Wkadk

Sådan underholde dig selv uden objekter

Hvis du er i en forsamling eller en lang forelæsning, vil du ofte finde det nødvendigt at underholde dig selv. Med lærerne gå rundt overalt, kan du ikke tale med venner, bruge nogen genstande eller gøre noget distraherende til andre. Her er nogle måder at underholde sig selv uden at forstyrre andre.

Steps

Sådan underholde dig selv uden objekter. Se hvor længe du kan holde vejret.
Sådan underholde dig selv uden objekter. Se hvor længe du kan holde vejret.
 1. 1
  Se hvor længe du kan holde vejret. Brug et ur med en anden hånd, hvis du kan se en (eller du kan tælle hjerteslag i stedet for sekunder). Også, se hvor længe du kan stirre på noget uden at blinke.
 2. 2
  Skriv en sang i dit sind. Nynne forskellige melodier og bruge dine fingre, som du ville gøre på et klaver. Selv finde noget i rummet og prøver at skrive tekster om det.
 3. 3
  Giv dig selv akupressur på hænderne. Massage hvert fælles på dine hænder og dine knoer så godt. Tryk på forskellige dele af din hånd.
 4. 4
  Prøv at starte en mexicansk bølge. Hvisk til forskellige mennesker til at hjælpe med at få det i gang. Undersøgelser viser, at du har brug for omkring 8 personer til at hjælpe med at starte en. Hvis du kan få nok folk til at deltage i, vil ingen vide hvem startede det.
 5. 5
  Tænk på en opfindelse. Tænk på et problem, at folk har, og derefter tænke på en måde at løse det. Hvem ved, en dag det kan gøre dig rig og berømt.
 6. 6
  Prøv at finde den længste hår på hovedet. Trække dem ud, hvis du vil (du har 100.000 og du mister omkring 100 om dagen alligevel). Men du behøver ikke trække alt for mange.
 7. 7
  Prøv at strække sig. Den slags ting, du ville gøre, før en lang kører race.
 8. 8
  Spil mental tic tac toe.
 9. 9
  Prøv at stirre på noget i lang tid, og i sidste ende bliver det underligt udseende og du vil kun se, at et objekt og intet andet
 10. 10
  Tænk på de værst tænkelige ting, der let kunne ske når som helst i denne kedelige situation (tornado, noget pinligt, fremmede invasion, osv.)
 11. 11
  Prøv at give dig selv fantasi. Rideheste i bjergene, at blive fanget lige noget dramatisk eller simpelt.
 12. 12
  Giv en chance for at huske de (relevante) billeder, du har set, og afspille dem i et stykke tid. Smiles....
 13. 13
  Prøv at planlægge en fest. Det kunne være for en lejlighed eller ej, bare for sjov. Se hvor mange ting, du gerne vil eller har brug for at gøre det den bedste fest nogensinde.
 14. 14
  Tænk på en god hukommelse med dine venner eller familie, som forhåbentlig vil underholde dig.

Tips

 • Den mexicanske bølge måske ikke arbejde, du kan se dumt, hvis du er den eneste, der gør det.
 • Må ikke distrahere andre mennesker, eller du kan komme i problemer
 • En anden ting du kan gøre, er at forestille jer i stedet for en karakter i en film.

Advarsler

 • Du kan komme i problemer for nogle ting, så du skal ikke skubbe grænserne for langt.