Wkadk

Hvordan til at kysse din kæreste i det offentlige


Kissing er en af ​​de sødeste udtryk for kærlighed, og når du gør rigtigt, kysse i det offentlige er aa fantastisk måde at vise din kæreste og verden, hvordan du føler. Denne artikel vil vise dig, hvordan du kysse din i offentligheden med lidenskab, respekt og klasse.

Steps

Hvordan til at kysse din kæreste i det offentlige. Vigtigst, sikre, at din kæreste er komfortabel med at kysse offentligt.
Hvordan til at kysse din kæreste i det offentlige. Vigtigst, sikre, at din kæreste er komfortabel med at kysse offentligt.

Forberedelse til kiss

 1. 1
  Vigtigst, sikre, at din kæreste er komfortabel med at kysse offentligt. Du kan finde ud af ved at observere hendes reaktioner på andre kysse offentligt, eller du kan tale med hende på forhånd. Hvis hun er ubehageligt med PDA, så skal du ikke prøve at kysse hende indtil hun lader dig vide andet.
 2. 2
  Frisk din ånde. Intet er værre end at kysse en person med dårlig ånde. Dårlig ånde kan ødelægge det øjeblik, og det kan forhindre din kæreste fra at kysse dig i fremtiden. Her er, hvordan du kan sikre din ånde er altid friske:
  • Børst dine tænder, og bruge munden vask, før du hænger ud med din kæreste. En sund mund er den bedste måde at sikre din ånde er frisk.
  • Drik masser af vand, og undgå at drikke kaffe eller sodavand, før du kysser hende.
  • Pop sukker-fri pastiller eller tyggegummi.
 3. 3
  Pas på dine læber. Rough læber er en slukke, så sørg for at bruge læbepomade regelmæssigt for at holde dine læber glat og hydreret.

Under kys

 1. 1
  Find det perfekte tidspunkt og sted. Selv hvis din kæreste er i tanken om at kysse i det offentlige, kan det forkerte sted og timing sætte hende væk. Prøv at kysse hende efter skole, fødselsdage, udflugter, på vandreture, i biografen osv.
  • Vente, indtil din kæreste ikke taler til andre, det er respektløst til din kæreste og de andre mennesker, hvis du kysse hende under en samtale.
  • Et godt tidspunkt at kysse hende for første gang, er, når du siger farvel til hende. Dette er en ideel strategi, fordi du kan undgå en akavet øjeblik, hvis hun ikke kan lide det, eller det vil forlade hende der ønsker flere kys til næste gang hun ser dig.
  • Undgå at kysse din kæreste er foran hendes familie, lærere, eller chef (hvis hun arbejder). Kysse din kæreste foran disse mennesker sætter hende i en akavet situation, og hun vil sandsynligvis ikke kysse dig tilbage og vil blive forstyrret med dig.
 2. 2
  Tag din tid og være blid. Må ikke bare gå op til hende og gøre ud med hende. Gør øjenkontakt med din kæreste, før kysse hende. Giv hende en blød knus, mens du kysser hende, klemme hendes hånd, eller kærtegne hendes kind.
  • Hvis det er første gang du kysser hende offentligt, let hakke hende på kinden. Vær opmærksom på hendes kropssprog. Hvis hun kysser du sikkerhedskopierer, give hende en anden hurtig hakke. Hvis hun virker anspændt, ikke kysse hende igen.
  • Kysse hende på læberne, når du har kysset hende på kinden et par gange. Igen, være blid og respektfuld, ikke famler din kæreste. Hold kysser kort som du ikke ønsker at gøre ud i offentligheden.
 3. 3
  Mens der i offentligheden er okay, ikke gøre ud i offentligheden. Det er ikke klassiske, og det er ikke den måde at vise folk (og din kæreste), som du holder af hende og respekterer hende. Alle omkring dig vil føle sig akavet og vil sandsynligvis tale dårligt om jer begge. Være raffineret.

Tips

 • Husk, at piger kan være nervøs og genert. Hvis det er hendes første kys, skal du ikke gøre det i offentligheden! Det ødelægger en meget særligt øjeblik for hende.
 • Hold kiss korte. Lange kisses vil tiltrække nasty ser fra andre.

Advarsler

 • Hvis hun ikke kysse dig i det offentlige, skal du ikke være fornærmet, og ikke presse hende. Hun kan ikke være klar, eller hun måske ønsker at holde det privat.
 • Må ikke nogensinde famler din kæreste i offentligheden. Dette vil gøre hende tror, ​​du ikke virkelig bekymrer sig om hende, og andre vil tænke det samme.