Wkadk

Sådan begynder en naturlig hudpleje regime


Forberede dine egne økologiske hudpleje behandlinger ved hjælp af fælles varer fundet ret i dit eget køkken eller haven kan være lige så eller mere effektive som dem du kan købe og repræsentere en hel omkostningsbesparelser.

Steps

Sådan begynder en naturlig hudpleje regime. Begynd med at tage en oversigt over potentielle naturlige hudpleje ingredienser til rådighed i dine skabe og køleskab.
Sådan begynder en naturlig hudpleje regime. Begynd med at tage en oversigt over potentielle naturlige hudpleje ingredienser til rådighed i dine skabe og køleskab.
 1. 1
  Begynd med at tage en oversigt over potentielle naturlige hudpleje ingredienser til rådighed i dine skabe og køleskab. De mest almindelige poster omfatter citrusfrugter, mejeriprodukter poster, sukker, salt, eddike, aspirin, æg, honning, havregryn, olivenolie og te poser.
 2. 2
  Beslut om de naturlige hudpleje ingredienser, der bedst løse din hudtype og hudpleje spørgsmål. Olie hudtyper ønsker at fokusere på mere astringerende ingredienser såsom citrus og eksfolierende salt eller sukker scrubs, mens følsomme hudtyper ønsker at inkludere mere beroligende elementer såsom olivenolie, mejeriprodukter og honning.
 3. 3
  Udvikle en naturlig hudpleje rutine, der inkorporerer en udrensning, krat, toning, og fugtgivende opskrift bruger de naturlige ingredienser, der passer bedst til din hudtype. En normal hudtype kan bruge en havsalt scrub opskrift efterfulgt af en citronsaft toner og olivenolie baseret fugtighedscreme.
 4. 4
  Begynde at indsamle naturlig hudpleje opskrifter og eksperimentere med ingredienser til at afgøre, hvilke der er bedst egnet til at løse din hudpleje behov.
 5. 5
  De fleste hudtyper gavn af regelmæssige ansigtstræk damper og et ugentligt ansigtsbehandling. Prøv at oppiske en 10 minutters berigende fugtgivende ansigtsmaske fra et æg, en pakke unflavored gelatine, en tvangsindløsning af citron og en støvregn af olivenolie.

Tips

 • Mange naturlige hudpleje opskrifter kan laves i forvejen og vil holde i flere dage i køleskab.
 • En awesome deodorant består af blot æterisk olie fortyndet i vand.
 • Der en bogstaveligt talt tusindvis af naturlig hudpleje opskrifter, der kan løse en bred vifte af hudpleje emner fra bekæmpelse acne udbrud til helbredelse hudirritationer. Jo mere du udforske opskrifter jo større succes, du vil have blande dine egne naturlige hudpleje behandlinger!
 • Dens sjovt! Nyd at eksperimentere med de forskellige emner, så du kan opdage de ingredienser og opskrifter, der fungerer bedst for dig.

Advarsler

 • Hvis du er allergisk over for visse fødevarer, ikke bruge dem i en naturlig hudpleje opskrift enten!