Wkadk

Sådan date en co arbejdstager

Dating en kollega sker en masse - mindst 40 procent af befolkningen indrømmer at have dateret nogen på arbejde i løbet af deres karriere. Og når det sker for dig, er der en masse ting at overveje, om hvordan du går om bære på din romantik på arbejdspladsen. Du kan vælge at holde det hemmeligt, eller du kan beslutte at råbe det fra hustagene, men uanset hvad du vælger, er der andre mennesker tæt involveret i denne situation, der skal overvejes også - nemlig dine kolleger og din chef. Dating en co-arbejdstager kan føre til langvarig kærlighed, men kun hvis du fortsætter med omtanke og med omhu.

Steps

Sådan date en co arbejdstager. Vær sikker, før alt andet.
Sådan date en co arbejdstager. Vær sikker, før alt andet.
 1. 1
  Vær sikker, før alt andet. Før du selv har henvendt sig til kollega af dine drømme, være sikker på at han eller hun er interesseret i dig på samme måde. Det tager en lille smule undersøgelse og intuition, men det er det værd, eller du kan ende op med æg på dit ansigt. Og hvis du knap nok kender dem, tage tid at lære dem at kende, før antager du har lavet en god beslutning at spørge dem ud, et solidt forhold har brug for et solidt fundament at bygge på. Det er også vigtigt, at du har et afbalanceret liv, har du en solid og fornøjelig liv udenfor arbejdet? Hvis ikke, være meget forsigtige med et arbejdsforhold, fordi det kunne være et tegn på, at du tager arbejdet alt for alvorligt og ikke efterlader plads til noget andet, og selv føler, at dine relationer er nødt til at passe sammen med arbejdet. Nogle tegn på, at din kollega kunne være interesseret i dig også nævnes:
  • De bruger en masse tid sammen med dig, som ikke arbejdsrelateret, såsom i frikvartererne, eller gå ud af deres måde til at komme og se dig og eller bare få en snak.
  • Din kollega kommer til at bede om din mening om noget, som ikke har at gøre med dit arbejdsområde. Det kan være et tegn på, at din kollega er at finde en undskyldning for at tale med dig.
  • Din kollega er at give dig en masse komplimenter på en regelmæssig basis. En anden taktik en kollega kan bruge, er at en anden person i dit nærvær at måle din reaktion. I dette tilfælde kan din kollega håbe på en jaloux reaktion, signalering interesse!
  • er tydeligt fra din kollega.
  • Masser af smil, griner og griner på dine indholdsløse jokes kommer fra din kollega og er rettet mod dig.
  • Du har tillid til og respektere denne person en hel del, og du er helt sikker på, at dette ikke er en fly-by-night indfald eller en simpel lystne gys.
  • Et lille, men meget vigtig ting - være sikker på at din kollega er single. En affære på arbejdet komplicerer tingene for alle forbundet til dig og din kæreste, endsige være et meget skadeligt aktivitet for at engagere sig i følelsesmæssigt og moralsk.
 2. 2
  Tænk på de konsekvenser for dit job. Når du er tilfreds med, at din kollega er interesseret, så tænk over, hvordan en arbejdsplads romance kan påvirke dit job og afveje fordele og ulemper. Tænk over det ud fra perspektivet om dit omdømme på arbejde, helt frem til, hvordan du vil blive opfattet, hvis de to af jer bryde op og stadig nødt til at arbejde ved siden af ​​hinanden. Hvis du seriøst tror, ​​det er stadig værd at prøve, og derefter gå videre til næste trin.
  • Hvis du går en chef eller en anden overordnet niveau arbejdstager, hvordan vil det påvirke dine relationer med andre medarbejdere? Nogle af dem er bundet til at synes, at der er favorisering foregår, så du bliver nødt til at være i stand til at beskæftige sig med, at nogle gange. Desuden vil det påvirke dine egne chancer for forfremmelse, hvis tingene går sure senere?
  • Er arbejdspladsen romancer endog tilladt? Ikke alle arbejdspladser tillader fraternizing med dine kollegaer på et intimt niveau, og du kan ende med at blive overført, degraderet eller endda fyret. Og mange arbejdspladser vil ikke tillade relationer mellem højere niveau personale og generelle personale på grund af den dårlige opfattelse det skaber. Husk, at miste et job i løbet af et forhold ikke er det værd. Det kan synes så på tidspunktet, men det bare så er det ikke!
