Wkadk

Sådan at klæde sig passende for en skolefest

Når du har en skolefest kommer op, du ønsker at se dine bedste, samt vise sig passende klædt på. Denne guide vil hjælpe dig med at finde ud af at klæde sig passende for en skole dance!

Steps

Sådan at klæde sig passende for en skolefest. Prøv at finde ud af, hvilken type dans det er.
Sådan at klæde sig passende for en skolefest. Prøv at finde ud af, hvilken type dans det er.

Piger og fyre

 1. 1
  Prøv at finde ud af, hvilken type dans det er. Det kunne være formel, uformel eller en tema dans. Forstå, at en formel dans er det modsatte af en uformel én. Hvis du ikke er sikker på hvad de skal bære, spørge nogen der kender.
 2. 2
  Tema danse er netop det. Dansen påklædning vil forholde sig til, hvad temaet er. Hvis det er en hawaiiansk dans, finde noget at bære, der har en Hawaii udseende om det, såsom shorts, solbriller, Leis mv Forskning temaet i biblioteket for at få en idé om, hvad de skal bære. Så, shoppe for at finde noget passende, at du enten kan gøre eller købe. Det er sjovt at finde ud af en tema outfit og du behøver ikke engang at bruge en masse penge!
 3. 3
  Er det en komsammen danse? Bare en almindelig komsammen dans kan være mindre skræmmende - en get sammen med dine venner, hvor du kan bære næsten alt komfortable. Du kan bære din sædvanlige skole tøj, bare sørg for, at alt er strøget og rent. Du kan alle oprette et tema jer til denne komsammen. Ideen er at have det sjovt, og se godt ud.

Piger

 1. 1
  Er det formelle? I en formel dans, skal du bruge en formel kjole (normalt en kjole eller beskedent cocktail kjole) eller en fancy bluse med en nederdel eller kjole slacks. Hvis du går med en dato, så prøv at koordinere farver, for eksempel: hvis drengen skulle bære et sort jakkesæt med rødt slips, kan du bære en rød kjole. Også sætte på nogle hæle eller en dejlig sko som en flad (hvis din føler træt let). Skolen vil bogføre en liste af påklædning, der kan og ikke kan være slidt.
 2. 2
  Er det uformelle eller afslappet? Uformel betyder mindre elegant, men du stadig ønsker at se anderledes fra dine hverdagstøj. Primp en lille smule, det er ikke bare en almindelig skoledag, er det en dans! Bær nice, velsiddende mørke vask jeans med en passende men lidt elegant top og comfy, søde sko. Du kan også bære nogle shorts, som danser bliver rigtig varmt. Bare holde det hensigtsmæssigt! Derudover kan du bære leggings eller hardtails, med en kjole top og dinglende smykker. Du kan også bære sommer kjoler. Disse er typisk korte (knælang eller højere) og lavet af farvet klæde, og kan betragtes som afslappet.

Guys

 1. 1
  Er det formelle? Bær en solid farvet kulør - som regel navy eller sort - med en butterfly. Hvis du går med en dato, så prøv at koordinere farver, for eksempel: Hvis din date er iført en rød kjole, bære en sort jakkesæt med rødt slips. Bær nogle pæne sko, også. Formelle danse er ikke plads til skater sko eller løbere. Skolen vil bogføre en liste af påklædning, der kan og ikke kan være slidt. Lidt vil gå en lang vej, blot en knap-up skjorte og kjole bukser vil vise en pige, som du kan klæde nice.
 2. 2
  Er det afslappet eller uformel? Hvis det er en afslappet dans, kan du klæde den ned, men du bør sigte efter ser pænere end du gør hver dag i skolen. Du bør bære pæne slacks med en afslappet knap-up top eller elegant T-shirt og pæne sko. Du behøver ikke et slips.

Tips

 • Eksperimentere et par dage før, så du ikke sidder fast for ideer om dagen, og du kan se hvad der ser godt ud på dig.
 • For hår og makeup, betyder en formel dans, som du skubbe båden en lille smule. Bær mere makeup, og gøre dit hår virkelig anderledes og speciel. Normalt piger går til skønhedssalonen for en formel frisure, eller har nogen skabe en anderledes stil for dem derhjemme.
 • Må ikke være bange for at prøve noget andet. Husk, at en dans er en særlig begivenhed, og når du indtaster, du ønsker alle at se på dig, og gør du føler som om du er i centrum for opmærksomhed.
 • For en formel dans, hvis du er høj og iført en lang kjole, så lejlighederne ville være perfekt - især hvis du skal danse hele tiden.
 • Hvis du er en pige at gå til en uformel dans, kan du også bære sommer kjoler. Disse er typisk korte (knælang eller højere) og lavet af farvet klæde, og kan betragtes som afslappet.

Advarsler

 • Hvis du bære make-up, og du tror, ​​du kommer til at svede prøve at bære vandtæt make-up, så det vil ikke køre eller plamage, og hvis du ikke ønsker at bære make-up, så gør det ikke! Du behøver aldrig at gøre noget, du ikke ønsker at gøre.
 • Hvis planlægning om at bære make-up, være sikker på ikke at indlæse det på, bare en smule mere end normalt.
 • Vær sikker på at følge din skoles dress code eller du kan blive bedt om at forlade.