Wkadk

Sådan laver dit forhold arbejde

Har du problemer med din kæreste, eller bare ønsker at krydre din sundt forhold? Relationer kræver tid og kræfter, uanset om din kærlighed er på klipperne eller du er på cloud ni. Hvis du er villig til at sætte i arbejde, kan disse nemme tips hjælpe dig tage din kærlighed til et nyt niveau.

Steps

Sådan laver dit forhold arbejde. Kig gennem forruden, ikke bakspejlet.
Sådan laver dit forhold arbejde. Kig gennem forruden, ikke bakspejlet.
 1. 1
  Finde ud af, om dit forhold er værd at gemme. Den sørgelige sandhed er, at mange relationer har bestået deres udløbsdato - Hvis du forsøger at gemme dem, vil du bare ender med at blive såret. Der er ingen nem trick til at besvare dette spørgsmål, vil du vide i dit hjerte, hvis du med "den ene" eller bare "den jeg har været sammen i fem år, så jeg kan lige så godt holde sig til det." Her er nogle røde flag for at lade dig vide, at dit forhold kan nærme sig en blindgyde:
  • Hvis en eller begge af jer har en historie om at være utro på hinanden, så den skade du har gjort, kan være repareres.
  • Hvis du finder dig selv hele tiden tiltrukket andre mennesker, eller endda fantaserer om dating en anden person, så du kan have mistet den fornemmelse for din nuværende kærlighed interesse.
  • Hvis du har mistanke om din elskede bare ikke gør du ønsker at være et bedre menneske. Hvis intet om forholdet gør du ønsker at vokse, så du kan være blevet for selvtilfredse for den gnist til at blive belyst.
  • Hvis du er i forholdet, fordi du er bange for at være alene, eller fordi du ikke tror, ​​du kan gøre det meget bedre. Det er et tegn på, at du føler dig mere angst end kærlighed.
  • Hvis du nægter at nogensinde forlade din betydelige andre, fordi "det ville såre ham / hende for meget." Jo længere du venter med at kalde det, jo mere skade din elskede vil være, og hvis du kender det bare ikke føles rigtigt, så du ikke gør din betydelige andre nogen tjeneste ved at stikke rundt.
  • Hvis du er bange for at indføre din betydelige andre til nye venner eller familiemedlemmer, fordi du er bange for de vil ikke komme sammen. Vil du virkelig ønsker at date en person, du ikke kan vise til dine venner og familie? Det er én ting, hvis din betydelige andre er bare genert, men hvis han eller hun ikke kan komme sammen med nogen anden i dit liv, kan det være en deal-breaker.
 2. 2
  Kig gennem forruden, ikke bakspejlet. For at komme videre i dit forhold, er du nødt til helt at stoppe holder øje med din elskede fortid - såvel som din egen. Hvis du er for hængt op på, hvorvidt han stadig gaga over hans ex fra high school, eller hvis din gamle ex er dating en ny person, så vil du aldrig være i stand til at styrke din obligation.
  • Undgå at stille for mange spørgsmål om din elskede ens tidligere forhold, og helt undgå snagen gennem hans ting eller søger online for hints om sin fortid. Ikke blot vil dette gøre dig bekymret uden grund, men hvis han finder ud af, vil det ikke taler godt om din tillid til det nye forhold.
  • Med hensyn til dine egne exes, behøver du ikke at afskære kontakten med dem, medmindre det er nødvendigt, men forsøger at minimere kontakten, især når du starter et nyt forhold.
 3. 3
  Del dine passioner. Det er vigtigt at have fælles interesser end din kærlighed til hinanden. I begyndelsen kan lidenskab være nok til at holde din kærlighed går, men når dit forhold modnes, er det vigtigt at dele fælles interesser eller aktiviteter, så dit forhold holder sig frisk.
  • Du skal arbejde på deling hobbyer, uanset om du bager desserter hver søndag, eller find et TV-show, som ingen kan lide, men du to.
  • Har et par kulturprojekt. Du kan vælge at se mindst én film sammen en uge, eller har din egen mini-bogklub. På den måde kan du motivere dig selv til at lære nye ting og har noget at snakke om.
  • Få tid til sjov for sjov skyld. Ikke alt du gør som et par har at gøre dig mere interessant eller talentfulde. Der er intet galt med at dele en kande øl og rammer en lokal poolbord en gang imellem.
 4. 4
  Del dine passioner - men ikke dem alle. Selvom det er vigtigt at have fælles interesser med din elskede, er det lige så vigtigt at have dine egne interesser.
  • Elsker du yoga, mens han kan lide at svømme i den lokale pulje? Kan du lide at være sammen med dine veninder til at danse til 80'er musik, mens han kan lide møde sine bro-venner på den lokale bar for at se fodbold? Great! Det er vigtigt at vedligeholde din egen identitet og samtidig opbygge en identitet som et par.
