Wkadk

Hvordan til at give dig selv en hovedbundsmassage

En hovedbundsmassage frigiver spændinger i panden og hovedbund områder, stimulere mental funktion. Det er også en god måde at hjælpe cirkulationen til din hovedbund og kan tjene som en del af en samlet ernærings-og hårpleje regime til at holde dit hår i god form. Give dig selv en hovedbundsmassage er enkelt og noget du kan gøre for at lindre spændinger overalt - sidder ved skrivebordet på arbejde, sidder i en trafikprop, når du ser tv, eller helst, når afslappende sted behagelig.

Steps

Hvordan til at give dig selv en hovedbundsmassage. Sid ned et sted komfortable.
Hvordan til at give dig selv en hovedbundsmassage. Sid ned et sted komfortable.

Hænder kun metode

Det gode ved denne massage er, at det kan ske hvor som helst uden behov for andet end dine fingre.

 1. 1
  Sid ned et sted komfortable. De færre distraktioner, jo bedre, så du kan koncentrere dig om, hvad der sker. Men der er ingen skade at klemme dette i annoncer for en favorit show, forudsat at du trykker på mute-knappen!
 2. 2
  Placer fingrene på begge hænder på din pande. De bør møde hinanden på en imaginær midterlinje din pande. Hvile tommelfingrene på din templer, de vil yde støtte.
 3. 3
  Påfør tryk. Gør trykket fast, men let, som du trykker på, og slip derefter.
 4. 4
  Skift dine fingre lidt længere op din pande tættere på hårgrænsen og hæve dine tommelfingre med dem. Gentag tryk og slip bevægelse.
 5. 5
  Holde flytte denne stilling op og ned på hovedbunden, lidt efter lidt, at gentage tryk / release bevægelse. Følg linjen på guvernøren Vessel meridianen (se "Tips") omtrent i midten af ​​din hovedbund.
 6. 6
  På toppen af dit hoved, lægge pres på dit hoved på acupoint guvernør fartøjet 20. Det ligger omkring tre fjerdedele af vejen på toppen af ​​din hovedbund.
 7. 7
  Flyt ned på bagsiden af din hovedbund nu. Slip trykket fra acupoint guvernør Vessel 20 og fortsæt med at trykke ned i midten af ​​din hovedbund linje. Som før, flytter fingrene ned i samme situation fortsætter, mens bevæge understøtningen tommelfingeren nedad på samme tid.
 8. 8
  Når du har nået bunden af dit kranie, vender tilbage til fronten. Denne gang placerer dine hænder omkring en halv tomme (1,27 cm) på hver side af midterlinjen af ​​hovedet (med andre ord, denne gang fingrene vil ikke være møde, men har et hul på hver side af den imaginære linie tværs pande ).
 9. 9
  Gør pressen og release bevægelse som før i denne nye position, bevæger sig op og derefter ned i hovedbunden som før.
 10. 10
  Retur og gentag. Denne gang gør kløften mellem dine fingre og midterlinje dit hoved 1 tomme (2,5 cm) på hver side. Dine fingre skulle nu være næsten på siderne af dit hoved.
 11. 11
  Igen, gør pressen og release bevægelse i denne nye position.
 12. 12
  Når du føler dig dygtig til denne massage, synkronisere den med din vejrtrækning, indånding og udånding, som du trykke på og slippe. Dette vil bidrage til at berolige dig, samt giver dig mulighed for at fokusere på at frigive spændinger til at forlade din hovedbund følelse forfrisket.

Olie metode

Denne massage kan gøres i badet, under bruseren, eller sidder et sted komfortabelt. Alt du behøver er nogle væsentlige olie, luftfartsselskab olie og hårvask poster.

 1. 1
  Pick en æterisk olie, der er godt for dit hår type. For eksempel, hvis du har skæl bruge tea-tree eller lavendel. Brug pebermynte olie eller rosmarinolie, hvis du oplever hårtab. Hvis dit hår er alt for tør, brug rosenolie eller kamille olie.
 2. 2
  Forbered hovedbundsmassage olie. Tilsæt dråber æterisk olie til en massage olie medium (luftfartsselskab olie), egnede massage olie medier er mandelolie eller. For hver spiseskefuld af olien, som du bruger, tilføj kun højst to dråber æterisk olie.
 3. 3
  Børst dit hår til at forberede det. Børst dit hår, mens vippe hovedet på hovedet for at forbedre cirkulation.
  • Hvis du har langt hår, skal du starte i enderne af håret for at undgå brud.
  • Big padle børster er bedst til langt hår, mens naturlige børsteorme børster er bedst til alle hårtyper.
 4. 4
  Put en lille mængde af den forberedte massage olie på fingrene. Begynd at massere i små cirkulære bevægelser i nærheden af ​​din templer, derefter flytte fingrene ud over resten af ​​din hovedbund. Langsomt, tilføje mere olie til spidserne af dine fingre, når du har brug for det.
 5. 5
  Efter al olien er brugt op, placere en opvarmet håndklæde på hovedet og lade olie på for cirka 10 minutter.
 6. 6
  Udvaske olie med en god shampoo og. Hvis dit hår er meget tørt, kan du lade olien i en hel nat og vask om morgenen. Mens hårvask, du måske nødt til at vaske to gange for at få fedtet ud, massage shampoo i godt (en anden massage i forklædning).
 7. 7
  Gør dette regelmæssigt, en gang om ugen. Det vil reducere spændinger og kan øge hår sundhed sammen med en nærende kost (som er den bedste måde at forbedre dit hår sundhed) og god styling.

Tips

 • Når skylning dit hår, efter at al olien er kommet ud, hurtigt hælde koldt vand over hovedet for at stimulere cirkulation.
 • En god hovedbundsmassage kan afværge eller minimere en hovedpine.
 • The Governor Vessel meridianen er ikke synlig for det blotte øje, og det stammer fra en orientalsk teori af energi-point og kan måles elektrisk. På kinesisk er meridianer kendt som "Qi" eller på japansk som "Ki", ​​ofte kaldet "vitale energi" i det engelske sprog. Denne særlige meridian menes at levere og samle energien inden for alle tolv meridianer.

Advarsler

 • Vær sikker på, at de æteriske olier ikke udløser nogen allergiske reaktioner; kender din udløser og ejes af olierne, før du bruger dem.
 • Så rart som kanel olie lugter, holde sig væk fra at bruge det på din hovedbund. Det vil brænde, hvis du ved et uheld får det i dine øjne, mens du skylning.

Ting du behøver

 • Komfortabelt sted at sidde
 • Æterisk olie-og luftfartsselskab olie for hår / hovedbund massage
 • Shampoo og håndklæde til hår / hovedbund massage