Wkadk

Hvordan man får en piges telefonnummer

Hvis du har mødt en pige, du virkelig gerne, vil din naturlige tilbøjelighed være at ønsker at tilbringe mere tid sammen med hende. Den nemmeste måde at sikre, at du ser hende igen for at komme til at kende hende bedre er at få hendes telefonnummer. Når du forsøger at navigere denne vanskelige situation, kan du finde dig selv at blive nervøs og miste din selvtillid. Men bare rolig - hvis du ønsker at få en piges telefonnummer, alt hvad du skal gøre er at følge disse enkle trin.

Steps

Hvordan man får en piges telefonnummer. Tag samtalen op et hak.
Hvordan man får en piges telefonnummer. Tag samtalen op et hak.

Få at vide hende før du spørger

 1. 1
  Tag det roligt. Du er nødt til at slappe af, før du selv nærmer pigen. Selv hvis du ved, du ønsker at få hendes nummer, så snart du får øje på hende, vil du ikke være i stand til at gøre det, hvis du ikke chill ud først. Hun vil være i stand til at fornemme, hvis du er nervøs fra en mil væk, og hvis du er nervøs, vil hun ikke ønsker at hænge ud med dig igen.
  • Selvom det er normalt at være nervøs, hvis du føler bange eller genert, kan pigen undre, "Hvad er der med den fyr?" Hun tror måske, at der er noget off om dig selv, hvis du har et almindeligt tilfælde af rystesyge.
  • Berolige dig selv ned ved at overveje det værst tænkelige scenario. Det værste der kan ske er dette: du beder om hendes telefonnummer, og hun vil ikke give det til dig. Kan du overleve det? Sandsynligvis.
 2. 2
  Mød pigen. Når du har faldet til ro, er det tid til at komme op til cutie og skru op for charmen. Gøre øjenkontakt, smil, og gå op til hende at vise hende, hvad en stor fyr du er. Hvis du ønsker at holde hendes taler, er du nødt til at gøre et godt første indtryk, så hurtigt du kan. Her er hvordan du gør det:
  • Vær selvsikker. Vis hende, at du elsker, hvem du er, at du er tilfreds med, hvad du gør, og at du elsker at møde nye mennesker. Hvis hun tror, ​​du føler dig godt om, hvem du er, vil hun føle sig godt om dig også.
  • Give hende al din opmærksomhed. Dette betyder ikke, at du creepily skulle stirre ind i hendes øjne. Det betyder, at du skal dreje din krop mod hende, sætte din telefon væk, og få hende til at se, at det, hun siger, spørgsmål til dig.
  • Gør hende til at grine. Den nemmeste måde at gøre hende som dig er at charme hende med din.
 3. 3
  Tag samtalen op et hak. Når du får det grundlæggende af vejen, ligesom dine navne, og hvor du er fra, bør du begynde at forbinde med pigen på et dybere niveau. Dette betyder ikke, at du skal spørge hende om hendes liv filosofi eller om den mest meningsfulde oplevelse af sin barndom, men det betyder, at du skal flytte forbi introduktioner. Her er hvordan du gør det:
  • Spørg hende nogle spørgsmål om sig selv. Må ikke interviewe hende. Bare spørg om hendes søskende, om en film hun har set, eller hvad hun tænker på sit job. Lad hende se, at du holder om hendes meninger.
  • Åbne op. Sørg for, at du både taler om det samme beløb. Du ønsker ikke at lægge pres på hende ved at spørge en masse spørgsmål uden at afsløre noget om dig selv, men du bør ikke rage samtalen enten.
