Wkadk

Hvordan til at være fashionable på 20

Enhver garderobe har huller, men en garderobe, der kan give en passende outfit 95% af tiden er et must for kvinder eller mænd i alle aldre. Dine 20'erne kunne være et særdeles passende tidspunkt til at fokusere på din garderobe: du er begyndt at have en god forståelse af, hvem du er og ikke er udsat for gruppepres og modeluner, der kommer med high school, og du (sandsynligvis) har mere disponibel indkomst end du nogensinde vil igen.

Steps

Hvordan til at være fashionable på 20. Forstå, at skabe en stærk garderobe kommer til at tage nogle penge.
Hvordan til at være fashionable på 20. Forstå, at skabe en stærk garderobe kommer til at tage nogle penge.
 1. 1
  Forstå, at skabe en stærk garderobe kommer til at tage nogle penge. Du behøver ikke at købe designer mærker, men husk, at investere i vellavet poster, især klassiske fundament stykker som jakkesæt jakker osv., betyder, at disse stykker vil tjene dig i mange år fremover og vil se mindre lurvet efter et stykke end hvis du havde valgt den billigere version. Derfor opretter et budget: øremærke midler, baseret på en vurdering af, hvad du har brug for og hvad du ville være komfortable udgifter. Dette kan være et engangsbeløb eller et mindre månedligt beløb. At have penge tidligere afsat vil betyde mindre skyldfølelse, når du begynder at shoppe.
 2. 2
  Vurdere dine behov. Som du går om din daglige og ugentlige rutine, holde en liste over de situationer, hvor du ofte finde dig selv dressing. For eksempel, hvis du er single og arbejder i en administrativ indstilling kan du blive nødt til at klæde til kontoret, for casual weekender kører ærinder, for en dato her og der og nætter ud med pigerne. Som du finder dig selv i disse indstillinger, gør mentale notater om, hvordan andre omkring dig er dressing og du vil få begynde at få en idé om omfanget af formalitet kræves for de mange situationer i dit liv. Baseret på dette, kan du konkretisere en meget grov liste over, hvilken type af afsluttede outfits, du kræver hverdagen: nederdel / bluse / hæle til arbejde, jeans / afslappet sweater / løbere for lørdage, osv.
 3. 3
  Tænk på din personlige stil. Hold øje med, hvad andre i din aldersgruppe er iført (i metroen, på kontoret, i baren), men ikke bare forsøger at kopiere dem. Beslut, om du gør eller ikke kan lide pjusket boheme nederdel, den flade knæhøje støvle eller retro solbriller. Må ikke være bange for at købe moderigtigt elementer, hvis du virkelig kan lide dem, men ikke bare købe dem, fordi alle andre er. Prøv i stedet at få en fornemmelse for din egen stil og se din mode-watching kun som potentiel udsættelse for nye ideer.
 4. 4
  Nu bevæbnet med dit budget og din liste over mode krav, shoppe! Afsætte tid, når du ikke vil blive træt og kan være ude så længe du har lyst, dvs lørdag eller søndag. Men husk, der er shopping formodes at være sjovt! Så hvis du føler dig overvældet eller frustreret, bare gennemse og pres ikke dig selv til at købe. Du har endnu ikke et klart nok idé om, hvad du har brug for eller ønsker.
 5. 5
  Spørg om hjælp og rådgivning fra personalet, især når du køber bh'er eller jeans. En objektiv øjet kan hjælpe med at afgøre, om noget virkelig passer til højre eller hvis du bare ønsker det gjorde. Venner er gode til dette også, men sørg for, at de ikke bare forsøger at være rart.
 6. 6
  Huske på, hvor brikkerne du køber vil passe sammen med resten af din garderobe. Skabe mange outfits fra et par grundlæggende stykker med udskiftelige elementer. Forsøge at opretholde en ligevægt af neutrale og farver.
 7. 7
  Tilbehør er dine venner. En billig stykke kostume smykker eller et tørklæde kan lyse op den kedeligste tøj, hvilket giver dig en mulighed for at hævde din nyfundne sans for stil. Target (i USA), Old Navy og H & M er alle store kilder til billige kostume smykker.
 8. 8
  Glem ikke de sko!
 9. 9
  Have det sjovt og prøve nye ting!

