvordan skal man behandle med en sociopatisk ven. Konfronter din ven og kunne identificere tegn på sociopati.
 1. 1
  Hvad er en sociopat? Forstå, hvad sociopater er ligesom er afgørende for at revurdere dit forhold. I modsætning til nogle overbevisninger, sociopater ikke seriemordere per definition. De ser ligesom dig og mig. Her er nogle definitioner af sociopati:
  • Sociopater er mere tilbøjelige til at blive manipulere, patologiske løgnere, der får tæt med mennesker for at skade dem.
  • Sociopater er ikke interesseret i venskab. Hvad de vil have ud af deres "venskab" med dig er en loyal tilhænger. De kan behandle dig som en ven for at få adgang til din kammeratskab, men det er ikke oprigtig. Så længe du giver en vis værdi for dem, noget de har brug for, vil de holde dig rundt. Men når de bliver træt af dig, vil du blive forladt.
  • Sociopati er forbundet til psykisk sygdom, som regel Antisocial Personality Disorder (APD) og / eller narcissistisk personlighedsforstyrrelse (NPD). Den sociopat ikke føler nogen skyld eller anger for de ting, de har gjort til andre, heller ikke de føler medfølelse eller kærlighed. Deres venskab med dig - sammen med nogen ydre aspekter af karisma, charme, omsorgsfuld, eller kærlighed - er en del af deres offentlige persona.
 2. 2
  Konfronter din ven og kunne identificere tegn på sociopati. Det er altid svært, for en sociopat skjuler deres sande natur og har tendens til at være meget snu. Tegn på sociopati kan blande med tegn på bare nogen, der er simpelthen en dårlig ven, eller nogen, der har lidt erfaring med social interaktion.
  • Finde ud af præcis øjeblikke, når du har følt misbrugt. Wrap dit hoved omkring alle detaljer, og forsøge at identificere, om der har været en mangel på samvittighed, skyld, på din vens side. At hjælpe med at opklare dine tanker, nedskrive de faktiske forhold og dine følelser for hvert øjeblik, hvor du følte forurettet. Der kan være tendenser eller korrelationer.
  • Konfrontere ven og evaluere deres reaktion. Vær rolig og forklare din argumentation i lige fakta. Vær ærlig, og ikke forsøge at gøre tingene lyde bedre, end du rent faktisk føler, at de er. Må ikke sælge dig selv kort.
  • Sociopater kan blive aggressive, når deres integritet i tvivl. Snarere end at bekæmpe fakta om deres liggende eller manipulation, kan de angribe personen, eller du, hvem der gør afhøringen. De kan bruge aggression eller endda charme, for at genvinde deres tabte terræn.
  • Når konfronteret, vil sociopat gøre dig ondt af dem. Når du føler dig ked af spørgsmålstegn ved dem, de anser dette en sejr i stedet bekymre sig om årsagerne til din tvivl.
 3. 3
  Deal med den indledende benægtelse. Din vens sociopathy vil være svært at acceptere. Efter at have været venner i så lang tid, dit venskab virkede så ærlig og ægte. Men det er vigtigt at huske, at dette venskab i sig selv er en farce. Her er ting at huske:
  • Din "ven" er faktisk ikke en ven. Ordene "sociopati" og "ven" er gensidigt udelukkende, fordi sociopater ikke er i stand til at føle positive følelser som omsorg. De har måske aldrig været interesseret i din ægte venskab, bare din loyalitet og meddelagtighed.
  • Forstå, at du er blevet misbrugt og manipuleret. Selv hvis dine kejtede følelser er små, de er tegn på, at ikke alt er rigtigt med dit venskab.
 4. 4
  Slip din vrede. Når du indser du har været offer for en sociopat, måske du har lyst til at få endnu. Men vær advaret: Den sociopat har en levetid erfaring i at skrue folk over. Du ikke. Dine chancer for at få endnu er meget små og risikabelt. Det er bedre at komme over din vrede.
 5. 5
  Bryd venskab. Fortæl sociopat at forlade du alene. Være selvhævdende, fast, direkte og konsekvent. Hvis du ikke er i stand til at lave dine egne beslutninger og holde sig til dem, kan man manipulere dig med lethed.
  • Breaking venskabet kan faktisk være let. Til sociopat, har det venskab været praktisk meningsløs. Det var kun speciel for dig. Du er nødt til at indse en sociopat ikke bekymrer sig om dig, eller dit venskab. Det har været noget, men et spil til ham / hende. Efter at bryde kontakten, vil du bemærke sociopat har straks glemt om dig.
 6. 6
  Informere andre venner, som også har venner med den sociopat. Må ikke tale negativt om din sociopatisk ven. I stedet roligt forklare eksempler på hans sociopatisk adfærd. Dette er nødvendigt, fordi negative snak ville gøre dig meget upopulær blandt dine andre venner, og drive dem dybere ind i armene på sociopat.

Advarsler

 • Forsøg ikke at ændre dit sociopat ven ved dig selv. Lad dem søge professionel hjælp. Du kan ikke ændre ham. Sociopathy betragtes som en permanent psykisk sygdom.