  • Drille hende. Når du opbygger en god rapport, begynder at legende gøre grin med hende en lille smule. Hvis hun er iført en tydeligvis dekorativt chunky guld halskæde, hold det og sige: "Er det ægte guld?"
  • Ros hende. Må ikke fortælle hende, at hun er den smukkeste kvinde, du nogensinde har set. Bare fortæl hende, at hun har en fantastisk grine, eller at hendes øjne er slående.
 4. 4
  Få hende til at kunne lide dig. Når du har flyttet forbi introduktioner og har charmeret hende i første omgang, er det tid til at få hende til at kunne lide dig nok ønsker at tilbringe tid sammen med hende igen. Hun behøver ikke at tænke, at du er den mand, hun har ventet hele sit liv, alt hvad hun har til at tænke er, "Hey, denne fyr er cool jeg vil have mere af dette.". Her er hvordan du får hende til at ønske at se dig igen:
  • Byg vittig drillerier. Vis hende, at du kan drille hende, få hende drille dig, og holde din ende af en skarp samtale. Hvis hun siger noget morsomt, svare igen med en sjov quip stedet for bare griner og siger, "Det er sjovt." Dette vil vise hende, at du kan holde op med hende, hvis du hænger ud igen.
  • Reveal noget lidt mere personlig. Må ikke få så personlige, at du får hende ubehageligt, men fortælle hende noget, der gør hendes hjerte smelter bare en lille smule, og se, at du ikke er bare alt om de vittigheder, men at du virkelig har en blødere side.
  • Har hendes åbne op til dig. Lean i en lidt tættere og opmuntre hende til at fortælle dig noget om sig selv, at hun ikke fortæller bare nogen. Begynde at opbygge en stærk forbindelse.
  • Bring up noget fra tidligere i samtalen. Kvinder elsker det, hvis du gør det rigtigt. Hvis noget fra begyndelsen fra din samtale kommer op igen, kan du imponere hende ved at vise, at du kan huske alt, hvad hun siger.
 5. 5
  Spørg efter hendes nummer på toppen af samtalen. Vent ikke for ting at halte eller vil du tabe. Lige når du har den sjoveste taler til pigen, eller når du griner hårdest, er netop, når du skal spørge. Når du når det punkt, hvor du tænker, "Jeg har sådan en stor tid taler til denne pige, som jeg ikke selv ønsker at afbryde det ved at bede om hendes telefonnummer", skal du spørge det samme. Her er de to bedste måder at gøre dette:
  • Spørg hende ud. I stedet for at bede om hendes telefonnummer, så spørg hende ud på en date. I midten af ​​en stor samtale, siger bare: "Jeg er nødt til at gå, men jeg virkelig ønsker at holde op på denne samtale over middag eller drinks i næste uge. Kunne du lide det?" Hvis hun siger, at hun gerne ville have det - og på dette punkt, skal hun - så skal du bede om hendes nummer til at koordinere.
  • Spørg efter hendes nummer direkte. Netop når samtalen går så godt, som det kan, siger, "Hey, jeg kan virkelig godt lide at tale med dig. Kan jeg få dit nummer, så vi kan holde tale?" Gør det klart, at du beder om hendes nummer, fordi du ønsker at hænge ud igen, ikke fordi du ønsker at sende hende utryg tekster, eller fordi du får et sus fra at få pigers telefonnumre.
  • Reagere hensigtsmæssigt. Må ikke juble og pumpe din næve i luften og sige: "Ja!" når hun giver dig hendes nummer. Bare sige, "awesome, tak", og fortæl hende du vil ringe til hende snart. Så sige farvel og gå ud med hovedet højt. Og hvis hun siger nej, trække det ud og sige, det er ikke et problem - det var dejligt at møde hende alligevel.

