Wkadk

Sådan tiltrækker drenge

Uanset hans alder, etnicitet, eller placering, mænd alle kigge efter de samme kvaliteter hos kvinder, meget få af dem har at gøre med fysiske udseende. Læs denne artikel for at lære at blive mere ønskeligt for mænd.

Steps

Sådan tiltrækker drenge. Må ikke være tilbageholdende.
Sådan tiltrækker drenge. Må ikke være tilbageholdende.
 1. 1
  Smile. Smilende er langt den mest effektive ting du kan gøre for at tiltrække mænd. Hvis du ikke gør noget andet, skal du sørge for at smile omkring de mænd, du er interesseret i romantisk. Ikke kun kvinder ser mest attraktive, når de smiler, smiler sender signalet til mænd, at du er glad, venlig og imødekommende. Det afspejler også en følelse af tillid, som både mænd og kvinder finder attraktive.
  • Få har for vane at tvinge et smil på dit ansigt, hvis du fange dig selv vred. Nogle mennesker er naturligt disponeret for at frowning når de er ekstremt fokuseret eller distraheret, så det vil tage lidt øvelse at betingelsen dig selv til at smile mere.
  • Mange kvinder ser for modeller, der skulen på billeder og forsøge at efterligne dem, tænker det vil gøre dem mystisk og lummer. Husk, at mens skulende kan være "fashionable", er det ikke fører til at være attraktiv. Faktisk tendens mange tendenser i mode at være lidet flatterende og utiltrækkende fra synspunkt mænd.
 2. 2
  Vær selvsikker. Mænd er universelt tiltrukket af kvinder, der føler sig overbevist om, hvem de er på både inder-og ydersiden. Dette betyder ikke nødvendigvis, at du skal hele tiden prale eller handle, som om du er overlegen i forhold til andre mennesker, i virkeligheden, kan være alt tillid være et turn-off for nogle mænd. I stedet fokusere dine anstrengelser på at finde en følelse af indre fred. Dette betyder at acceptere de ting, du ikke kan ændre om dig selv og gøre en indsats for at ændre de ting, du kan.
  • Selv hvis du har nogle tvivl om dig selv (og alle gør), så prøv ikke at påpege dine fejl eller usikkerhed omkring mænd. Påpege dine fejl vil kun få ham til at fokusere på dem og opdage negative kvaliteter, som han måske ikke har selv bemærket på egen hånd.
  • Undgå konstant fidgeting med dit hår eller justering dit tøj, mens de taler til en mand, du er interesseret i, da disse små handlinger vise, at du er selvbevidst om dit udseende.
 3. 3
  Være fordomsfri. Mænd som kvinder, der er på den ene side uddannede og belæste og samtidig åbne for at lære og acceptere nye oplysninger. Ligegyldigt hvilken alder du er, bør du nærmer dig hver ny erfaring som en mulighed for at lære noget nyt.
  • Undgå at sige fordomsfulde, respektløse eller uvidende ting foran en mand, du er interesseret i. Mens det er godt at give din mening, skal du være forsigtig med at hvad du siger ikke er stødende på nogen måde.
 4. 4
  Må ikke være tilbageholdende. Mens nogle kvinder er naturligvis mere genert end andre, er der en stor forskel mellem at være genert og være tilbageholdende. Shy kvinder kan ikke tørster søgelyset, men de kan stadig være åbne for nye oplevelser, og have det sjovt. Sky kvinder, på den anden side tendens til at være mere negativ, forkrampede og konservativ. Gøre en bevidst indsats for at bare lade løs og have det sjovt - ikke kun vil det øjeblikkeligt tiltrækker mænd, det gøre dit eget liv en hel del lettere at ikke tage tingene så alvorligt.
 5. 5
  Hold dig væk fra dramaet. Mænd er tiltrukket af kvinder, der er nede på jorden og let at komme sammen med. Undgå at blive alt for dramatisk eller følelsesmæssigt følsomme. Må ikke sige negative ting om folk bag deres ryg, og ikke indlede slagsmål med en mand, uden grund.
  • Mens nogle konflikt er uundgåelig i langsigtede relationer, så prøv ikke at være den type kvinde, der starter drama overalt hun går. Det er vigtigt at acceptere, at ikke alle vil behage dig hele tiden, og at det er okay.
 6. 6
  Pas på din krop. De fleste mænd bekymrer sig mere om en kvindes krop, end de gør om hendes ansigt eller hendes hår. Mens nogle mænd som kurvede kvinder og andre som tyndere kvinder, er det vigtigste, at en kvinde være sund og i form. Uanset hvor meget du vejer, er det vigtigt at få regelmæssig motion og holde din krop tonet.
  • Hvis du er overvægtig og ønsker at tabe sig, så gør en forpligtelse til at komme i form. Ikke alene vil det hjælpe dig med at tiltrække mænd, vil det også forbedre din generelle livskvalitet, hvilket giver dig mere energi og reducere din risiko for visse sygdomme.
  • Sørg for at bo ordentligt oplært. Du behøver ikke at se helt put-sammen hele tiden, men det er vigtigt at forblive på toppen af ​​din personlige hygiejne. Plukke, barbering, og / eller voks efter behov, brusebad hver dag, og slid deodorant for at forhindre ubehagelig kropslugt.
  • Der er intet galt med at gå au naturlige. Hvis det er det valg, du har foretaget, selv om, du har fået til at forpligte sig til det og være stolt af din krop.
 7. 7
  Klæde sig passende. Igen, mode er et emne, hvor mænd og kvinder har en tendens til at afvige dramatisk. Mens kvinder normalt forsøger at holde up-to-date med, hvad der i øjeblikket er en vogue, mænd er mere optaget af, om en kvindes tøj er flatterende for hendes krop type. Når det gælder om at tiltrække mænd, er det mere vigtigt at bære figuren-flatterende tøj, end at bære dem, der betragtes som "fashionable" eller "edgy" i øjeblikket.
  • Bær tøj, der viser dine bedste aktiver og skjule dine værste dem. Dette betyder ikke nødvendigvis at bære alt for afslørende tøj selv. Skjorter og kjoler, der er for low-cut tyder på, at en kvinde er usikker omkring hendes krop og "easy".
 8. 8
  Tag det roligt på makeup. Makeup skal bruges til at forbedre din naturlige skønhed, ikke at skabe et falsk billede. Den generelle tommelfingerregel, når det kommer til mænd og makeup er: Hvis han mærker det, er du sandsynligvis iført alt for meget. Hold dig til neutrale farver, der matcher din naturlige hudfarve, og sørg for at korrekt blande makeup ind i dit ansigt for at undgå afskalning eller misfarvning.
  • Husk, at mens mænd er mænd, er de stadig ved, hvad makeup er. Med andre ord, du er ikke narre nogen ved at hober på masser af mascara eller læbestift. Mænd ved, hvad en naturlig ansigt ligner, og de ved, hvad en alt gjort op ansigt ligner.
  • Særlige lejligheder som bryllupper, fødselsdage, eller nætter ud på byen er en undtagelse fra denne regel. Det er okay at få alle dolled op hver gang i et stykke tid, bare ikke får for vane at skjule din sande ansigt fra verden på en regelmæssig basis.