Wkadk

Hvordan at være en normal god leder pige indefra og udefra

"Temmelig er så smuk gør", og at være en smuk person involverer både bevare dit udseende og handle yndefuld og venlige. Her er du:

Steps

Hvordan at være en normal god leder pige indefra og udefra. Hav det sjovt med dit hår.
Hvordan at være en normal god leder pige indefra og udefra. Hav det sjovt med dit hår.

Hold dit hår og makeup frisk

 1. 1
  Hav det sjovt med dit hår. Hår kan være et stort aktiv, når passet ordentligt, men kan også aflede opmærksomheden fra dit udseende, hvis forsømt. Selv hvis du ikke har tid til at sætte det op, sørg for at det er børstet og at du har en hestehale holder med dig.
  • Vask dit hår regelmæssigt. Forsigtigt håndklæde tørre det og lad det lufttørre så ofte som muligt, føntørring er hårdt for dit hår.
  • Betingelse dit hår til at holde det ser sundt og levende. Find en formel, der virker for dig, intet er one-size-fits-all.
 2. 2
  Hold din makeup enkel. Selvfølgelig du ønsker at minimere fejl og fremhæve dine bedste træk, men ikke pakke det om, unaturligt makeup gør du ser falsk. Hvis du vil have folk til at tro, du er virkelige, så være reel og ser virkelig.
  • Et strejf af base, en antydning af rødme, kan en smule øjenskygge, eyeliner og mascara hjælpe med at bringe dit ansigt til livet.
  • For at undgå at ligne en malet dame, vælge farver, der komplimenterer din naturlige farve.
  • Go naturligt, hvis det er, hvad der føles bedst for dig. Vær sikker på at spise rigtigt, drikke masser af vand, og forkæle din hud til at gøre det glød.

Pas på din krop

 1. 1
  Øvelse! Find en måde at svede - ja, virkelig sved - i 30 minutter mindst 3 til 5 gange hver uge. Tag en dans klasse, jogge eller cykle, deltage i en vandring klub; spille tennis, ketcher bold, fodbold eller basketball, walk omgange rundt om blokken. Gør noget. Det vil forbedre ikke kun din kondition, men også dit syn på livet og verden.
  • At være fit er altid mere attraktivt end ikke at pasform. Og tror ikke du nødt til at være en tynd model til at være fit, fitness handler om at være i stand til at bevæge sig, trække vejret, og holde op i løbet af en fysisk aktivitet.
  • Motion er også en hemmelig potion for lykke og trivsel, og at være lykkelig altid gør dig mere attraktiv.
 2. 2
  Vedligehold din personlige hygiejne. Ingen kan lide at være omkring nogen, der ser eller lugter dårligt. Hver morgen og aften, børste dine tænder i 2 minutter. Glem ikke at bruge tandtråd, de fleste huller opstår mellem tænderne, som er svære at rengøre med en pensel. Vask dine hænder efter brug af badeværelset, holde dine negle ren, brusebad med sæbe, og slid antiperspirant.
  • En mangel på hygiejne er et stort rødt flag for interpersonelle relationer, efter, hvis du ikke er villig til at tage vare på dig selv, hvorfor skulle nogen ellers være?

Klæde sig godt

 1. 1
  Bær rent tøj. For at være ærlig, kan de fleste af dit tøj bæres et par gange før blive vasket, men altid huske denne tommelfingerregel: Hvis du ikke vil have det på næsen, ikke bære det.
  • Bukser er ikke så mærkbar som skjorter (temmelig meget alle jeans vellignende), og kan bæres flere gange i træk end noget andet. Bare vær sikker på at de forblive relativt rene og ikke mister deres form, jeans kan blive strakt ud efter blot et par anvendelser.
 2. 2
  Vælg classy, ​​beskedne stilarter. Mange mode fremmer afsløre stilarter, der er tætsiddende, opsigtsvækkende, low-cut, osv. Dressing op hver gang i et stykke tid er en del af at være ung og smuk, men til daglig ting, er din bedste satsning attraktive, beskeden, smigrende tøj, der ikke trækker unødig opmærksomhed til din krop.
  • Hvis du har en pæn figur, vil det være oplagt i beskedne tøj.
  • Hvis tiltrække en kæreste er et af dine mål, kan du blive overrasket over at finde ud af, hvor mange mænd faktisk foretrækker det, når tingene er overladt til fantasien. Endnu vigtigere er, en masse af de fyre, der ønsker at se kvinder i latterlige små outfits er ikke dem, du ønsker at være at tiltrække i første omgang.
 3. 3
  Bær praktiske sko. Må ikke være den pige, der har til at sidde ude af fodboldkamp, ​​fordi hun ikke kan spille i hendes mini-nederdel og kiler, det er meget mere attraktivt at være komfortable og til at deltage. Høje hæle bør forbeholdes særlige Dress-up lejligheder. Lave hæle eller pumper kan arbejde i mange situationer, hvis de er robuste og comfy. Resten af ​​tiden, slid søde sportssko, fornuftig læder lace-ups, eller hvad passer regningen til hverdagen.