  • Vil du være i stand til at håndtere arbejdspladsen sladder? Det vil være uundgåelig.
 3. 3
  Spørg din kollega på en dato. Når du har gået igennem de fordele og ulemper, og du er sikker på at du er co-worker er interesseret i dig, arbejde op mod til at spørge dem ud. Find et passende tidspunkt, der er helst ikke over vandet køler eller midt gennem møde en deadline sammen. Spørg din kollega til at have frokost eller en snack med dig, betale for deres måltid eller kaffe og sidde ned sammen et sted behagelig og privat, hvor du kan spørge uden distraktioner. En anden idé er at foreslå at have en kop kaffe efter arbejde eller efter en arbejdsfunktion. Når beder, ikke gør det foran andre medarbejdere, jo færre mennesker der kender på dette tidspunkt, jo bedre for både dig, som du stadig ikke kender resultatet.
  • Hvis din kollega siger ja, glæde og gå videre til næste trin.
  • Hvis din kollega siger nej, acceptere hvad der er og undskylder for eventuelle misforståelser. Berolige din kollega, at du ikke vil rejse det igen, og at du ikke vil blive nævne det til nogen på arbejdet. Forbliv professionel i dine fremtidige interaktioner med ham eller hende.
  • Undgå at der kommer alt for stærk. Hold det afslappet og.
 4. 4
  Finde fælles fodslag - Undtagen arbejde. Hvis dit forhold er kun jordet på en delt værk interesse, kan du ende op bliver rivaler til de samme job, roller eller kampagner, og det ville helt ødelægge alt mellem jer. Så bruge tid at komme til at kende hinanden mere bredt og finde ud af, hvad andre interesser, overbevisninger, synspunkter, osv., de to af jer aktie. På dette tidspunkt, er at komme til at kende hinanden bedre afgørende for den langsigtede sundhed dit forhold, eller at vide, om det er bedre at kalde det afsluttes før snarere end senere.
  • Brug small talk til at få gang i hjulene på andre emner end arbejde. Gradvist opbygge dette op til mere alvorlige emner som hinandens værdier og overbevisninger, og finde ud af, hvad andre ting, de har gjort i livet. Være en god lytter.
  • Brug humor til at bryde isen. Det kan føles akavet i starten, skifter fra kollegaer til kærester, og humor er dejlige smøremiddel.
  • Undgå at bruge om kollegaer til at komme til at kende hinanden bedre. Ikke alene er det smålige, men hvis tingene ikke virker ud, begge har nye oplysninger, som at såre hinanden ved at fortælle historier til andre medarbejdere. Du er dating din kollega, ikke holder en konvention om hvem der er hot og hvem der ikke på arbejde!
 5. 5
  Hold det stille i første omgang. Da ingen af ​​jer ved, hvor dette er overskriften endnu, er det nyttigt at holde din romantik under wraps til at begynde med. Hvis du finder det er ikke, hvad det syntes det ville være efter et par dage eller uger, og du er enige om at en del måder, ingen vil være nogen klogere, og du kan komme videre med dit liv. Giv det omkring en måned før fortæller alle.
  • Må ikke holde hemmeligheden for lang. Vær opmærksom på, at nogen er tilbøjelige til at finde ud af til sidst, da nogle mennesker er enten meget nysgerrige eller meget indsigtsfulde. Det vil være de små ting, du gør, ligesom en stjålet kys i et øjeblik, når du tror, ​​ingen ser, der vil ende med at give dig væk. Som et resultat, du engang er temmelig sikker på, at din dating bliver langvarig, er det bedst at "Fess op og lad andre på arbejdspladsen ved, at du er dating.
  • Hvis du er dating i strid med virksomhedens regler, pas på. Igen, vil det ikke vare længe, ​​før noget giver dig væk, selv hvis du gør dit bedste for at undgå hinanden på arbejdspladsen. Hvis du virkelig ønsker at være med hinanden så meget, en af ​​jer nødt til at overveje at flytte afdelinger eller endda arbejdspladser.
 6. 6
