Wkadk

Sådan ser godt nøgen

Uanset om du posere for en kunst klasse eller fotograf, gå, besøger en nøgen strand, eller bare blottelse alle for en speciel person, er det vigtigt at føle, at du ser godt ud. Her er nogle måder at føle sig trygge i 5 eller 10 minutter, samt nogle langsigtede rettelser til føle sig mere sikker om din unclothed krop.

Steps

Sådan ser godt nøgen. Ret din kropsholdning.
Sådan ser godt nøgen. Ret din kropsholdning.

Kortsigtede løsninger

 1. 1
  Ret din kropsholdning. Forestille mig at der er en snor kører hele vejen gennem kroppen, fra bunden af ​​din rygsøjle til toppen af ​​dit hoved, og ændre din kropsholdning, som hvis strengen bliver trukket stramt. Du bør bemærke din hage lift fra nakken (så det ser mere aflang), dine skuldre bevæger sig ned og tilbage, din mave trækker indad og opad (udglatning enhver ruller), og ryggen afregning i en naturlig bue, der skubber ud både Butt og brystet. Hver af disse bevægelser kan gøre din krop ser bedre ud i et øjeblik, og uden omkostninger.
 2. 2
  Gå, stå eller sidde på en diagonal. Brug denne gamle modellering trick, beregnet til at gøre folk ser bedre ud på en to-dimensionelle plan, til at se mere attraktiv. Formål at stå eller sidde på diagonalen, med en lille twist i taljen i stedet for står nogen head-on. Dette vil naturligvis phono i din talje. Endvidere gå med den ene fod lige foran den anden, tvinger din talje til igen vride frem og tilbage. Denne form for flydende bevægelse vil gøre dig synes mere trim generelt.
 3. 3
  Vis dine bedste træk. Hvordan du placerer din krop vil "dirigere trafikken" til eller væk fra bestemte kropsdele. Her er nogle forslag:
  • Lagde en hånd på din hofte. Hvis du kan lide din talje, trække øjet der ved at lægge en hånd på den ene hofte. Twist din torso lidt at fremhæve den smalle din talje endnu mere.
  • Arch din ryg. Magnetisek din ryg vil spille op dit bryst og røv, hvilket gør dem synes mere fremtrædende. Hvis du har brug for ekstra hjælp, sat på et par høje hæle.
  • Peg tæerne og krydse dine ben en smule. Hvis du ønsker at henlede opmærksomheden på dine ben, holde dine tæer pegede og dine ben let krydses, så de overlapper en smule. Dette vil gøre dem synes længere og glattere.
  • Skub brystet fremad. For at gøre dit bryst synes større, drop dine skuldre og fold dine arme omkring din talje, så hver hånd lander på den modsatte taljen kurven.
 4. 4
  Prøv at lugte godt. Vel vidende, at du lugter forbløffende, vil hjælpe dig udstråle tillid til din krop positionering. Sæt på deodorant, og bære en krop spray, parfume eller cologne. Hvis du er helt ude af tid og bekymrede ildelugtende dårlig, splash nogle hånd sanitizer eller vand under dine armhuler for at fjerne lugt.
 5. 5
  Lav belysning arbejde i din favør. Sluk grelt loftslampe og opt i stedet for bløde, glødende lyskilder. Tænde lys, eller tænd en lampe. Hvis lampen stadig er for lyst, smide en ren tørklæde eller lagen over det. Placer dig selv, så belysningen er bag dig, rendering fejl sværere at få øje på.
 6. 6
  Muss dit hår. Opnå tiltalende hovedgærdet før du strippe ned ved at køre fingrene gennem rødderne og gøre en skrubbe bevægelse. Hvis du har mere tid, anvende en root-ophævelse produkt i vandrette sektioner, hvor håret møder hovedbunden, og blæse tør. Du kan også hænge tørt hår på hovedet, og pege en blowdryer på en kølig luft etablering på det. For sidste øjeblik lift, spray tør shampoo på dine rødder. Lad det tørre i et par minutter før mussing hår med fingrene.
 7. 7
  Påfør en smule makeup. Bær fuld ansigtsmaske produkt, hvis det er din interesse, eller gå naturligt. Spil op dine kinder med en lys rosa eller koral blush, der vil gøre dem til at se naturligt skyllet og tilføje en læbe farve, der er en nuance mørkere end din naturlige tone. I det mindste, så prøv at anvende læbepomade for jævnere læber. Overdriv ikke makeup.
 8. 8
  Accessorize. Fremhæv din nøgenhed med en prop eller tilbehør. En halskæde, halstørklæde eller fjerboa er store, men vær ikke bange for at gå med noget lidt mere usædvanligt. Dette vil give dig noget at arbejde med, hvis du er lidt nervøs, og også fristende, fremhæver din au naturlige tilstand.
 9. 9
  Få rumtemperaturen højre. Selvom kulden vil gøre dine bryster står til opmærksomhed, kulderystelser med hunched skuldre ikke er en sexet look. En glød er god, men sveden voldsomt er det ikke.
 10. 10
  Smil og gøre øjenkontakt. Giv din pearly hvidvinene en god børste og skyl med mundskyl, hvis du har tid, eller pop en ånde mynte. Derefter vise din mund med tillid ved at smile. Tilføj øjenkontakt, og du vil se uimodståelig.

