Wkadk

Hvordan til at helbrede en næse ring og tage sig af infektioner

Dette er en guide til helbredelse frisk næse piercinger, og hvordan man kan slippe af infektioner ASAP. Inkluderer rådgivning fra piercere.

Steps

Hvordan til at helbrede en næse ring og tage sig af infektioner. Vask dine hænder, før du håndterer din piercing.
Hvordan til at helbrede en næse ring og tage sig af infektioner. Vask dine hænder, før du håndterer din piercing.
 1. 1
  Vask dine hænder, før du håndterer din piercing.
 2. 2
  Den mest grundlæggende ting du kan gøre for at rense en næse ring eller anden piercing for den sags skyld er havsalt opsuger: Den måde at gøre er at bruge en CLEAN shot glas, blandes i 1/4 en spiseskefuld IKKE-tilsat jod havsalt, og lad det sidde i mindst ti minutter, første gang du gør det, og mindst 5 minutter for hver gang efter det.
 3. 3
  Brug ikke Bactine, peroxid, alkohol, Neosporin eller flydende sæbe. Det er enten for stærk, tørrer det ud, eller dræber celler, du har brug for helbredelse.
 4. 4
  Hvis en infektion udvikler sig, de bedste ting at gøre, er at lade det helt alene!
 5. 5
  Det er helt almindeligt for små bump til form på næsering. Mest almindeligt er disse bakterielle lommer, AKA bylder, og vil gå væk. Den bedste ting at gøre for at gøre den permanent gå væk er at bruge varmt komprimerer. En hurtig måde at gøre dette på er at mikrobølge nogle vand (eller vand blandet med havsalt) i et krus i ca 1 minut og 20 sekunder. Tag et stykke køkkenrulle og fold det op lille. Dyppe den i vandet i et sekund, og blæse på det lidt, fordi det sandsynligvis vil være meget varmt. Så mens det stadig er varmt, men du kan stadig holde det, skal du trykke på vådt køkkenrulle på det i omkring ti minutter. Dette vel hjælpe bringe bakterierne til overfladen, og det vil i sidste ende pop på egen hånd. Det anbefales ikke, at du pop i kog ved hjælp af en nål, sikkerhedsnål, etc.
 6. 6
  Hvis bump ikke går væk i et par uger, eller en anden problem udvikler ringe til din piercer og spørge rådgivning. Du kan også gå til lægerne, og de vil enten tage sig af det der eller ordinere medicin til at slippe af med nogen form for infektion.

Tips

 • Mens du er i bad, holde næsen under vandet. Det varme vand vil hjælpe "flush" out bakterier i din næse ring.
 • Brug ikke alkohol eller peroxid. for det vil forårsage skorpedannelse og det vil være grov og crusty
 • Saline spray kan også hjælpe med at rense det godt.
 • Brug saltvand lunkent til at rense det
 • Sov med hovedet stablet op for at reducere hævelser.
 • Nogle andre ting, der kan hjælpe en næse ring heler hurtigere er tea tree olie og E-vitamin olie.
 • Bær en plet forbinding over piercing natten for at forhindre den fra at blive hængende i tæpper, puder, andre ting, der kan få det til at komme ud!
 • Brug aldrig tykke cremer, der vil tilstoppe din piercing. Vitamin E olie er fantastisk til ar og bump, og det absorberer ind i din hud.
 • Ændrer ikke ringen indtil det er mindst 4 uger gammel. efter 4 uger bør det meste helbredt. hvis du har brug for hjælp gå til den person, der gennemborede det, og de vil ændre det.

Advarsler

 • Rør aldrig en piercing uden at vaske dine hænder først! Dine hænder er en af ​​de fleste bakterier-angrebne områder af din krop.
 • Du må ikke ændre smykker til 2 måneder. Hvis du har brug for at ændre det, vil de fleste piercere gøre det gratis for dig, og de vil sørge for det er steriliseret.
 • Brug aldrig oliebaserede produkter såsom Neosporin. Også, dont nogensinde bruge alkohol på det, peroxid, eller ren jod.
 • Hvis du har følsom hud, kan du nødt til at rense det mindre end 2-3 gange om dagen, fordi det vil irritere piercing.