Wkadk

Hvordan til at sove i klassen

Mange studerende ikke får nok den foregående nat. Som følge heraf kan de studerende falde i søvn under klasse. De studerende kunne komme i problemer. Hvis du elsker søvn så meget som mig, her er et par metoder til, hvordan at sove i klassen og slippe afsted med det.

Steps

Hvordan til at sove i klassen. Find et sted, hvor du ikke vil blive bemærket af læreren eller andre elever, så godt som muligt.
Hvordan til at sove i klassen. Find et sted, hvor du ikke vil blive bemærket af læreren eller andre elever, så godt som muligt.
 1. 1
  Find et sted, hvor du ikke vil blive bemærket af læreren eller andre elever, så godt som muligt. Sørg for at der er en ven i nærheden af ​​dig til at vække dig op, hvis det er nødvendigt.
 2. 2
  Den "Jeg faldt noget"-metoden: Placer en blyant på gulvet nær dit skrivebord på højre side. Placer din venstre arm vandret på kanten af ​​skrivebordet. Sæt din pande på armen. Lad din højre arm flop ned, som hvis du er ved at nå til blyant. Dog kan læreren ganske nemt mærke, at der er noget galt, fordi det tager mindre end 35 minutter at hente en blyant!
 3. 3
  Bogen metode: Opsæt din venstre arm på samme måde som den sidste metode. Åbn en bog og placere den på dit skød. Placer dit hoved ned på din arm. Placer din højre hånd på siderne.
 4. 4
  Bogen Metoden # 2: Placer en hardcover bog på dit skrivebord åbnet for meget midterste (så siderne ikke vende sig selv.) Sæt dine albuer på dit skrivebord ved siden af bogen med dine underarme op. Brug dine hænder beskytte dine øjne som en solskærmen / baseball cap.
 5. 5
  Book metode # 3: En meget behagelig måde at sove i klassen, forudsat at læreren ikke ligeglad med, om du sover, er simpelthen at sætte en bog fladt på dit skrivebord, og hvile din pande på den. Mens du gør det, er det vigtigt at bare holde dine arme afslappet i dit skød. Ulempen ved denne metode er det gør det helt indlysende, du er eller forsøger at sove. Den største fordel ved denne metode er, at det ikke forårsager dine arme eller andre dele af din krop til "falde i søvn" (no pun intended), således at du kan sove længere uden at blive vækket af dine arme snurren i ubehag.
 6. 6
  Bordet metode: Sæt din arm og hoved i de sædvanlige positioner. Nå inde i dit skrivebord, som hvis du er rodede efter noget.
 7. 7
  Den "Jeg tager noter metode": Placer nogle papir eller noter, helst med nogle skriftligt på dem, på bordet. Placer din venstre albue på bordet og hvile i hjørnet af din pande på hælen af ​​din venstre håndflade. Face dit hoved nedad, så at du kigger på kanten af ​​dit skrivebord. Hold en pen i din højre hånd til papiret foran dig, som om du var at skrive noget. Du kan også justere dit sæde, så du vippe dit hoved og krop væk fra læreren så meget som muligt. Switch hænder, hvor nødvendigt, så armen, du hviler på skjolde dig fra læreren.
 8. 8
  Den jeg-læsning-under-the-desk-metoden. Placer en bog åben på skødet, fold armene på skrivebordet, og sætte dit hoved ned, så det ser ud som din læser din lærebog. Svar et par spørgsmål, mens i denne position, før du går i seng, så din lærer synes, du er vågen og opmærksom.
 9. 9
  Snup en bog og sætte det stående på dit skrivebord afskærmning dit ansigt fra læreren.
 10. 10
  Prøv at kop dit ansigt, hvis du læser noget. For at gøre dette, kop dine hænder omkring dine øjne og hvile hagen i håndfladerne.
 11. 11
  Den lange hår no-mislykkes metode: Hvis din lærer står på ét sted, og du har alt for lange pandehår, sætte dem foran dit ansigt om et par minutter, før du beslutter dig til at sove. Derefter folde dine arme på dit skrivebord og hvile hagen på dine arme, så dit ansigt vender læreren. Som en variation af denne metode, hvis du får lov til at have en rygsæk eller stor pose under klasse placere den på dit skød og fold armene over det, som om du krammer den. Hvile dit hoved på toppen af ​​posen i stedet for skrivebordet, da dette giver dig en mere oprejst kropsholdning, og ser mindre mistænksom. Søde drømme!
 12. 12
  Denne metode kun vil arbejde på en computer (computer klasse, teknologi osv.) Åbne en "vigtige" webside, sted på hånd på musen, den ene hånd på tastaturet og langsomt falder i søvn.