  Fortæl dine kolleger om din arbejdsplads romance med omtanke. Når du beslutter at betro dine kolleger (eller du er tvunget til efter nogen fanger dig på fersk gerning), eje op til sagen i så stof-of-fact måde som muligt. Del ikke detaljer, detaljer vil gøre dig synes tåbeligt, selvglad, og hvis der er en interessekonflikt, kan detaljerne sætte dit job i fare. Desuden skal du ikke forvente dine kolleger til at blive overvældet med glæde for dig, mange vil blive underholdt, men nogle vil blive irriteret over, hvad de ser som en distraktion til det punkt at være på arbejde - at arbejde. Hold din forklaring afdæmpet, enkel og til det punkt, og forsigtigt fade ud af deres vision.
  • Det er en god ide at fortælle din chef, før du fortælle alle andre på arbejdspladsen. På den måde, din chef føler smigret at du informeret dem først, og hvis der er nogen problemer på arbejdspladsen om din romantik, kan dette blive behandlet på det rigtige niveau lige væk. Gør en allieret af din chef giver god fornuft.
  • Vær bevidst om, at dating medarbejdere kan gøre andre medarbejdere føler sig meget ubehageligt. Vi går på arbejde med en anden tankegang fra vores sociale liv, og mange af os bærer en anden Ansigt og tilgang vores arbejde med professionalisme og en følelse af at behandle arbejdspladsen som neutral bane. Når pludselig to medarbejdere bliver til nuzzling lovebirds, kan dette støde nogle kollegaer og få andre til at føle sig invaderet eller fremmedgjort. Selv dem, der er temmelig fleksible i deres livssyn kan føle sig utilpas ved ydre tegn på hengivenhed, fordi det forvirrer sociale / home liv med arbejdsliv.
 7. 7
  Bevare forholdet afdæmpet på arbejdspladsen. Du ville blive hårdt presset for at finde en medarbejder, der ønsker at høre alt om din kærlighed på første hånd gennem Kissy-kysse lyde, kærlige kærtegn og elskers tiff på arbejdspladsen. Bo professionelle på arbejde og bevare forholdet på det sociale og personlige sfærer totalt. På arbejdet, bør følgende ting gælder i dit forhold:
  • Undgå åben hengivenhed foran medarbejdere (PDA'er eller "offentlige skærme af hengivenhed"). Kissing, lir, og selv kramme ikke professionelle tegn på at komme videre med arbejdet, og de gør folk føler sig mindre end gratis mod dig.
  • Tjek den søde ting på døren til kontoret. Hvis en kollega overhører du udveksle kærtegn som "Honey Bear" og "Lovey Pumpkin", vil du aldrig høre slutningen af ​​det.
  • Del dine komplimenter omkring alle på kontoret, ikke bare med din kærlighed. Hvis folk kan se, at du ikke begunstiger din date kun, vil de respektere dig for det.
  • Sex på arbejdspladsen kan give jer to et gys, men det vil simpelthen brutto ud kollegaer, hvis de opdager dig og dine opgaver vil være i fare. Må ikke bringe en meget personlig, intim handling på arbejdspladsen - bestyrelseslokalet, konferencebord og kopimaskine har alle arbejde formål og er ikke der for din seksuelle nydelse. Være betænksom snarere end lystne.
 8. 8
  Undgå ethvert tegn eller handling særbehandling af din kollega. Du er nødt til at arbejde dobbelt så hårdt for at bevise for enhver, at der ikke er fortrinsstilling gives til din date, fordi alle vil automatisk antage, at dette sker. Som sådan gør ikke, nogensinde. Præferencebehandling fremmedgør andre medarbejdere og vil skabe et fjendtligt arbejdsmiljø. Alle skal overlades til at lykkes i henhold til deres fortjenester, ikke hvem de kender.
 9. 9
  Være professionel, hvis dit forhold slutter. Uundgåeligt, nogle dating relationer kommer til en brat afslutning, eller fuse ud over tid. Lad elskers skænderier, de tårer, den vrede, osv., derhjemme og tage stor omhu for at bringe din mest professionelle selv på arbejde hver dag efter break-up. Med hensyn til at tale til og arbejde med din ex, være høflig og professionel og få dit arbejde udført amiably. Husk, at det ikke er kærlighedsaffære, der vil få dig på dåse, men stalking, beskyldninger, og gengældelse, der undertiden følge.

