Wkadk

Hvordan til at handle på dit første skole dans

At deltage i en første skole dans kan være spændende og foruroligende på samme tid. Ikke at vide, hvad de skal bære, hvordan de skal handle, eller er bekymret for, at du ikke ved, hvordan man danser er nogle almindelige bekymringer, men med hjælp af denne artikel, vil du vide, hvordan man opfører sig, mens på dansen.

Steps

Hvordan til at handle på dit første skole dans. Vær på vagt over for andre.
Hvordan til at handle på dit første skole dans. Vær på vagt over for andre.
 1. 1
  Dans med dine venner, især til hurtige sange. Når de er på dans, gå danse med dine venner! Sendes grupper af venner dans i en cirkel, vender indad eller vender DJ.
 2. 2
  Vær på vagt over for andre. Danse i en vanvittig måde, hvis andre gør det samme, ellers vil du se vanvittigt. Hvis du ønsker at danse vildt, være overbevist om det, og indrømme, at du danser som en nar. Crazy dans kan undertiden være smitsom, hvis det gøres med tillid.
 3. 3
  Må ikke forvente at blive danse med pigen / fyr du kan lide på hurtige sange. Indse, at det er næsten umuligt at danse med en fyr på hurtige sange, men nogle gange modigere fyre / piger vil dykke ned og dans. Hvis den pågældende person er dating nogen, ikke får alt for tæt på. Hvis de ikke er dating nogen, dykke i!
 4. 4
  Må ikke danse i et seksuelt måde. Må ikke "grind", " dirty dance "eller" freak dance ", medmindre du føler dig tryg danse sådan. Hvis du er en af ​​de få slibning, vil folk kalde dig en weirdo eller skal creeped ud, og du ikke ønsker det. Også, hvis der er chaperones / lærere / voksne tilsyn dansen, og du danser i en "seksuel" måde, kan du få smidt ud af dansen. Gem denne type dans for klubben, når du bliver voksen.
 5. 5
  Forstå, at den bedste del af dansen bare være der. Have det sjovt, slappe af, chat og være vanvittigt. Stick med dine venner og nyd dig selv. Have det sjovt!

Tips

 • Hvis du bliver bedt om at danse med nogen, du ikke ønsker at danse med, bare sige "Nej tak". Være høflig og ikke pylre om det med dine venner.
 • Du behøver ikke at bremse-danse med nogen, hvis du ikke vil. Hvis du ønsker at bremse-dans og personen siger nej, bare sige "Okay. Have det sjovt!" Og danse din vej tilbage til dine venner., grine og danse fra nervøsitet.
 • Husk, du ikke kommer til at danse "forkert". Chancerne er, ingen vil se på dig, fordi: A) de er ligeglade, de bare have det sjovt, eller B) de er så bekymrede for deres egen dansestil, at de ikke er opmærksom. Hvis du ønsker at blande sig, forsøger at efterligne, hvad andre gør. Hvis ikke, gå amok.
 • Du behøver ikke at deltage hver dans. Hvis du ikke kan lide danse (nogle skoler har temmelig halt dem) bare gå til de store som prom og hjemkomst og gøre noget sjovt med dine venner på nætterne af de andre.
 • Du er i en dans for at have det sjovt. Hvis du ikke har det sjovt, forlade. Der er ingen grund til at gøre noget, du ikke kan lide.
 • Altid tjekke med dine venner, før dansen at se, hvad de er iført, og du ikke ønsker at være alt for klædt op eller for afslappet.
 • Hvis din danse med nogen, have det sjovt! De tror måske at du ikke har en god tid, hvis de ser en boret kig på dit ansigt.

Advarsler

 • Må ikke tvinge nogen til at danse med dig, de vil, hvis de ønsker det.
 • Nogle mennesker hader at danse og vil ikke danse med nogen; ikke føler sig dårligt, hvis du får afvist.