Tips

 • Du behøver ikke at få en hel garderobe på én dag. I virkeligheden er det sandsynligvis umuligt. Også en garderobe er en stadig udvikling ting. Lav shopping en regelmæssig aktivitet, og holde øjnene åbne, selv når du ikke specifikt shopping for tøj.
 • Watching "Hvad man ikke skal Wear" Kan hjælpe dig med at finde en balance mellem farver og neutrale, fortælle dig, hvad "går", og hvad "kampe", og hjælpe dig med at finde passende tøj til lejligheden, og for din krop type. TiVo shows og se, når alene. Tage noter, hvis du virkelig har til. Stacey og Clinton vil guide dig igennem det. Husk, at hvis der er en fremvisning om en person, der bærer alt for meget sort, og du ikke gør det, ser det måske ikke være hensigtsmæssigt. Watch fremvisninger med folk, der klæder sig på samme måde for dig. Du kan se de andre, men være mere opmærksom på dem, du virkelig har brug for.
 • Bras er en vigtig komponent til hvordan toppe passer. Ikke alle bh'er er skabt lige. Det er vigtigt at kende din rigtige bh størrelse. De fleste gode lingeri butikker og stormagasiner bør være i stand til at hjælpe dig med dette.
 • Der er nogle grundlæggende artikler, som enhver kvinde bør have: en bukser eller nederdel jakkesæt, et par hæle og et par af lejligheder, en formel kjole frakke til efteråret og vinteren og en velsiddende bh er et par.
 • Hvis du finder det vanskeligt at bruge pengene, planlægge dine indkøbsture rundt begivenheder. Køb noget nyt at bære til festen din ven er at have næste fredag ​​eller for virksomheden julefrokost. Sørg for at det er noget du kan bære i dit daglige liv, og muligvis passer i dit eksisterende garderobe. Købe kun en eller to stykker ad gangen og vide præcis, hvornår du vil bære dem kan hjælpe din sparsommelige side at retfærdiggøre bekostning. Plus, kan de komplimenter, du modtager gøre dig mere sikker i fremtidige køb.
 • Hvis du opdager, at du aldrig kan få den rigtige størrelse, overveje, om du bør prøve en specialitet butik. Må ikke være flove over at handle på et plus size butik: tøj, der passer dig ordentligt gøre meget mere for at camouflere din vægt end tøj, der er for lille, hvilket blot forstærker dine målinger. Der er butikker for høje kvinder, petite kvinder og overvægtige kvinder: bruge dem, og bede om hjælp fra sælgere.
 • Spild ikke dine penge at købe en vare, bare fordi det er på clearance og en "god deal". Hvis det ikke passer ret, ser ikke godt ud på dig, og du aldrig bære det, er det ikke en god deal, uanset hvor billigt det er.
 • Kosmetik er også en vigtig komponent. Medmindre du arbejder i et kreativt miljø, ville jeg holde dagtimerne make-up underspillet og træk funky, glam ser på natten. Igen, discountbutikker (som apotekerne) giver dig mulighed for at eksperimentere. På denne måde kan du finde ud af, om blå øjenskygge virker for dig uden at sprænge banken.
 • Hvis du ser noget, du ikke har brug for, men du absolut elsker det, ikke købe det højre væk. Hvis du stadig tænker på det i tre dage, kan du gå tilbage og få det. Impuls køber er tricky: undertiden umiddelbare reaktion er ubegrundet, og du kan ende op med noget, du aldrig bære, men nogle ting, jeg har købt på impuls og endte iført årevis. Prøv at udvikle en informeret gut instinkt og tillid til det.
 • Spørg folk, der er af de samme proportioner som dig, og som er iført en stor post, hvor de handler. For eksempel spurgte jeg en høj person, hvor hun fik en vidunderlig par sorte kjole bukser, og fandt ud af, at Le Chateau lejlighedsvis har kjole bukser i en 34 "ben.

Advarsler

 • Må ikke købe for imaginære situationer. For eksempel, hvis du er studerende, men tror, ​​at en dag du gerne vil arbejde i et kontor ikke købe alle kontor slid. Men hvis du er dimitteret snart, og ved, at du vil gøre interviews, ville en dragt være en konkret must.

Ting du behøver

 • Time
 • Penge
 • En fornemmelse af, hvad du leder efter

Relaterede wiki hows