Tips

 • Hold forretning og fornøjelse helt adskilt, og du vil være i en god plads.
 • Hvis du ikke har fortalt medarbejdere endnu, og de ​​to af jer tage den samme ferie dato og komme tilbage på samme tid ser lige garvede, indser, at dine kolleger vil sætte to og to sammen!
 • Tag det roligt. Som med alle værdifulde relationer, give det tid til at vokse og blive stærkere.
 • Må ikke sende din arbejdsplads kærlighed. Det er slemt nok, når nogen går på og om deres dato eller forlovede på arbejde uden at personen være omkring alle andre hver dag! Vær ydmyg og hensynsfuld på din arbejdsplads romantik.
 • Vær hensynsfuld over for andre, og din romance vil i sidste ende dø på grund af interessen stakes, og de to af jer kan få sammen med din romantik uforstyrret.
 • Hvis du ender med at blive gift, være venlige over for dine medarbejdere, der sætter op med dig og invitere dem til brylluppet også. Det kan koste lidt mere, men i form af at holde dem søde, er det en omkostning godt brugt.
 • Prøv at komme i kontakt uden at bruge arbejdstiden postkasse, der arbejder telefoner, etc. Eller det kan bringe dig flere problemer, hvis din privat besked er videregivet.
 • Hvis du har meget lidt engagement i jobbet og meget mere engagement i forholdet, skal du ikke bekymre dig om at forlade jobbet. Men være professionelle på arbejde alligevel, så at de giver dig en god reference. En alvorlig forhold er mere tilbøjelige til at vare længere end et job i mange områder.
 • Det er en god idé ikke at e-maile hinandens sexede beskeder. Din it-support kan nyde de budskaber så meget som de to af jer... Desuden emails tendens til at blive anmodet om som bevis i sager om afskedigelse, sexchikane, etc., så være fornuftigt.

Advarsler

 • Vær helt klar over reglerne for dating på arbejdspladsen. Eventuelle overtrædelser kan koste dig dit job.
 • Hvis du bryder op, vil du stadig nødt til at se dem på arbejde hver dag, så vær opmærksom på dette. Må ikke være uhøflig til dem. Fungere som du normalt ville.
 • På den anden side, hvis du tilbringer størstedelen af ​​dit liv på arbejdspladsen, er hvor ellers vil du møde folk? Sommetider kompatibilitet opstår på grund af en fælles passion for de ting, du arbejder på sammen, og fordi man ønsker at tage disse ting yderligere. Lad ikke andre mennesker fortælle dig, at arbejdspladsen romancer er dømt eller dårlige nyheder, ikke alle af dem er, og nogle af dem kan vise sig at være utrolig vigtig, dynamisk og brugbare relationer, der sender den virksomhed eller forretning i stratosfæren. Du skal bare nødt til at være en god dommer over, hvad der er rigtigt for dig, din karriere, og de mennesker omkring dig.
 • Nogle af dine kollegaer kan håne dig eller være åbent trodsig. Du bliver nødt til at være forberedt på det og reagere med medfølelse og god humor.
 • De ting, du brugte til at dele i stor detalje om dit sexliv med dine kollegaer? Det er slut nu, mens det var sjovt, når det drejede sig om en partner, de ikke kender personligt, når det kommer til deres andre co-worker, de virkelig ikke ønsker at høre, at ting!
 • Holde et kontor forhold hemmeligt i lang tid, kan øge spændingen, men det åbner dig op til to store risici: den første er, at du vil blive fundet ud til sidst, og alle vil blive forstyrret for at føle narret. Og den anden er, at dit forhold ikke må udvikle sig til en kærlig en på alle, men kan simpelthen være baseret på spændingen af ​​tavshedspligt. Og det er næppe basis for et langsigtet sundt forhold.
 • Husk på, at nogle gange er det spændingen ved et job, du er faldet for, og ikke den kollega. Udgifterne måneder hul op sammen udfylde en vital rapport eller projekt kan have dig at tilbringe en stor del af tiden sammen, men det kunne meget vel være den opstemthed at færdiggøre
 • Sexchikane er noget at holde i tankerne. Arbejdspladser træffe sådanne beskyldninger meget alvorligt. Som sådan, når man spørger en kollega ud holde det simpelt og fri for at røre dem, forsøger at kysse dem, eller gøre suggestive kommentarer. Når du er dating, vil der være plads til intimitet uden for arbejdspladsen, men indtil da, ingen forudsætninger og touch-intet at gøre. Desuden være opmærksom på, at nogle gange en jilted kæreste kan gøre et krav for chikane til at komme tilbage på dig, det er sjældent, men det kan ske.