Wkadk

Hvordan til at spotte en person, der er forfalskning en sygdom at komme ud af skolen

Det er ingen hemmelighed, at børn sommetider falske sygdom at komme ud af at gå i skole, men ofte kan blive opdaget. De følgende anvisninger er særligt relevante for børn eller teen fakers.But hvis du elsker dine børn ikke bekymre dig om det.

Steps

Hvordan til at spotte en person, der er forfalskning en sygdom at komme ud af skolen. Kig efter dvælende symptomer.
Hvordan til at spotte en person, der er forfalskning en sygdom at komme ud af skolen. Kig efter dvælende symptomer.
 1. 1
  Kig efter dvælende symptomer. Hvis nogen har været "syg", du ville forvente, at stadig har resterende symptomer, når de vender tilbage til skole / arbejde. Hvis du er en forælder og ikke en lærer, så tjek for dette i morgen. Normalt, hvis de har en forkølelse, er de ikke tilbøjelige til at have helbredes fuldstændigt i morgen.
 2. 2
  Tjek deres lektier. Et barn eller teenager, der har savnet skole på grund af en reel sygdom vil have gjort hjemmearbejde, der skyldtes den dag, de savnede, og kan være opsat på at aflevere deres hjemmearbejde ved første lejlighed, for at bevise at de ikke var faking. Så hvis nogen vender tilbage fra en "sygdom" endnu ikke har afsluttet lektier, blev de formentlig faking det. Husk, at hvis et barn ikke var forfalskning, er det muligt, de var virkelig ikke føler sig godt nok til at gøre deres hjemmearbejde. Eller hvis du er en forælder sørge for at tjekke for det i morgen.
 3. 3
  Bevar gamle breve eller syge noter. Sammenlign håndskrift fra vaneforbrydere. Hvis det er nødvendigt, præsentere noter til forældre på forældremøder for at kontrollere, at de er ægte.
 4. 4
  Hold et notat af de anvendte undskyldninger. Jo flere begravelser, sygdomme og andre katastrofer en person bruger som undskyldning, jo mere sandsynligt er det, at de er faking - dog være følsom konfrontation bare i tilfælde er de ikke. Du ønsker ikke at ødelægge enhver kaution, de kunne have knyttet til dig.
 5. 5
  Kald dem op i løbet af skole / arbejde. Tal med dem som en fremmed, nogen, der ikke ville have nogen grund til at granske en dårlig "tilstoppet næse." Kald op under skole / arbejde, middag, som en person med et forkert nummer eller en advokat.
 6. 6
  Konfrontere. Når du er sikker på, at nogen er en faker, skal du ikke være bange for at sige "Jeg tror ikke på dig", når de brygge endnu en historie.
 7. 7
  Tjek temperaturen. Hvis du er en forælder, og du giver dit barn et termometer til at kontrollere hans / hendes temperatur, skal du sørge for at holde øje med dem, fordi de kan forsøge at puste varm luft på termometeret, holde det i en lampe, holde det i en lys, varmelegeme eller varmt vand. Du vil vide, at de fingerede det, hvis det er 110 grader Fahrenheit (40 grader Celsius) eller mere. Også føler deres pande og så føler din. Hvis deres er varmere, så de er formentlig ikke faking. Hvis de hævder de føler kulde, end de burde være nogle grader varmere end normalt. Check deres arm. Hvis de har gåsehud, og det er ikke koldt i huset, end det er sandsynligvis ægte. Også, hvis de giver dig noget, der er 101 grader, er over, prøv testen igen, men denne gang holde den mod en lampe. Hvis det viser sig reelt tæt på, er det sandsynligvis en falsk, men ikke dømme for hurtigt.

Tips

 • Børn behøver ofte føler sig overvældet i skolen. De har måske brug for en pause.
 • Børn sommetider behøver en pause fra det hårde arbejde lærerne giver dem.
 • Hvis du fange dem på fersk gerning, ikke være for hård ved dem. Dette kan gøre det værre, og de kan prøve faking sygdom igen.
 • Hvis nogen har brug for en pause bare sørg for at det ikke er på en vigtig dag.
 • Voksne er meget sværere at fange end børn, og generelt, hvis en voksen elev hævder at være syg, er du nødt til at tage dem på deres ord.
 • Hvis du lader dem gå glip af skole, gør det ikke blive en vane for dem.
 • Børn ofte falsk syge på de dage, de har tests, gym klasse, eller noget andet, de ikke kan lide. Så når de siger, de er syge spørge, hvad de tror, ​​de gør i skolen den dag.
 • Hold øje med dem det meste af dagen for at se, om de har fået bedre.
 • Tjek deres temperatur og forsøge at give dem medicin. Hvis de afviser det hele tiden, men de kunne simulerer.

Advarsler

 • Normalt, når børnene ønsker at fake syge, det er normalt for en god grund, så når de gør, bør du fortælle dem, du kender og roligt spørge dem, hvad der er galt, men aldrig blive vred på dem. Gør dem til at føle som om du har tillid til dem, og deres dom, om de rent faktisk er syge eller ej. Advarsel, kan de ikke altid være sandfærdige i denne proces.
 • Før at sige, at du ikke tror dem, ikke kan finde ud af for hurtigt, uanset om de er faking det eller virkelig syg, kan det forstyrre dem, at du ikke stoler på dem, og de ville synes, du er en dårlig forælder.
 • Nogle mennesker er overordentlig uheldig og kan have en række katastrofer sker for dem. Hvis du spørgsmålstegn ved integriteten af ​​en person, der virkelig har haft ægte årsager, kan du brænde en bro.