Wkadk

Hvordan ansøger øjenskygge

Eyeshadow, i modsætning til populær tro, kan være vanskelig at anvende til sidste. Med de rigtige teknikker og værktøjer, kan øjenskygge påføres ved 7 om morgenen og sidste den 7. om aftenen, eller endnu længere.

Steps

Hvordan ansøger øjenskygge. Premierminister dine øjenlåg.
Hvordan ansøger øjenskygge. Premierminister dine øjenlåg.

Pulver øjenskygge

 1. 1
  Premierminister dine øjenlåg. Brug øjenskygge primer eller en klat flydende foundation eller concealer. Dette skridt vil hjælpe med at holde din øjenskygge pulserende på dine øjenlåg, ikke kedeligt på dine kinder som dagen går. Påfør dit primer med enten en makeup svamp eller rene fingre. Blend det fra din øjenvippe linje i din øjenbrynsbenet.
 2. 2
  Tilføj en neutral farve først, såsom fersken, beige eller lysebrun. Gælder kun for låget.
  • Dette er kendt som din base. Din basestation bør altid være den letteste farve alle farver, du vælger at blande.
  • En stor base eller primer, vil hjælpe din eyeshadow holder længere ved at indstille makeup for dagen, så du skal ikke være bange for at investere i en god base. En god base vil også hjælpe med at definere skygger på dine øjne.
 3. 3
  Påfør en lidt mørkere farve til den krølle. Hold det på din krølle, og ikke udvider den opad. For en mere fed look, brug rigere farver.
  • Hvis du ønsker at bruge tre farver, bruge en lys farvet primer for hele øjet (næsten op til panden), en lidt mørkere highlighter for den krølle, og en mørkere vigtigste farve til låget. Start med primer først, gå videre til highlighter sekund, og slut af med den vigtigste farve.
  • Vælg farver, der bringer ud farven i dine øjne. Matchende din øjenskygge til din øjenfarve fungerer fint, som gør kontrasterende. Påfør en lille hvid i nærheden af ​​din tåre kanal til virkelig at bringe lysstyrken i jeres øjne.
  • Brug bløde, blide strøg med din pensel i stedet for mere energisk slagtilfælde. Du er ikke forsøger at tatovering dine øjne med permanent makeup, du giver dem en dejlig frakke farve, der i sidste ende vil vaskes. Hvis du er bekymret for øjenskygge iført ud i løbet af dagen, investere i højere kvalitet øjenskygge, da det holder meget længere og sædvanligvis sport mere levende farver.
 4. 4
  Anvend din anden øjenmakeup. Pas på ikke at få mascara eller eyeliner på din øjenskygge. Hvis dette sker, bør en tør vatpind placeres på det sted og forsigtigt snoet fjerne makeup med minimal øjenskygge udtværing.
  • Vask dine pensler regelmæssigt. Ideelt set har et par forskellige børster på hånden, så du kan blande uden at tainting den farve, som du anvender det. Brug Wet-Ones i mellem applikationer for at holde dine pensler arbejder deres bedste, og spørg din makeup artist for instruktioner om at vaske dine pensler, når de er snavsede.

Cream eyeshadow

 1. 1
  Premierminister dine øjenlåg som tidligere nævnt. Et godt lys farve vil gøre underværker for de vigtigste farve, du vælger.
 2. 2
  Gnid din fingerspids eller en makeup svamp i cremen skygge. Forsigtigt duppe creme på dit øjenlåg, og blend det jævnt. Undgå at have indskud af farve over hele dit låg ved at bruge puden i din ring finger til forsigtigt at dispensere farven jævnt.
 3. 3
  Støv transparent pudder eller matchende øjenskygge farve på toppen. Dette sætter cremen for at forhindre det i at glide fra dine øjenlåg. Ved hjælp af en større, løsere børste end en almindelig øjenskygge pensel vil forhindre farve 'indskud' ved jævnt støvning pulver på tværs af låg.
  • Tag billeder af dine farver. Dette vil hjælpe dig registrere, hvilke farver du bedst kan lide, og kan også hjælpe påpege fejl, som du gik glip mens blanding.
  • Når du er i en knivspids en arbejdsgruppe hurtigt, stick med kombinationer af farver, du kender arbejdet godt på dig. Der er ikke noget værre end at være for sent til skole eller arbejde, gå med noget nyt, og realisere efter det er for sent, at farveskemaet ikke rigtig arbejde sammen. Lad eksperimenterer til slummer-parter med dine veninder, hvor det vil ikke rigtig noget, hvis de farver, du vælger ikke ser smadre.
 4. 4
  Anvend din anden makeup. Fortsæt med at undgå at få mascara eller eyeliner prikker på øjenskygge. Brug en vatpind til at fjerne eventuelle mærker, og sørg for at re-blend farven for at undgå huller i farvedækning.
  • Glem ikke din mascara! Brug mascara vil hjælpe med at bringe ud farven i din øjenskygge. Uden mascara, kan din øjenskygge se lidt ensom.
 5. 5
  Færdig.

Tips

 • Når du bruger pulver øjenskygge, kan du fugte børsten med vand for at tilføje ekstra dynamik. Eller du kan bruge blande medium.
 • Invester i gode pensler. Et af de vigtigste er en blanding pensel, så når du bruger forskellige farver, du ikke får en blok udseende vil det hele falde sammen.
 • Brug altid en primer. Det forhindrer krøl og holder farverne levende og frisk.
 • Lagdeling creme skygge og derefter pulver skygge kan føje til lysstyrken på øjenskygge farve, men det kan også kigge kage-y hvis skyggerne ikke er ordentligt blandet.
 • Du skal have nogle vatpinde ved hånden, hvis du rodet op, fordi hvis du bruger din finger, vil det sandsynligvis smear.Just dyppe vatpinden i makeup remover, rense det op, og du er færdig!
 • Finde den rigtige størrelse pensel til at bruge. Det bør ikke være for stor eller for lille.

Advarsler

 • Hvis du bære kontakter, er det bedst at kontrollere, om makeup du lægger på har været i kontakt godkendt linse.

Ting du behøver

 • Eyeshadow, pulver og / eller fløde
 • Primer (øjenskygge primer, flydende foundation, concealer eller blid lotion)
 • Eyeshadow brush