Wkadk

Hvordan til at handle omkring din ex

Feeling desperat? Her er en guide til, hvordan man håndterer din bryde op.

Steps

Hvordan til at handle omkring din ex. Stå din jorden på en pæn måde dont være en push over og tage, hvad han siger,!
Hvordan til at handle omkring din ex. Stå din jorden på en pæn måde dont være en push over og tage, hvad han siger,!
 1. 1
  Vær dig selv! Så hårdt som det kan synes, være den person, han først faldt i kærlighed med, er det vigtigt at være så lykkelig som possible.And bare et tip, faktisk til "være" glad. Tro mig, vil han være i stand til at fortælle, hvis du er en falsk eller ej. Åh, og en ting mere, ikke tage udtrykket "Be Yourself" alt for alvorligt, uanset hvad de blade siger. Det kommer til at gøre dig se desperate, hvis du klæde sig som din gå til skolebal, men det vil faktisk gøre dig til at ligne en hag, hvis du bærer de gamle sweatpants og en tee shirt du har haft i otte år. Kjole sød, ikke for sød rydde lidt make up ikke over toppen føler comfy.
 2. 2
  Stå din jorden på en pæn måde dont være en push over og tage, hvad han siger,! Må ikke betyde for ham, Dont græde eller vise dine følelser som kvinder holde dem under din hat mænd bare cant beskæftige sig med dette, griner virkelig højt når han går forbi, flirte med andre fyre, eller spørg dine venner til at se, om ' han stadig kan lide dig ". Kig honning. Han vil ikke indrømme, at lide dig, uanset hvor han føler! Hvorfor? Det gør ham til at føle magtfulde. Okay måske ikke den gennemsnitlige del, "at" bare gør ondt sine følelser og gør ham hader dig. Vil du virkelig ønsker at få dig ind i det rod?
 3. 3
  "Lov være en smule sig udenfor også! Ligesom du er ligeglad, at du ikke er sammen længere." Det er, hvad den gamle artiklen sagde før jeg forbedret det. Lad mig bare fortælle dig nu, det er forkert. WRONGWRONGWRONG. Du må IKKE ligeglad med, at du ikke sammen længere. Må ikke handle som den selvsikre person, du ønsker du var, være hendes! Du kan finde en anden vidunderlig, som vil elske dig tilbage!
 4. 4
  Være en ven. Ikke et frinimy, ikke en bestie, bare en ven. MY gyldne regel, og jeg citerer fra Bibelen, (yeah det er rigtigt, jeg er en kristen) - "Behandl andre, hvordan du ønsker at blive behandlet." Ja, det er sandt.
 5. 5
  Bor det ind i dit hoved, som du ikke har brug for ham. Du ikke. Og ikke spilde din tid på at skrive ned 4.000 grunde til, at din awesome, har du masser af tid til at tænke over det, når du kommer ud af dit hus! Gå en tur, cykeltur, eller bare sidde udenfor. Blive stuvet i dit hus, hvor du har ingen frisk luft vil ikke hjælpe dig.
 6. 6
  Forsøg ikke at få hans opmærksomhed ved at grine virkelig højt når han går af eller flirte med andre fyre. Det vil kun gøre ham jaloux. Det er ikke ligesom han vil kravler tilbage til dig og bede om nåde, alligevel.
 7. 7
  Du vil være i stand til at fortælle, hvis han forsøger at være din ven, fjende, eller kæreste. Venlighed = venskab. Rudeness = fjender. Henvisninger til at bryde op = kæreste. IKKE være hans fjende. Hvis du vælger at tage ham tilbage, synes ikke alt for ophidset. Men uanset hvad, være en ven og huske min GOLDEN RULE!