Langsigtede løsninger

 1. 1
  Motion og se din kost. Det kan synes alt for indlysende at være troværdige, men kost og motion vil langsomt og sikkert gøre du føler dig bedre om din krop. Her er nogle oftest-smertefri måder at starte.
  • Indarbejd 10 eller 20 minutter af lys strække eller vægttræning ind i din dag, og prøv at gå, når det er muligt. Du vil mærke en forskel i løbet af et par uger.
  • Watch out for tunge, oppustethed fødevarer. Umiddelbart før du planlægger at være nøgen, undgå fødevarer, der forårsager gas og oppustethed, såsom bønner, kulsyreholdige drikkevarer og mejeriprodukter. Hvis din mave udvider alligevel, så prøv at gå en tur eller lave en tur til badeværelset - begge vil hjælpe med at flytte ting sammen, så at sige. På længere sigt, forsøge at indarbejde sunde, slankende fødevarer i din kost, såsom friske råvarer og elementer, der indeholder omega-3 fedtsyrer.
 2. 2
  Pas på din hud. Når du er nøgen, kan glødende hud blive din bedste tilbehør. Først exfoliate din hud regelmæssigt (især uslebne patches som albuer og knæ) til at fjerne døde celler. Fugter regelmæssigt med en ikke-comedogen produkt, der vil ikke tilstoppe porerne. Når det er muligt, slid solcreme og holde sig ude af barske UV-stråler.
  • Få en selvbruner. Hvis du ønsker din hud til at se glødende, så prøv at anvende en tonet fugtighedscreme eller falske garvning lotion på din krop. Exfoliate først, og passe på, at du gør dette langt forud for at have noget andet røre ved din hud - du kan plette noget inden produktet tørrer helt.
 3. 3
  Groom din krop hår. Du vil måske opleve, at du føler og ser bedre nøgen med en lille krop hår management. Fælles områder til de-fuzz omfatter armhulerne, ben, ryg og bikinilinje. Her er nogle metoder til at gøre det, fra det mindste tidskrævende opad.
  • Barbering. Brug en sikkerheds-eller barberkniv til at fjerne overskydende hår. Barbering gøres bedst i bruseren, mens din hud er omgivet af masser af fugt, og med en slags barberskum eller hårbalsam anvendt til din hud først. Watch out for barberblade bump og indgroede hår, og sørg for at barbere kort før du planlægger at være nøgen for at undgå forekomsten af ​​stubbe.
  • Voksning. Voks vil fjerne hår i 4 til 6 uger. Men processen er meget mere smertefuldt end barbering (barbering kommer dagen efter, ikke så god) og skadeligt for mennesker med bestemte hud følsomheder. Booke en aftale på din lokale salon, eller en du kender, for en høring for at regne ud, hvis voks er det rigtige valg for dig. Aldrig voks dig hjemme, medmindre du er en erfaren æstetiker eller have en hjælpe dig. Du kan alvorligt skade din hud, hvis du gør det forkert. Også, nogle voksbehandling produkter ikke arbejde på alle.
  • Threading. Threading er svarer til plukning, og trækker enkelte hår ud med bittesmå knuder på en snor af tråd. Booke en aftale på et lokalt threading salon for at finde ud af mere. Det virker også til at fjerne uønsket øjenbryn hår.
  • Elektrolyse eller laser hårfjerning. Disse procedurer administreres af en autoriseret professionel over en lang periode, og resulterer sædvanligvis i dramatisk reduceret hårvækst.
  • Pluk nogen strejfer. Når du har brugt den hårfjerningsmetode efter eget valg (eller ikke), rydde op omstrejfende hår på skuldrene, bryst, mave, ben eller fødder med en pincet.
 4. 4
  Opdater dit hår. Dit hår er den eneste fashion statement, du vil være iført, så det skal se aktuelle, blød, sund og rørlig. Vælg et snit, der passer til formen af dit ansigt og er i forhold til størrelsen af din krop. Find en god frisør og ofte besøger for en regelmæssig trim og lejlighedsvis restyle.
 5. 5
  Vær opmærksom på dine hænder og fødder. Jagged negle, hvide knoer, og du skærer til middag stir-fry bare ikke flatterende. Klip dine negle til en passende længde, vaske dine hænder og fødder, og anvende nogle lotion, hvis de er tørre. Derudover kan du få en professionel manicure og eller lære at gøre det selv, hvis det er det udseende, du går efter.
 6. 6
  Øv føle tillid nøgen. Udvikle din tillid ved at tage luksuriøse bade, eller ved at vurdere dig selv i spejlet og tage hensyn til alle de funktioner, du kan lide (og ignorere dem, du ikke gør). Over tid, vil du vokse en påskønnelse for din naturlige krop.

Tips

 • Huske på, at din fysiske træk ikke er de eneste ting, der kan gøre dig til en smuk person. Lad din personlighed gnistre gennem dine øjne, smil og ord.
 • Må ikke være genert. Du kan altid fortælle i din kropsholdning, hvis du er nervøs eller genert.