Udvikle et sundt indre selv

 1. 1
  Lad fortiden bag. Uanset hvad der er sket før, det er slut nu. Accepter de erfaringer, du har lært, og forsøge at komme videre. Husk: hvis du tænker over det hver dag, er du stadig gør det muligt at kontrollere dig.
  • Søge professionel hjælp, hvis det er nødvendigt. En rådgiver eller terapeut kan hjælpe dig med at overvinde selvtillid spørgsmål, og være din bedste selvstændige.
 2. 2
  Vær selvsikker. Selv hvis du føler virkelig ned om dig selv, handle selvsikker. Du behøver ikke at foregive at være noget, du ikke er, men ikke annoncere for verden du er ked af. Bevar roen og indsamlet. Du vil blive respekteret, hvis du viser dine følelser, men på en sikker måde.
 3. 3
  Sætter pris på din unikhed. Du er en smuk person med din egen personlighed og talenter. Kun ved at værdsætte dit potentiale, vil du være i stand til at give næring til dine gaver og tilbyde noget til verden.
 4. 4
  Vedligehold din integritet. Gør ikke noget, du måske fortryder senere, eller du vil miste din selvrespekt. Ikke kun det, men hemmeligheder har en måde at komme ud - og når de gør det, kan folks negative domme du forgifte din egen selvfølelse. Vær ærlig og etisk og, vigtigst, har en lille rygrad!
  • Stand up for hvad der er rigtigt. Hvis nogen lægger dig ned, være din egen ridder i skinnende rustning, ingen har ret til at behandle dig med respekt. Gør det samme, hvis en anden bliver misbrugt. Må ikke være bange for at stå op - også selvom det betyder at stå alene, husk, det tager kun én person til at gøre en enorm forskel.
  • Respekter dig selv og din krop. Tænke to gange om at drikke spiritus, ryge cigaretter, og spiser dårlig mad. Ulovlige lægemidler bør undgås. Og vær forsigtig, hvis / når du deltager i seksuel aktivitet.
 5. 5
  Hold en dagbog. Skriv i det så ofte som du kan, og du vil snart opdage, at det er værd at den tid: det vil ikke kun give dig en chance for at reflektere over dine relationer og erfaringer, men også hjælpe dig overveje, hvem du er og hvem du ønsker at være. Mens du er ved det, føre en fortegnelse over de gode ting i dit liv. Du kan blive overrasket over, hvor velsignet du virkelig er.
  • Hvis du synes det er nørdet eller uncool, så fortvivl ikke, det kan være privat og ingen brug for at vide, at du holder det.
 6. 6
  Sæt mål for dig selv. Ride fremdriften i al denne selvransagelse ind i en bedre fremtid. Start med en eller to mål (ex. tabe 10 pounds, gør volleyball team, gøre 'A' ære roll, spare penge og købe nyt tøj osv.), og når du har gjort fremskridt på dem, sæt et par mere. Lav en vane at vide, hvad du ønsker, og få det.
  • Det kan bidrage til at gøre et nyt ark papir til hvert mål og skrive hvorfor du ønsker at gøre det, hvordan du vil gøre dette ske, og når du vil have det gjort af.

Berige dit sind

 1. 1
  Prøve nye ting. Når muligheden opstår for at gøre noget interessant, at du aldrig har prøvet før, gribe den! Hvis du bliver inviteret til at stå på ski, acceptere. Hvis en ny etnisk restaurant åbner i dit område, give det et skud. Oplever nye og anderledes aktiviteter vil ikke kun gøre dig til en mere afbalanceret person, men også få dig i vane med at blive en livslang lærende.
 2. 2
  Uddan dig selv så meget som muligt. Skønt at få en traditionel uddannelse bør være første prioritet, også huske, at livet er fuld af læringserfaringer, og du behøver ikke at være i et klasseværelse for at tilegne sig viden.
  • Gør dit bedste i skolen. Folk ser op til intelligente, aktive mennesker i samfundet.
  • Må ikke være bange for at bede om hjælp fra lærere og andre studerende. Der er ikke sådan noget som et dumt spørgsmål, det er hvordan du lærer!
  • Læs! Læs bestsellere, klassisk litteratur, how-to manualer, selvhjælpsbøger, og stykker du ikke nødvendigvis er enige med. Altid bære rundt på en bog at læse, så du kan fylde dit hjerte og sind med gode ting og gode ideer.
 3. 3
  Afsætte 15 til 30 minutter af hver dag for at udvikle et særligt talent. Dette kunne spille et instrument, maleri, svejsning, tutoring, madlavning, eller bygge miniature træ plads hamstere, det vigtigste er at have det sjovt samtidig med at blive rigtig god til noget. At gøre dette vil opbygge din selvtillid og skabe muligheder for at have det sjovt med venner og din fremtidige partner.

Sætter pris på folk omkring dig

 1. 1
  Gøre en ekstra indsats for at komme til at kende de mennesker i din verden. Lær at nyde at finde ud af om andre ved at tale med dem - og ikke kun om dig selv. Jo bedre du forstår andre, jo bedre vil du forstå dig selv.
 2. 2
  Genkend sande skønhed. Skønhed er i øjet af beskueren, og alle er smukke på deres egen måde. Være positive over for andre folks processer, alle har brug for hjælp på et tidspunkt i deres liv - og når det er din tur, vil folk lykkeligt tilbagebetale din venlighed.
  • Må ikke sætte andre ned, fortælle dem, at de er dumme eller grimme eller gøre opmærksom på deres fejl. Alle har fejl, men ved at lære at genkende de positive ting i andre, vil du være i stand til at værdsætte og udvikle dem selv.