  • Og det er lige så vigtigt at tilbringe natten med din kæreste hænge ud med venner, som det er at have nogle alene tid regelmæssigt. Begge du absolut har brug for det for at bevare dine egne interesser, samt til at indse, hvor taknemmelig du er, når der elskede er rundt.
 5. 5
  Lær at gå på kompromis. Det er vigtigt at stå op for, hvad du tror på - men kun til et punkt. Hvis du er træt af sushi men din kæreste har været døende til at prøve den nye japanske sted på dato nat, give efter, men spørg hvis du kan vælge filmen.
  • Men husk altid, at det er vigtigt, at begge folk er villige til at gøre et offer. Hvis du finder dig selv altid at give efter for din elskede ens behov, stor eller lille, er det tid til at få en snak.
 6. 6
  Følg dit eget tempo. Den største fejl, du kan gøre er at sætte foden på gassen til at indhente alle de hurtigere biler - du ender bryder og brændende.
  • Bare fordi din impulsive bedste ven har shacked med sin kæreste på tre uger betyder ikke, at du og din kæreste nødt til at gå lejlighed jagt ASAP.
  • Selv hvis alle dine venner og deres kæledyr fisk bliver gift, betyder det ikke, at du er klar til at tage springet.
 7. 7
  Kommunikation er nøglen. Hvis noget, der generer dig, er det vigtigt at lade din elskede vide, så du kan løse problemet sammen.
  • Vælg det rigtige sted og tid til at have en snak. Selv hvis der er noget virkelig vigtigt, at du vil sige til din kæreste, der føles som om det ikke kan vente, vil du ikke være i stand til at have den samtale, du vil have, hvis du forsøger at tale på et højt koncert eller minut efter din betydelige andre fik nogle dårlige nyheder på arbejde. Sørg for at du både sidde ned og kigge på hinanden for at få samtalen til at undgå distraktioner.
  • Brug den rigtige tone til at få hørt. Hvis du begynder samtalen på en aggressiv måde, din betydelige andre er tilbøjelige til at få defensiven. Vær så rolig og rationel som muligt, også selvom du føler dig vred. Dette vil lade din betydelige andre rent faktisk høre, hvad du har at sige.
  • Må ikke være for konfronterende. Prøv at sige: "Der er noget, jeg har villet tale med dig om," i stedet for: "Vi er nødt til at have en snak - nu" Dette vil stadig vise, at hvad du har at sige, er vigtigt, men vil skære ned på drama.
  • Lad ikke de små ting opbygge. Hvis du vil undgå at have store seriøse samtaler hele tiden huske på, at hvis noget lille flåter dig væk, kan du fortælle din betydelige andre uden at gøre en big deal om det. På den måde kan du undgå at blive passive aggressive eller har spændingen opbygge, og kan bevæge sig fremad, mens forstå hinandens behov.
  • Men det er også vigtigt at vide, hvornår at afskedige - Hvis du er generet, fordi din kæreste uheld sætte din mælk væk i skabet, er der ingen grund til at nag ham, især hvis han har haft en hård dag.
 8. 8
  Selv hvis din kærlighed er bundsolid, din elskede bør ikke tages for givet. Mind dig selv hvor heldig du er at have fundet din soulmate, men at det vil tage hårdt arbejde for at gøre forholdet trives.
  • Uanset hvor travlt dine dage er, så prøv at finde tid til at have en samtale, når du er begge væk fra dine computere, telefoner og tv. Det er vigtigt at få tid til hinanden, selv hvis alt går godt.
  • Gør noget helt nyt sammen, så ofte du kan, om dens tage en dans klasse eller lave din egen gnocchi, for at undgå at komme ind i en skure.
  • Komplimenterer din betydelige andre mindst en gang om dagen. For bonuspoint, finde noget nyt at sige hver gang!

Tips

 • Må ikke blive helt absorberet i forholdet. Begge parter skal have deres egen gruppe af venner, så ingen vil føle sig kvalt. Samtidig, gøre plads til din partner i dit liv - relationer er alt om balance.
 • Husk, relationer er en tovejs-gade, så der bør være to involverede personer. Du har begge at deltage aktivt i forholdet og holde det positivt at gøre det sundeste og bedste, det kan være.
 • Hvert par er anderledes. Der er ingen "rigtige" måde at gøre et forhold arbejde (eller en forkert måde enten). Hvert par gør sine egne regler, kærlighed vaner, kærlighed rutiner, kærlighed aftaler mv

Advarsler

 • Spørg om råd, når du har brug for det. Der er ikke noget værre end en person at dømme dit forhold uden at kende alle fakta.
 • Forstå, at ethvert forhold er anderledes. Må ikke sammenligne dit forhold til nogen andens. Ikke dine forældre ', ikke din vens, ikke din co arbejdstagerens, ikke noget andet familiemedlem er, ikke at parrets forhold, der virker perfekt hele tiden, ikke tidligere forhold, fordi det ikke vil hjælpe og kan ødelægge jeres forhold helt!