Wkadk

Hvordan til at krølle hår med snoninger

Denne metode til hår curling er yderst effektiv og relativt hurtig og enkel, når du får håndelag. Utrolig naturligt udseende smukke krøller kan oprettes ved hjælp af denne teknik, og det ikke indebærer at bruge tidskrævende og hår skadelige varme metoder.

Steps

Hvordan til at krølle hår med snoninger. Vask og tør dit hår.
Hvordan til at krølle hår med snoninger. Vask og tør dit hår.
 1. 1
  Vask og tør dit hår. Brug ikke en balsam, medmindre det er en meget let en og / eller dit hår virkelig har brug for det.
 2. 2
  Du er dybest set kommer til at gøre 5 drejninger. Ene foroven foran (centralt) og derefter to på hver side, den ene over den anden.
 3. 3
  Gør den øverste forreste først. Opdel håret med en central skilning. Derefter afsnittet ud fra afskeden ned til øret på hver side. Sætte disse to sektioner sammen til ét forreste del. Tie tilbage resten af ​​dit hår i en bageste hestehale - det vil gøre det lettere at oprette din første twist.
 4. 4
  Vride teknik er lidt ligesom at lave en bolle, undtagen dette er en meget lang, tynd én. Hold vride dit hår igen og igen meget stramt, indtil det til sidst bøjer på sig selv. Derefter fortsætter vride og snoede den del af håret rundt om sig selv, tilbage mod dit hoved. Fastgør det på samme måde, du gør en bolle med en mini-scrunchie omkring basen.
 5. 5
  Du vil ende op med en twisty, spole-lignende fremspring stikker ud af toppen af dit hoved!
 6. 6
  Nu tager ud på bagsiden hestehale, deler dit hår i to (lodret ned på bagsiden af dit hoved) og sætte den ene side ind i en flok at holde det ude af vejen.
 7. 7
  Divider den anden side i to ved at tegne en linje med din kam fra øret hele dit hoved vandret for at imødekomme den lodrette afsked du lige har lavet. Twist hver sektion af hår som beskrevet ovenfor.
 8. 8
  Tag flok på den anden side, kløft og twist som i forrige trin.
 9. 9
  Nu skulle du have fem sjove udseende drejninger stikker ud af dit hoved. Tro mig, det er det værd.
 10. 10
  Efterlad i mindst 6 timer eller fortrinsvis natten over.
 11. 11
  Om morgenen tage ud drejninger én efter én, begyndende med de lavere. Fjern band, snoet det lidt og kam ud af dine krøller med en bred tandet kam.
 12. 12
  Når alle drejninger er ude, bøje sig over og give den en omhyggelig kam (ikke for meget). Sprøjt med en stærk hårspray. Flip dit hår op, og en del det / arrangere det. Så giv det en anden god spray, løft sektioner for at virkelig at få fat og volumen.
 13. 13
  På dette tidspunkt kan det se MEGET stor. Det er godt, vil det slå sig ned og se godt ud hele dagen.
 14. 14
  Færdig.

Tips

 • Brug en fastsættelse spritz, som du vride eller sætte mousse i håret, når du tør det at hjælpe med at løse den krølle bedre.
 • Altid bære en "quick-fix" retsmiddel i tilfælde nogen af ​​ovenstående forekommer, såsom et hår slips / lås eller spray og kam til back-kam det tilbage til livet.
 • Prøv at få hvert afsnit i samme tykkelse. Det kræver øvelse. Må ikke bekymre dig, hvis de er forskellige, er det rent faktisk gør mindre forskel end du måske tror.
 • Når "iført" dine krøller, undgå for enhver pris dine fjender, regn, og endnu værre enhver form for fugt i luften. Ingen saunaer, dampbade og hvis det er en tåget eller meget fugtigt dag, glem det.
 • Sørg for at dit hår er helt tørt, før du begynder at vride. Din indsats vil være spildt, hvis dit hår er på alle fugtigt.

Advarsler

 • Tætheden kan være ubehageligt og kan også forårsage hår knækker. Du kan løsne twist på basen lidt at stoppe dette. Bare støtte dine rødder ved at trykke ned på dem, og træk forsigtigt og flyt twist rundt, indtil det hele føles løsere.