Wkadk

Sådan at bestemme din ansigtsform

Ofte skønhed magasiner køre overskrifter som "find den perfekte frisure til din ansigtsform", som anvender proportioner dine funktioner for at finde det helt rigtige look til dig. Men artikler som der kun er nyttigt, hvis du rent faktisk kan identificere din form. Her er den simple ti-trins Google til at bestemme dit ansigt shape.This kan også hjælpe dig med dine frisurer

Steps

Sådan at bestemme din ansigtsform. Vælg et badeværelse med fremragende belysning og sørg for du kan se dit fulde ansigt.
Sådan at bestemme din ansigtsform. Vælg et badeværelse med fremragende belysning og sørg for du kan se dit fulde ansigt.
 1. 1
  Vælg et badeværelse med fremragende belysning og sørg for du kan se dit fulde ansigt. Stå foran spejlet. Du skal bruge et målebånd, et stykke papir og en kuglepen til at skrive ned dine målinger.
 2. 2
  Start med at måle øverst på dine kindben. Placer slutningen af ​​din målebånd lige forbi den ydre hjørne af øjet. Dette er dit udgangspunkt. Derefter forsigtigt lægge målebåndet i en lige linie over broen af ​​din næse til lige forbi yderste hjørne af det andet øje. Dette er din slutpunkt måling. Målebåndet skal hvile på toppen af ​​"æbler" af dine kinder, eller bare på toppen af ​​dine kindben.
 3. 3
  Læs nummeret ved slutpunktet og nedskrive denne måling.
 4. 4
  Mål din kæbe linje næste. Mål på tværs den bredeste del af din kæbe.
 5. 5
  Multiple nummeret ved slutpunktet med to og nedskrive denne måling.
 6. 6
  Måle din pande nu. Placer startpunktet af målebåndet på den ene side af din pande på det bredeste sted (normalt halvvejs mellem dine øjenbryn og hårgrænsen). Kør målebåndet langs din pande, indtil du kommer til det samme punkt på den modsatte side af dit hoved.
 7. 7
  Læs nummeret ved slutpunktet og nedskrive denne måling.
 8. 8
  Endelig måle længden af dit ansigt. Start i midten af ​​din hårgrænse. Kør målebåndet ned dit ansigt over næsen, til spidsen af ​​din hage.
 9. 9
  Læs nummeret ved slutpunktet og nedskrive denne måling.
 10. 10
  Bestem din ansigtsform:
  • Round Face - Dit ansigt er lige så bred som den er lang. Dette kan variere lidt, men generelt målingen er tæt på.
  • Oblong - Længere end den er bred.
  • Heart - Narrow på kæben linje, brede ved kindben / og eller pande.
  • Square - dit ansigt er omtrent lige så bred som den er lang.
  • Diamond - Bredeste på kindben, smal pande og kæbe linje omtrent lige store bredder.