Wkadk

Sådan at bede den samme pige ud efter en pause op (teens)

Efter en opløsning, kan du stadig lide pigen. Dette er beregnet til at hjælpe dig i at gå ud igen.

Steps

Sådan at bede den samme pige ud efter en pause op (teens). Forvent ikke, at hun stadig kan lide dig, uanset hvad.
Sådan at bede den samme pige ud efter en pause op (teens). Forvent ikke, at hun stadig kan lide dig, uanset hvad.
 1. 1
  Forvent ikke, at hun stadig kan lide dig, uanset hvad. Selvom det kan gøre dig ked af det, husk at hvis hun ikke kan lide dig efter bruddet, vil du ikke blive såret igen (medmindre du gå ud og bryde op igen). Denne måde, hvis hun gør som dig, vil det komme som en overraskelse, når du finde ud af. Lad hende ikke se det overrasker dig selv.
 2. 2
  Prøv at holde venner med hende, selvom det kan være akavet. Hvis du var venner, før du gik ud, så prøv at komme tilbage til denne fase.
 3. 3
  Støtte hende i hendes beslutninger og hårde tider, mere end du gjorde som bare som en ven, men måske bare en lille smule mindre end du gjorde da du gik ud. Det vil vise, at du stadig holder af hende. Worry og såret med hende.
 4. 4
  Bed om at tale med hende alene. Lad hende ikke hvorfor, lad hende undren. Må ikke tale om dette over telefonen, via sms eller via internettet. Det skal være direkte, ansigt-til-ansigt kommunikation.
 5. 5
  Gør noget, mens du taler. Gå op og ned en hall eller noget. Sørg for, at du er alene, så det er roligt og let at høre hende.
 6. 6
  Etablere grundlæggende ting, og flytte til slut. Sig noget lignende, "Jeg er sikker på du ved, at jeg stadig kan lide dig (selvom du ved, at dette ikke er sandt), og at jeg havde en stor tid gå ud. Jeg tænkte på om vi kunne gå ud igen engang. Hvis du gerne vil, kunne vi helt genstarte, eller vi kunne fortsætte, hvor vi slap. Hvad tror du? Vil du give mig en chance? " Du kan også tilføje ting som "Jeg ved, jeg rodet op første gang vi gik ud," eller "Jeg er virkelig ked af, hvad jeg gjorde."
 7. 7
  Tænk før du begynder at tale. Hvis du gik ud, bør du vide det mindste lidt om, hvordan hun tænker. Forbered hende at give dig spørgsmål tilbage, eller at tale om grunden til at du brød op. Hvis det var din skyld, sørg for hun ved hvor ked du er.
 8. 8
  Husk at hvis du begynder at gå ud igen, sørg for at prøve at undgå at ende i den situation, du gjorde sidste gang. Prøv ikke at minde hende på nogen måde om det, fordi hun kan komme til at tænke over det og bekymre igen.

Tips

 • Under talen, kan du stoppe med at gå lige før du starter spørgsmålene og drej til hende, tage hendes hænder i din, og se hende lige i øjnene. Uanset om du stopper eller ej, se på hende, mens du spørger.
 • Sørg for, at når du bryde op, behøver du ikke begynde at skyde skylden på hende eller hendes venner. Påtage sig noget ansvar og ikke råbe på hendes venner. Du vil ikke have dem vred på dig lige før du spørger pigen ud igen, fordi pigens venner har stærke påvirkninger over pigens valg.
 • Gør det ikke indlysende, hvad den snak vil være ca.

Advarsler

 • Piger kan få svar, at ingen kan se, der kommer. Tænk alt det, der skete mellem dig, så vil du have muligheder for at oprette forbindelse til, hvad hun siger.
 • Husk, at denne pige kan have flyttet. Hvis hun gjorde, kan du huske, at du to kan stadig være venner.

Ting du behøver

 • En ex-kæreste, som du stadig gerne
 • Tid til at tale, som efter skole, efter arbejde, etc. Fortæl hende, at du ønsker at tale, ikke bare springe den talende idé om hendes to sekunder før.