Wkadk

Hvordan undgår rynker

Som vi alder, vores hud mister fugt og elasticitet, hvilket gør den sårbar over for rynker. Dermatologer har mange værktøjer til at tackle de små linjer, der markerer tidens gang. De omfatter receptpligtige cremer, kemiske peelinger og Botox. Men måske den bedste løsning er at beskytte din hud lige som det er. Denne artikel vil skitsere flere måder, du kan forhindre rynker fra formning i første omgang.

Steps

Hvordan undgår rynker. Må ikke skyde skylden på dine gener.
Hvordan undgår rynker. Må ikke skyde skylden på dine gener.
 1. 1
  Må ikke skyde skylden på dine gener. Det er sandt, at nogle mennesker ældes mere yndefuldt end andre. Og mens forskerne er begyndt at få en dybere forståelse af, hvordan genetik påvirker aldringsprocessen, er de også opdage, hvor meget din livsstil valg kan påvirke dine gener. Dine gener kun regere 30% af, hvordan du alder, den anden 70% er op til dig.
 2. 2
  Beskyt din hud mod solen. Som du bliver ældre, de gener, der styrer inflammation, produktion og styrken af kollagen og hudens evne til at holde vand begynder at opføre sig på en måde, der fremmer dannelsen af rynker. Disse ændringer er forårsaget af mutationer. En undersøgelse viste, at ældet hud, der ikke havde været udsat for solen havde omkring 3.800 genetiske mutationer, mens hud, der havde været udsat for solen havde omkring 10.000 mutationer i de samme gener! Så hvis risikoen for hudkræft ikke er nok til at få dig til at bære solcreme og bredskygget hat, lad forfængelighed overtale dig. Kvinder har brug for at være forsigtig, samtidig med at blokere solens stråler. D-vitamin kommer fra solen og absorberes gennem huden. Kig op D-vitaminmangel.
 3. 3
  Spis, drik og slather på antioxidanter. Når UV-stråler absorberes af din hud, de skaber frie radikaler, som er flygtige molekyler. Disse frie radikaler kan hægte sig på din DNA og forårsage mutationer, der forårsager rynker. Antioxidanter hjælpe din krop forsvare mod frie radikaler. Combat rynker ved at spise fødevarer og drikke drikkevarer, der indeholder antioxidanter (granatæbler, acai, blåbær, grøn te ) og bruge cremer eller fugtighedscreme, der indeholder dem.
 4. 4
  Bær solbriller regelmæssigt. Ikke blot vil iført solbriller beskytter den sarte hud omkring øjnene fra solen, men det vil også hjælpe med at forhindre skelende, som direkte bidrager til rynker.
 5. 5
  Sove på ryggen for at forhindre søvn linjer, som med tiden kan blive til rynker.
 6. 6
  Stop med at ryge. Storrygere er næsten 5 gange mere tilbøjelige til at vise overdreven rynker end ikke-rygere. Rygning kan beskadige kollagen og knibe øjnene og læbe pursing, der kommer med at ryge direkte skaber rynker over tid.
 7. 7
  Styr dit ansigtsudtryk. Mere animerede udtryk betyde flere folder og folder til sidst bliver rynker. Det kan være svært, men prøv at gøre op med frowning, øjenbrynshævningen og skelende. Må ikke stoppe smilende eller leende, dog. En ægte smil forårsager smilerynker omkring øjnene, men kraften i oprigtig glæde over rynker kan være stærkere end effekten af ​​ikke smiler...
 8. 8
  Være lykkelig. I en undersøgelse af kvindelige enæggede tvillinger (dvs. mennesker med de samme gener), fandt forskerne, at fraskilte kvinder kiggede ældre end deres gifte eller enker tvillinger, og kvinder på antidepressiva kiggede ældre end deres tvillinger, der ikke var. Det er uklart, om antidepressiva eller selve depressionen forårsager øget aldring, men disse resultater indebærer, at være i et lykkeligt forhold og har en, laid back tilgang til livet kan forhindre rynker. I det mindste vil være glad hjælper dig ikke så meget om de rynker!
 9. 9
  Se en læge, når over-the-counter produkter undlader at arbejde, og du bliver generet af dine ukuelige rynker. Recept retinsyre kan minimere forekomsten af rynker. Rynker, der udelukkende skyldes overdreven muskelsammentrækninger, såsom pande vandrette linjer eller krager fødder bør injiceres med botulinumtoksin. Dybe rynker muligvis fyldstof injektioner.

Tips

 • Hvis du har søvnapnø eller på anden måde ikke kan sove på ryggen, så prøv silke eller satin pudevår, dem tendens til at være blødere på ansigtshuden end bomuld.