Wkadk

Hvordan til at danse på en midt skolefest

Dances kan være yderst nervepirrende. Du spekulerer på, hvem der kommer til at bede dig om at danse, og derefter bekymre sig om hvad man skal gøre, hvis ingen spørger. Så er du bekymret for, hvad de skal bære, og spekulerer på, hvordan du skal danse.

Steps

Hvordan til at danse på en midt skolefest. På natten før dansen, få dit hår gjort, en sød top og jeans eller en nederdel, og et par matchende sko.
Hvordan til at danse på en midt skolefest. På natten før dansen, få dit hår gjort, en sød top og jeans eller en nederdel, og et par matchende sko.
 1. 1
  På natten før dansen, få dit hår gjort, en sød top og jeans eller en nederdel, og et par matchende sko. Dette er dit første dans, og du bør føle sig godt tilpas. For fyre, slid bare en dejlig grafisk tee og et par jeans.If sit formelle bare en dejlig hvid knap op skjorte og et par sorte slacks / bukser med sorte sko. Husk, at hvide sokker ikke gå med sorte sko. Vær sikker på at sætte dine bedste hår, og bruge balsam.
 2. 2
  Springe cocktail kjole, og afhængig af din skole, medmindre det er semi-formel, overveje at springe en kjole helt. Må ikke handle som alle andre, være dig selv. Hvis du ønsker at få nogen til at danse med dig, skal du ikke være bange for at springe ud af dit sæde, og spørge, hvem du ønsker at danse with.If hvem du spørger vender dig ned, bør de skamme sig, ikke dig.
 3. 3
  Også, ikke være bange for at danse med nogen overhovedet. Nogle gange er det bare sjovere at danse med dine bedste venner. Bare ikke gøre din dansegruppe for stor, skal der være plads til alle!
 4. 4
  Dans som mennesker er næsten ikke er der, bare prøve at få rytmen højre selvom. Eller andet folk kunne se på dig som "hvad laver de?". Ingen kan modstå et vanvittigt pige eller fyr. Overveje danse og have det sjovt. Pigen der danser og har det sjoveste er den mest fantastiske pige i rummet. Bare gå hele ud, hoppe op og ned, og have det sjovt! Folk er ikke jaloux på folk med den smukke hår, de er jaloux på de mennesker, der har den mest sjov!
 5. 5
  Sørg for at du ikke sidde i bænke eller stole ved væggen, forsøger ikke at tiltrække opmærksomhed, når du virkelig ønsker at danse. Folk kan se på dig og spekulerer: "Hvorfor er han ikke / hun ud på dansegulvet?" Bare pleje mindre om, hvad andre mener om dig. Hvis du virkelig ønsker at danse, komme derud og have det sjovt.
 6. 6
  Når du har det sjovt dans til techno rytmen eller r & b / hip-hop samlinger, vil DJ uventet sige noget lignende, "hey du lovebirds derude, gør dig klar til den langsomme dans." Så de vil lægge på langsom musik, og du har brug for at finde nogen til at danse med (da vi lever i det 21. århundrede, det er ok at danse med nogen! Pige eller dreng!) Nogle af jer vil være for genert til at danse med nogen ukendt så det er OK at danse med dine veninder. Men for dem med deres partner, være klar til at bremse danse, eller hvis du ikke vil eller tror ingen vil bede, så gå til badeværelset eller få noget at spise eller drikke. Slap lidt, fordi du måske være træt ud med de hurtigere sange. Lyt til den smukke musik og sangtekster af den langsomme dans. Den fyr vil sætte sine hænder på dine hofter (eller højere, hvis du fyre ønsker at få komfortable), og du vil lægge dine arme på sine skuldre. Bare svaje og flytte dine fødder fra side til side. Det kan virke akavet i starten, men alle føler sig lidt flov, så bare slappe af!
 7. 7
  Hvis du ikke kan finde en ven til at gå med, finde en der. Mange mennesker fra din skole at gå til dans, så prøv at finde nogen nye. Men sørg for at der ikke er underligt, fordi du vil få brændt om det senere.
 8. 8
  Pas på de seje børn! Mange af dem gå i skole danse, så du er nødt til at være forsigtig. Sørg for at dit ikke i den store klump af wannabe er i nærheden af ​​deres gruppe af venner, fordi du vil blive betragtet irriterende. Og mange af dem tage billeder med deres telefoner til sociale netværkssider (Instagram, Twitter, Facebook, etc.), så du vil ikke være barn i baggrunden slående et vanvittigt udgøre og have folk kalder dig "Disco Girl"! Således konkluderede, at hvis du ikke er en af ​​dem, skal du ikke være i nærheden af ​​dem!

Tips

 • Hvis du ikke har nogen at danse med de langsomme sange, så er det et godt tidspunkt at tage en pause. Snup en drink eller chatte med dine venner!
 • På afslappet midt skole danse, vil du ikke se en masse af den faktiske dans. Der kan være danser som "Jerk", som alle synes at kende (og du skal lære, så du ikke ser dum), men på de fleste af sangene folk vil bare hoppe op og ned. Hvis sangen siger: "hun ramte gulvet" eller "get low" eller noget lignende, vil folk (mest piger) sidde på hug og derefter komme op igen.
 • Husk, slappe af og have det sjovt.
 • Bland med mennesker. De fleste af dem er dine venner, at du ser hver dag i skolen. Hvis det ikke få nye venner! Der er ingen skade i at skabe nye venskaber!
 • Vær dig selv og bare have en god tid. Det er det bedste råd!
 • Må ikke sige noget dumt, men ikke være konstant i frygt for at sige noget dumt, enten.
 • Hvis du ikke kan finde en partner til en langsom dans og ikke ønsker at stå ud, danse med en ven! Der er ingen skam eller forlegenhed.
 • Må ikke være bange for at spørge nogen til at danse. Hvem ved, måske de kan lide dig tilbage! Og hvis de ikke gør det, skal du ikke tage det personligt.
 • Hvis du er gjort nar af eller hånet, pleje mindre. Så du danse som en nørd, men du har det sjovt, og det er det, der tæller. Til sidst vil du glemme alt om det.
 • Tillid er nøglen. Bare komme ud på dansegulvet og danse ligesom der ingen i morgen!
 • På langsomme sange, en smule, hvis du ikke har en gruppe eller en person til at danse med, svajende lidt til musikken er korrekt.

Advarsler

 • Hvis du danse med en fyr eller pige, og mennesker i nærheden du gør nar af de to af jer bare ignorere det, så længe du to er glade * bør det ikke noget.
 • Bare fordi du ikke danser med din knuse betyder ikke, du skal bare stå i et hjørne. Dans med en anden, der er nogen. Må ikke sige nej, hvis nogen spørger dig. Det vil opbygge din tillid til bare danse overhovedet. Tilsvarende kan du spørge nogen til at danse, selvom dens ikke din crush. Du har måske nogle sjove, mens du er på det.
 • Når picking en dansepartner, vær ikke genert. Tal med din knuse og bede ham / hende.