Wkadk

Sådan behandler din kæreste

Så piger og kvinder... Har du nogensinde spekuleret over, hvordan du skal behandle din kæreste ordentligt? Hvis du tror, ​​at du ved hvordan man skal behandle din kæreste godt, så har du nogensinde stoppet for et øjeblik at tænke, at du måske havde savnet et par ting? Nå, vil denne artikel vise dig ting, du bør vide om os fyre, og hvordan du skal behandle din kæreste!

Steps

Sådan behandler din kæreste. Forvent ikke fyrene altid at være en gentleman.
Sådan behandler din kæreste. Forvent ikke fyrene altid at være en gentleman.
 1. 1
  Stol. Det er nok den vigtigste i ethvert forhold.
 2. 2
  Vær ærlig. Selv om nogle fyre gør løgn til deres veninder og det er aldrig en behagelig følelse, så gør det for os er heller ikke godt. Hvis du ikke ønsker at blive løjet for, lyver ikke. Fyre har følelser også, og det gør os ondt så godt. Plus, vil det afsmag nogen relationer, fordi det er normalt et tegn på mistillid.
 3. 3
  Respekt. Disrespecting fyre er aldrig en god ting, og vice versa til piger også. Løgn og udvise respekt er altid en sårende ting.
 4. 4
  Forvent ikke fyrene altid at være en gentleman. Nogle gange din kæreste kan have dårlige dage, eller er lunefuld også fordi vi måske har en masse ting på vores sind og kan ikke handle som det hele tiden.... selv om vi mener ikke at.
 5. 5
  Giv din kæreste noget plads. Stol mit ord om dette, gutter sommetider ønsker og har brug for lidt tid alene til at tilbringe sammen med deres fyr venner at gøre nogle mandlige bonding i baren eller something.So ikke blive bekymret, hvis din kæreste grøfter dig for hans hjælpere. Alle har brug for lidt plads der er alle.
 6. 6
  På vores fødselsdage eller særlige lejligheder, købe os en dejlig gave ville være rart. Det behøver ikke altid at være den anden vej rundt. Må ikke være en væsentlig pige, der altid ønsker gaver og sådan, og aldrig giver til gengæld.
 7. 7
  Må ikke blive for jaloux, og ikke altid mistanke fyrene. Hvis nogle kvinde nogensinde forsøger at ramme på din kæreste, IKKE altid antage at det var ham, der gjorde det første skridt, som det kunne have været den kvinde, der gjorde det først. Og ikke bare være hurtig til at anklage nogen. Har tillid til, at er han bare at tale med en ven, der er en pige. Det er måske ikke altid være sandt, men det er værd at tænke på denne for at spare dig selv for jalousi.
 8. 8
  Må ikke få jaloux, når din kæreste begynder at tjekke piger. Det er helt naturligt for fyre uheld til begyndte tjekker andre piger ud over dig selv! Piger, da du var sammen med din kæreste, skal du ikke sige, at du aldrig gjorde det samme med andre fyre også!
 9. 9
  Ros ham. Du ved, hvor godt det føles at blive fortalt du ser godt i dag af din kæreste, så returnere favor hver gang i et stykke tid. Hvis han klædt på til en af ​​dine pænere datoer, så lad ham vide, at han gjorde et godt stykke arbejde.

Tips

 • Giver os en dejlig stor knus er rart.
 • Nogle gange, alle de fyre bare ønsker at gøre, er blot sidde med vores kæreste på sofaen se nogle halt og / eller tilfældige ting på TV deler en stor pizza og slappe af i et stykke tid!
 • Giv os en dejlig overraskelse kys en gang imellem. Franske kysse kunne være en flot finish.
 • Hvis du har prøvet at antyde noget, ikke forvente, at din kæreste altid får billedet. Nogle gange er du bare nødt til at være sløv og sige, hvad du ønsker.
 • Sommetider os fyre lide det når du piger åbner op til os. Bare prøv at holde det nede på et minimum eller ikke gør det i løbet af et dårligt tidspunkt.
 • Må ikke få forstyrret med os, hvis vi ikke finder nok fritid til at tilbringe sammen med dig, som vi ikke altid gør det med vilje!
 • Hvis vi ikke har lyst til at udføre (have sex) natten, ikke at tvinge os som det kunne gøre natten værre i sidste ende.

Advarsler

 • Aldrig blive vred på os, hvis vi glemmer ting. Vi har måske ikke have gjort det med vilje.
 • Ikke alle fyre tænker på sex eller er efter sex hele tiden. Så du skal ikke haste ind i det med os, hvis vi ikke er i humør.
 • Guys (typisk) er ikke så følsomme som piger. Må ikke forvente, at han forstå dig hele tiden, hvis du ikke forklare.