Wkadk

Hvordan kan man vide, om han er virkelig ind i dig

Har et crush på en fantastisk fyr, men du er ikke sikker på, om han føler på samme måde? Her er hvordan man kan finde ud af det på en subtil måde.

Steps

Hvordan kan man vide, om han er virkelig ind i dig. Vær opmærksom på, hvordan han taler til dig.
Hvordan kan man vide, om han er virkelig ind i dig. Vær opmærksom på, hvordan han taler til dig.
 1. 1
  Se hans kropssprog. Fyre er ikke altid "derude" om, hvem de vil, men i stedet vise subtile hints. Watch out for disse tegn:
  • Han vender sine hofter mod dig selv om han vender den anden retning.
  • Han vil se op på dig, smil, og ser ned igen.
  • Hvis han fanger dig at se på ham, vil han smile.
  • Han har aldrig sætter hænderne i lommerne, eller krydser sine arme, mens de taler til dig.
 2. 2
  Vær opmærksom på, hvordan han taler til dig. Hvis en fyr kalder du ved dit kaldenavn, kommer op med et nyt kaldenavn for dig, eller refererer til dig af en kælenavn, det er et stort skilt.
  • Også se for ham at sige dit navn oftere end han absolut skal.
 3. 3
  Læg mærke til, når han går ud af sin måde. Hvis han tager en længere rute til klassen bare at gå forbi dig, eller hvis han tilbyder at gå dig til en klasse, der er langtfra hans næste, han sikkert kan lide dig.
 4. 4
  Test hvor lang tid det tager ham at tale med dig. Når du ved, han er i samme rum med andre mennesker, foregive du ikke bemærke at han er der. Se hvor lang tid det tager ham at spotte dig, og hvor lang tid det tager ham at komme over og sige hej. Mindre end et par minutter betyder, at han er sikkert interesseret.
 5. 5
  Se om han sætter ned andre fyre. Hver gang du høre ham sige noget negativt om en fyr, betyder det, at han ser denne fyr som en trussel - især hvis det er en anden fyr, du kender godt. Han klart ønsker at du kun være opmærksom på ham, ikke nogen anden.
 6. 6
  Varsel, hvis han behandler dig anderledes end sine venner. Jo større forskel, jo større din fordel. For eksempel kan han bøvse eller sværger foran hans venner, men prøv virkelig svært ikke at gøre disse ting omkring dig. Hvis han forsøger at være på hans bedste adfærd, kan han lide dig.

Tips

 • Aldrig være betyder for ham. Han tror måske, du ikke kan lide ham.
 • Forsøg ikke at handle som du ikke kan lide ham, eller han vil synes, du gør ikke.
 • Må ikke ødelægge dit venskab i processen for at forfølge ham.
 • Forsøg ikke at gøre ham jaloux.
 • Hvis du spørger ham, om han kan lide dig, eller hvis en ven gør, og han siger nej, betyder det ikke, at han ikke kan lide dig. Det kan bare betyde, at han er genert, eller ønsker at holde det hemmeligt. Nogle gange, fyre lide at have en mystisk forhold.
 • Nogle gange er den bedste ting at gøre, er at spørge, og bare være up-front.