Wkadk

Hvordan til at tilbringe kvalitetstid sammen med din kæreste eller veninde

At have en kæreste eller veninde kan være utroligt sjovt, da det indebærer masser af muligheder for at tilbringe tid sammen med en person, du vil. Men for mange par, kan det være svært at finde ting at gøre uden hurtigt at gå fallit! Snarere end sidde fast at gå ud til middag eller ødsler hinanden med dyre gaver for at vise din kærlighed, overveje nogle af de mange interessante måder at tilbringe tid sammen med din kæreste eller veninde, der er billige (eller gratis!) Og skabe kvalitet minder.

Steps

Hvordan til at tilbringe kvalitetstid sammen med din kæreste eller veninde. Hvis det er tidligt i dit forhold, finde ud af hvad den anden person nyder at gøre.
Hvordan til at tilbringe kvalitetstid sammen med din kæreste eller veninde. Hvis det er tidligt i dit forhold, finde ud af hvad den anden person nyder at gøre.
 1. 1
  Hvis det er tidligt i dit forhold, finde ud af hvad den anden person nyder at gøre. Du bør naturligvis være at få at vide eller allerede kender denne person ganske godt, men de vil helt sikkert sætte pris på at du tager tid til at lære mere om dem.
 2. 2
  Hvis penge er et problem for dig eller din partner, skal du ikke være genert til at sige det. Lad dem vide, at du gerne vil finde ting at gøre sammen, som ikke er dyrt. Give forslag og bede om idéer. Du kan blive overrasket over at finde ud af, at din kæreste eller veninde har allerede hobbyer, der er billige, at du kan nyde med dem.
 3. 3
  Kig på samfundstjeneste projekter i din by. Give tilbage til dit samfund vil skabe kvalitet minder med den person, du dating og lade dig begge føler sig godt til at gøre en forskel sammen.
  • Find en lokal hjemløse husly eller animalsk samfund tilbringe en eftermiddag betjener måltider ved et suppekøkken eller et plejehjem, eller frivilligt arbejde med underprivilegerede unge i en efter-skole-program.
 4. 4
  Kig op lokale aktiviteter online. Din by vil ofte sat på gratis festivaler, udendørs koncerter eller andre lignende aktiviteter i løbet af året. Hvis der er et gebyr for optagelse, vil det ofte fraviges, hvis du tilbyder at arbejde frivilligt på begivenheden. Dette er en fantastisk måde at tilbringe tid sammen med en person, du allerede kender.
  • Gå til en baseball, fodbold, hockey eller andre lokale sports spil sammen. Mange byer har et højt niveau kollegium eller professionelle sportshold, eller er inden for en rimelig køreafstand af én. Hvis ikke, tjek de spil på din lokale high school.
  • Gå rundt i storcenteret og vinduet shop.
 5. 5
  Nyde udsigten. Ethvert samfund har (eller er en kort køretur væk fra) vandrestier, parker og andre former for smuk natur. Tager det ind med din kæreste og kæreste er en billig og mindeværdig måde at tilbringe tid sammen.
  • Gå til parken. De fleste byer er fuld af smukke parker, der er gratis at drage fordel af. Nyde de udendørs og vær ikke bange for at være et barn igen. Gå en tur, ride på gynger eller bare chill i græsset. Du kan også gøre frokost sammen og bringe det til parken for en romantisk picnic.
  • Tag en cykeltur. Hvis du ikke har en cykel, er der masser af cykel butikker, der vil lade dig leje en for dagen.
  • Gå efter en tur. Tag en køretur og nyde nogle af de smukke hovedvej landskaber i området, eller tilbringe dagen i en sjov by eller destination, der er inden for en to timers afstand fra hjemmet.
 6. 6
  Tilbring tid derhjemme sammen. Må ikke undervurdere det sjove, du kan have bare hænge ud på dit hus.
  • Lær at lave mad noget billigt sammen.
  • Se en film derhjemme i stedet for at betale big bucks for at se en på teatret. Du kan endda leje film gratis fra dit lokale bibliotek, da de fleste af byens biblioteker tilbyder store markeringer af dvd'er.
  • Overrask din kæreste eller veninde med en romantisk middag. Find ud af hvad en af ​​deres livretter er, koge det for dem, og derefter sat på en af ​​deres foretrukne albums, før de kommer hjem.

Tips

 • Vær villig til at prøve nye ting. Du vil aldrig vide, hvor meget sjov noget kan være, indtil du prøve det!
 • Gå ind i alt med en positiv attitude. Du vil have det sjovere, hvis du allerede tror, ​​at noget vil være sjovt.
 • Ofte par har meget forskellige interesser. Hvad der kunne være sjovt for du ikke kan være sjovt for din partner. Kompromis. Det kan være sjovt at komme til at kende de andre interesser. Lad ham / hende vise dig, hvordan du kan reparere en cykel eller lad ham / hende vise dig hans / hendes foretrukne sted ved floden,
 • Lyt opmærksomt til, hvad din kæreste eller veninde sympatier og antipatier, Din tid vil være meget sjovere for jer begge, hvis en af ​​jer ikke sidder fast gøre noget, du hader.
 • Vigtigst er det, husk, at du bruger tid sammen med denne person på grund af hvem de er. Hvad du gør sammen ligegyldigt så meget som at være opmærksom på dem, der nyder deres selskab og være deres ven. Kvalitet tid kommer fra den holdning du har mod den person, du er sammen med.
 • Prøv ikke at plukke aktiviteter, som du kender din partner er ikke rigtig ind, fordi du vil have dem til at nyde at være sammen med dig og have det sjovt.
 • Må ikke gøre det samme igen og igen. Det kan gøre dit forhold ligegyldig og kedelig

Advarsler

 • Hvis din kæreste eller kæreste er villige til at have det sjovt at prøve nye ting, kan du også ønsker at tale om det så godt. En negativ holdning kan ofte bringe ned alle involverede.
 • Hvis din kæreste eller veninde konstant er utilfreds, når du ikke gør noget, der koster en masse penge, kan du ønsker at have en samtale om dette. De bør ikke være dating dig for hvad dine penge kan købe.
 • Hvis du konstant argumenterer, kan der være større problemer i forholdet. Nogle gange, uanset hvor meget arbejde du har lagt i at finde aktiviteter at gøre sammen, et forhold er bare ikke beregnet til at arbejde ud.