Wkadk

Sådan bruger kokosolie på dit hår og hud

Kokosolie har mange fordele for både hår og hud. Det er næring til alle hårtyper, hjælper håret til at skinne, blødgøring hår, afhjælpe beskadiget hår ved at hjælpe til at bevare hårets naturlige proteiner og kan endda yde nødhjælp fra skæl. For huden, er kokosolie en fremragende fugtighedscreme til alle hudtyper og især til tør og ældre hud. Kokosolie er så god til at udglatte forekomsten af ​​rynker og hjælpe med hudsygdomme som psoriasis og dermatitis, at det ofte er føjet til kommercielle hudplejeprodukter. Og der er mere - det laurinsyre i kokosolie har både anti-bakteriel og anti-svampe egenskaber.

Hvis du ikke allerede bruger kokosolie i din skønhedsrutine, er det værd at prøve det - det er billigt og du vil højst sandsynligt elske resultaterne.

Steps

Sådan bruger kokosolie på dit hår og hud. Påfør kokosolie direkte på din hovedbund.
Sådan bruger kokosolie på dit hår og hud. Påfør kokosolie direkte på din hovedbund.

Hår

 1. 1
  Påfør kokosolie direkte på din hovedbund. Hvis du bor i et tørt klima, overveje let dug dit hår med vand først.
 2. 2
  Massage hår fra hårrødderne til spidserne.
 3. 3
  Lad virke i mindst 30 minutter før vask. For de bedste resultater, orlov på så længe du kan og anvende mindst tre gange om ugen.
 4. 4
  For dybere penetration, gælder direkte på din hovedbund, masserer fra rod til spids før sengetid. Så lad være tændt natten over (dække dit hoved med en hætte eller håndklæde eller lægge et håndklæde på tværs af din pude). Shampoo og skyl godt i morgen.

Hud

Anvendes som en fugtighedscreme, et universitet Undersøgelsen konkluderede, at kokosolie er sikker og effektiv.

 1. 1
  Påfør et tyndt lag olie over hele kroppen efter badning eller brusebad. Flere tynde lag af olie optages meget bedre end et tykt lag, fordi for meget olie i et sted mætter væv og grænser absorption.
 2. 2
  Tilføj til badet. Du kan også tabe nogle kokosolie i din badevandet, mens du tager et bad.
 3. 3
  Brug som en massage olie. Coconut er en dejlig olie til at massere, efterlader en svag lugt af kokos wafting om, som du massage. Det kan anvendes overalt, men hvis du ønsker en øjeblikkelig afstressende, prøve at massere bare dine templer med lidt af det.

Forbrugende kokosolie

 1. 1
  Overveje at spise kokosolie regelmæssigt for interne fordele, der hjælper din hud og hår glød også. Nogle mennesker er overbeviste om, at kokosolie taget internt er en sund kosttilskud, der forbedrer hår og hud sundhed - for eksempel, er model Miranda Kerr sagde at forbruge flere spiseskefulde om dagen for et sundere udseende. På den anden side, advarer nogle medlemmer af den medicinske profession om indtagelse af for meget mættet fedt (som kokosolie består af det meste). Desuden, da det er høj i kalorier, bør kun små mængder blive indtaget. Hvis du beslutter dig for at spise det så godt som slather det på, skal du sørge for kun forbruge jomfru, koldpresset økologisk kokosolie. Vær omhyggelig med at undgå olie, der er blevet behandlet kemisk eller hydrogeneret.

Tips

 • Lad ikke olie til mere end en dag uden at vaske det. Det vil gøre dit hår lugter dårligt og blive fedtet.
 • En lille mængde af denne olie går en lang vej. Vær forsigtig med ikke at bruge for meget. hvis du gør hår bliver fedtet og senet.
 • Nogen former for kokosolie er god. Men jeg anbefaler det ekstra jomfru for en blød silkeagtig hår.
 • Hvis du farve dit hår derhjemme, kan kokosolie bruges til at hjælpe mindske skaderne af de kemikalier, ved at tilføje fugt. Påfør et par dråber i din dye flaske mix det godt før brug.
 • Forlader det i håret med badehætte på og varme fra en føntørrer i 15 minutter bør gøre det trick.
 • Påfør gradvist i løbet dyb mørk solbadning. Husk kokosolie absorberer hurtigt, så det er vigtigt at huske at anvende din olie så ofte, men så gradvist som muligt under solbadning, for at sikre at du hele tiden bliver beskyttet mod solens skadelige virkninger.
 • Kokosolie er omkring 90 procent effektive til at komme af lus, når gnides ind i hovedbunden.