De to-minutters bore

 1. 1
  Find din pige. Hvis du ser en absolut gorgeous pige, eller bare en pige, der ser så sød eller charmerende som du ønsker at kende hende bedre, så kunne det ikke skade at hurtigt at bede om hendes nummer. For at gøre dette på to minutter, er du nødt til at gøre hver anden tæller. Først skal du sørge hun er modtagelig. Hun skal stå af sig selv eller sammen med veninder, ikke er involveret i en dyb samtale eller ligne hun søger efter nogen.
  • Når du har fundet den perfekte pige, wow hende med et stort grin og stærk øjenkontakt.
 2. 2
  Charm hende med din tilgang. Gå op til pige som dig er på en mission. Efter alt, er du. Vend mod hende og fortælle hende dit navn. Spørg hende, hvad hun hedder. Ligegyldigt hvad navnet er, fortæl hende, det er et smukt navn.
  • Gør hende til at grine.
  • Fortæl hende, at du normalt ikke så fremad, men at det sekund du så hende, vidste du, at du bare måtte kende hende.
 3. 3
  Spørg efter hendes nummer. Fortæl hende, at du absolut nødt til at få at gå, men at du vidste, du ville fortryde det, hvis du ikke gjorde det mindste forsøge at få hendes nummer, så du kan komme til at kende hende bedre i fremtiden. Sig: "Jeg ønsker virkelig, jeg kunne lære dig at kende nu, og vise dig, hvad en stor fyr jeg er, men jeg er nødt til at komme i gang. Kan jeg få dit nummer, så vi kan tage dette op senere?"
  • Hvis hun giver dig hendes nummer, takke hende og sige, at du er glade for at komme til at kende hende. Derefter gå væk hurtigt, ligesom du virkelig har travlt.
  • Hvis hun ikke vil give det til dig, bare grine og sige, "Du kan ikke bebrejde mig for at prøve!" Efter alt, bare du tog en risiko. Vær stolt af dig selv for at gøre en indsats.

Vide hvordan man ikke at bede om hendes nummer

 1. 1
  Spørg ikke for tidligt. Selvom de to-minutters bore kan være effektiv, den ti-anden drill vil ikke charme enhver pige, uanset hvor smart du tror du er. Du bør tage tid nok til at introducere dig til pigen, at spørge hendes navn, og for at lade hende hurtigt se, at du er en cool fyr, hun gerne vil se igen.
  • Må ikke bare gå op til en pige og sige, "Hey, jeg ønsker at hænge ud med dig senere. Kan jeg få dit nummer?"
  • Må ikke bede om hendes nummer uden at fortælle hende din navn.
 2. 2
  Må ikke spørge, om samtalen halter. Hvis du føler en vis forsinkelse i samtalen, eller pigen holder kigge rundt i lokalet, kontrol hendes telefon, eller forsøger at få øjenkontakt med sine venner, så de redde hende fra dig, så har du gik glip af din chance. Undskyld, kammerat. Bedre held næste gang.
  • Hvis begge du kæmper for at finde noget at sige, så skal du ikke bede om hendes nummer. Hvorfor skulle hun ønsker at give det til dig - så du kan sidde i pinlig tavshed nogle mere en anden gang?
  • Hvis hun siger farvel til dig, og begynder at gå væk, beder ikke om hendes nummer. Hvis hun ville have dig til at spørge, ville hun have dvælet.
 3. 3
  Har du ikke dine venner beder for dig. Dette er en no-brainer. Medmindre du er i midten skole, er du nødt til at sætte på din store dreng bukser og bede hende selv. Hvis dine venner beder for dig, vil du kigge genert, usikker, og ikke som en rigtig mand.
  • Hvis en pige tror du er ikke selvhævdende nok til at bede om hendes telefonnummer, hvordan kan hun forvente, at du imponere hende, når du hænger ud?

Tips

 • Altid kigge efter en vielsesring først. Det ville være pinligt at spørge en gift kvinde til at hænge ud med dig.
 • En metode, der normalt fungerer giver dit nummer først. Hvis du bruger en undskyldning som: "Jeg har fået til at gå i et minut. Her er mit nummer, hvis du ønsker at ringe eller tekst mig," og derefter vente for hende at give dig hendes.
 • Hvis hun er med en fyr, er det nok hendes kæreste eller mand. Dette er ikke altid tilfældet, men vær forsigtig. Brug dit hoved, se hvordan de interagerer, og beslutte, hvad de skal gøre.
 • Må ikke blive afskrækket, hvis din plan ikke virker. Jo flere gange du prøver at bede om en piges nummer, jo mere sandsynligt vil du være at få et positivt svar.