Tips

 • Hvis du har en test, gøre testen først og falde i søvn then.You er mindre tilbøjelige til at få caught.Some lærere ikke engang noget imod dette.
 • Hvis en lærer elsker deres emne og får i lange rants, vil de sandsynligvis være for distraheret at lægge mærke til dig, især hvis du normalt får gode karakterer i deres klasse.
 • Læreren ofte sammenfatter alle (r) han har sagt i de sidste par minutter, så har din ven vågner du op omkring fem til ti minutter før klassen slutter. Det burde forhindre dig glip alt for meget.
 • Hvis du er typen at vise synlige tegn på træthed-dvs mørke rande under øjnene, usædvanlige bleghed-forsøg på at gå til klinikken. Derefter kan du ligge ned og sove. Dette er ideelt til korte lur.
 • Se dine karakterer. De er indikatorer for overforbrug.
 • Hvis du bliver fanget, være klar til at tage konsekvenserne.
 • Hvis du laver tavs læsning og behøver ikke at opsummere det, bare lægge bogen op og handle som du læser det.
 • Hvis du ser en undervisningsfilm, hvor du ikke behøver at tage noter, bruge dette som en mulighed.
 • Film er et godt tidspunkt til at sove. Det er mørkt og læreren aldrig stiller spørgsmål. Du skal blot sørge for du vågne op, når filmen er slut.
 • Lettere i en klasse som kunst, hvor du ikke lære en masse vigtige (test-værdig) oplysninger hver klasse. Det er også godt, hvis du har et skrivebord foran et vindue, eller tilbage til læreren skrivebord. Simpelthen hvile albuen på bordet og dit hoved på dig hånd og en blyant i din tegning hånd med papir foran dig. Hvis du bliver fanget og ikke tegne en lille skitse forude, kan man sige, du forsøgte at få "inspiration" fra de ting udenfor, eller du ikke ved, hvad de skal tegne.
 • Vælg den rigtige klasse til at sove i. Historie eller Math (afhængigt af lærere) kan være farligt at sove igennem på grund af den konstante strøm af vigtige oplysninger. Også lærerne i disse klasser har en tendens til at kræve mere studerendes engagement (spørgsmål svarede, kryptograferingsprocedurer, etc.). Prøv at sove igennem en klasse, der er nemt for dig at passere, eller består hovedsagelig af et foredrag eller præsentation af nogle type, som kun kræver passiv deltagelse.
 • Hvis du tilfældigvis har en kæmpe den dag, men du ikke få nok søvn natten / morgenen, er det bedre at sove i klasser i løbet af dagen, før din test, så du er mere frisk, men være parat til at gå glip af andre ting i klasser, som du sove i.
 • Jeg har lært, at når man planlægger at rummet / sleep / ikke er opmærksomme, hæve din hånd for hvert spørgsmål, du tror, ​​du måske kender for de første par minutter, så på den måde vil læreren føler sig mindre forpligtet til at indkalde på dig senere i klassen hvis man ser lidt... mindre aktive.
 • Dette er meget svært, men uddanne dig til at være i stand til at lytte, mens du sover, så hvis læreren siger "(indsæt navn her) sover du?" du kan sige nej, så hvis læreren spørger "hvad var det sidste, jeg sagde" du vil være i stand til at besvare spørgsmålet med succes. (Brug IKKE en smart-aleck svar!)
 • Hvis du bruger en af ​​de ovennævnte teknikker, behøver du ikke fuldt ud at sove, bare slappe af og glider lidt. På denne måde gør du føler dig lidt mere udhvilet, og du skal stadig vide hvad der gik i klassen.
 • Prøv at sove med øjnene halvt åbne. Fra afstand, vil det kun blive vist, at du kigger ned.
 • Prøv at sove under en film eller efter arbejdstid. Nogle lærere vil give dig spillerum, hvis det er en formiddag klasse, og du behøver ikke at gøre noget.
 • Må ikke bære ørepropper - de kan hjælpe dig med at sove, men du vil ikke være i stand til at høre, hvad der foregår.
 • Har en ven giver dig en kopi af de noter eller lektier, at de gjorde, mens du sov.
 • Må ikke falde i en dyb søvn, falder i en let søvn, hvor du kan sortere i at høre, hvad der foregår.
 • Prøv ikke at ligge på skrivebordet, fordi det vil give dig væk nemt.
 • Du kan bede personen foran dig til at læne sig tilbage i deres stol, som blokerer for lærerens opfattelse af dig.
 • Bær tøj med en hætte på dem.
 • Det er lettere at slippe af sted med at sove i klassen i ryggen end foran. Tigge og bønfalde din lærer, at du ønsker at sidde på bagsiden eller fortælle dem, at du ikke kan se tæt på, men kun langt væk. Vægge gør det et godt sted at slappe af til bare lægge sig tilbage og lukke øjnene og læreren vil se og se du er op, så hun vil ikke kalde på dig!
 • Det 6. Metoden kan ikke arbejde, fordi din arm ikke bevæger sig.
 • Kig travlt med at gøre noget, eller lytte
 • Selvom du er træt, så prøv at holde sig vågen. Må ikke engang "hvile dine øjne."
 • Bær nuancer, der ligner briller.

