Wkadk

Sådan arbejder du med din ex

Arbejde med din ex er en situation par nyder overvejer, endsige at skulle stå over. Ikke desto mindre, med følgende gode råd, vil du og din ex snart være civile arbejdskammerater uden den underliggende spænding.


Steps

Sådan arbejder du med din ex. Tage skridt til at komme over de bryde op.
Sådan arbejder du med din ex. Tage skridt til at komme over de bryde op.
 1. 1
  Tage skridt til at komme over de bryde op. Hvis forholdet sluttede for nylig, kan du stadig være behandlingen af ​​følelser. Da du ikke kan isolere dig fra din ex, er det især vigtigt, at du følger rådgivning til formål at hjælpe dig med at komme over en pause op, snarere end undertrykke din vrede og beklager. Ikke desto mindre være opmærksom på, at du stadig kan få følelsesmæssige eller kvalt på arbejde. Praktisere god følelsesmæssig hygiejne, tips i hvordan at få kontrol over dine følelser, og hvordan at holde tårerne tilbage, kan hjælpe.
 2. 2
  Være professionelle. Uanset hvad der sker i dit kærlighedsliv, 9-5 dit sind skal være på dit job. Må ikke dvæle ved årsagerne til din bryde op, det er overstået -. Fra dette øjeblik, ser din ex som kollega kun, ligesom alle andre på din arbejdsplads. Fokusere på at nyde dit job. Hvis din ex bliver umodne, behandle din ex, som du ville behandle enhver besværlig kollega, læs om håndtering irriterende kolleger for ekstra idéer.
 3. 3
  Tal det ud. Diskret tage din ex til den ene side væk fra nysgerrige øjne. Stat, hvad der er fortid er fortid, og at selv om det vil være vanskeligt, er du ser frem til at arbejdskammerater. Nævne, at denne arbejdskollega hjertelighed er vigtigt for både dine job og din lykke. Hvis din ex ikke deler din modne attitude, ikke nedlade sig til hans eller hendes niveau, og ikke giver hinanden den kolde skulder. Jo mere normale du handler, jo mere sandsynligt din ex kommer til at følge trop.
 4. 4
  Undgå følsomme emner. Sår kan stadig være rå, så du skal ikke gnide dem. Det er klogt ikke at med den nye temp i din ex tilstedeværelse, eller for at starte videoen om, hvad en stor tid, du havde i Ibiza eller Bahamas sammen sidste år. Og aldrig nogensinde opdrage break-up som et emne af samtale.
 5. 5
  Må ikke spredes detaljerne med andre kolleger. Misery tiltrækker virksomheden. Nævne du har problemer med din ex vil se hele sorry episoden plukket over igen og igen af ​​dine sladder sultne kolleger, fordi de vil føle du har gjort det "fair spil" til diskussion. De kan endda begynde at tage parti, skabe noget, der ikke er der. Mindre grove arbejdskammerater kunne føle sig udelukket eller flov over din situation og kunne forsøge at holde sig væk fra dig. Det er meget bedre til at holde dine sager til dig selv, for at forhindre, at dit liv bliver forvandlet til kontoret sæbeopera.
 6. 6
  Giv arbejdskollega forhold. Må ikke forvente at det samme har samme arbejdstid rapport med din ex, som du har med dine andre kolleger. Det vil tage tid, men til sidst du kan udvikle en endnu bedre forhold. Nu komme tilbage til arbejde!