Advarsler

 • Vær forsigtig med de lærere, der kræver tilfældige mennesker for spørgsmål eller at "vise klassen et eksempel", fordi hvis du bliver fanget, kan det være alvorligt.
 • Prøv ikke at nær nogen, der ville fortælle om dig, eller nogen du hader. De vil højst sandsynligt stikker på dig bare for at få dig i problemer.
 • Hvis man sover snak, eller sleepwalk, undgå at bruge disse teknikker.
 • Lærere gør sladder så vær forsigtig. Du kan være med en ny lærer næste skoleår, og de vil vide, at du med en rep som en sovekabine.
 • Vær på vagt over for de mennesker omkring dig. Hvis de tiltrækker for meget opmærksomhed eller kan forventes at tiltrække for meget opmærksomhed, enten arbejde hårdt for at ligne du er vågen eller arbejde endnu hårdere for at være vågen.
 • Hvis læreren er meget, gør det ikke!
 • Dette kan synes indlysende, men ikke falde i søvn før fremmøde er taget, og lektier er indsamlet! Du vil helt sikkert blive fanget.
 • Vær forsigtig med at forlade dit ansigt i betragtning og hage ubeskyttet, vil din hage falde, og det vil være indlysende, at du sover.
 • Må ikke sove, hvis din klasse gør en aktivitet som popcorn læsning (læser et tekstafsnit, derefter "popping" det til en anden). Læreren vil bemærke du sover, hvis nogen popper den til dig.
 • Hvis du sover en masse gennem klasse du vil finde dig selv ikke dine klasser. Find ud af hvem du er, før du forsøger at gøre dette.
 • Sørg for, at læreren ikke forventer du at vende i noter eller anden form for resumé i slutningen af ​​klassen.
 • Være advarede om, at dem omkring dig, at værdien uddannelse mere end noget andet kan ramme dig med et dårligt ry som en slacker, som kan tage et stykke tid at bygge op igen
 • Sørg for at rydde op i dit savle, hvis du savle på skrivebordet
 • Hvis du sidder i eller nær den forreste række, er det meget risikabelt at sove.
 • Hvis du prop dit hoved op med din arm, være meget omhyggelig med, at du ikke trækker i hjørnet af din mund lidt åben. Dette kan føre til en massiv 'savle pool' på dine noter / lærebog / bindemiddel / skrivebord og du vil få busted.
 • Gør ikke dette for ofte, eller læreren kan få mistænkelige.
 • At gøre dette kan resultere i manglende værdifulde eller endog kritiske oplysninger.
 • Husk, at uanset hvad du gør, vil disse teknikker ikke arbejde med hver lærer derude.
 • Sørg for ikke at komme ind i en vane med faktisk sover i klassen.
 • Hvis personen foran dig selvfølgelig sover, er det vigtigt, at du ikke sove.
 • Savlen er en måde at få dig selv fanget og latterliggjort for lang tid.
 • Hvis du bliver fanget, får du tilbageholdelse, suspenderes eller ekskluderes og jordforbundne

Ting du behøver

 • En bog
 • A Good
 • Blyant / papir
 • En ven
 • En dum lærer eller en forståelse / omsorg TA
 • Praksis