Wkadk

Hvordan at skjule en næse piercing fra dine forældre

Så du vil have en næse piercing, men du er ikke tilladt? Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du hemmeligt få en!

Steps

Hvordan at skjule en næse piercing fra dine forældre. Lie med dine forældre og fortælle dem, du hænger ud med vennerne.
Hvordan at skjule en næse piercing fra dine forældre. Lie med dine forældre og fortælle dem, du hænger ud med vennerne.
 1. 1
  Lie med dine forældre og fortælle dem, du hænger ud med vennerne. Gå til udvalgte salon / shop og få din næse gennemboret. Hvis du bor i Europa skal du have forældrenes samtykke, hvis du er under 18 år, og under 15 i Canada.
 2. 2
  Prøv og få den mindste piercing muligt. (Vær dog opmærksom på, at jo mindre piercing, jo mere sandsynligt er det at være et uheld revet ud, kan en større sporvidde er altid en mere robuste piercing. Tænk på en wire ostehøvl-små smykker er stort set den samme)
 3. 3
  Få en subtil farve. Hvis du kan få en sort eller mørk brun en, er det nok den bedste idé, fordi det sandsynligvis vil ligne en skønhed stedet. Hvis dine forældre har en halv hjerne, vil de ikke falde for dette. Skønhedspletter ikke bare tilfældigt vises, og området omkring piercing vil formentlig stadig være røde og hævede. Dog vil dette arbejde, hvis dine forældre er ligegyldige eller godtroende uden tro. Kom godt i en rød stud fungerer også godt, fordi det sandsynligvis vil bare se en bums eller bunden. Hvis du kan få en flad, lille en i dit hudfarve, kan de ikke engang mærke. Af den måde, vil du ikke være i stand til at fjerne smykker til 6-8 uger.
 4. 4
  Gå hjem og handle som intet var hændt.
 5. 5
  Forklar dem, hvorfor du ønskede piercing. Hvis du kan overbevise dem snarere end at sige "det ser cool" eller "[Indsæt navn her] forældre tilladt det", kan de være mindre villige til at sige "ja". Men hvis du har været overvejer at få det i lang tid, så lad dem vide.
 6. 6
  Hvis dens et problem, der er dybt personlig for dem, såsom religion, du er bedst ikke at fortsætte samtalen yderligere.
 7. 7
  Undgå dine forældre uden at gøre det indlysende.
 8. 8
  Når du er i nærheden af dem, sidder på den modsatte side, hvor du har din piercing.
 9. 9
  Hvis de spørger dig om det siger "åh, det er bare en ridse / bums / skønhed stedet / etc."
 10. 10
  Find en stud du vil. Når du kan tage det ud [efter hvordan nogensinde mange måneder] vælge smykker, du virkelig ønsker.
 11. 11
  Når du går ud, swap "skønhed spot" bums til din valgte smykker og slid det!
 12. 12
  Få en lille stud nærmest din hudfarve. Når det er helet der er ikke noget de kan gøre ved det.
 13. 13
  Du kan også lave / få en falsk, men real-udseende piercing, vise dine forældre, hvis de spørger, og vise, at det er falsk. bære det uafbrudt i et par måneder og så, når du får den rigtige en, vil de synes, det er den falsk.

Tips

 • Selv om det er fristende, ikke dækker piercing med foundation eller anden makeup. Dette tillader ikke piercing at ånde og øger chancerne for infektion.
 • Act afslappet eller dine forældre vil bemærke. Men er de formentlig kommer til at mærke uanset hvor afslappet du handler.
 • Kig efter din piercing, så det ikke bliver inficeret, eller dine forældre vil helt sikkert bemærke.
 • Det er bedst at fortælle dem, når du har fået det gjort. Du kommer til at være i flere problemer for at lyve.
 • Du kan altid få en falsk piercing, en magnetisk en eller en lim-on én til at prøve det, måske når dine forældre se der er noget galt med piercing, kan de lad du har en rigtig en.
 • Du kan altid fortælle dine forældre, det er magnetisk, eller det er limet på. Fortæl dem, at det kommer ud i en uge / måned / whatever. Hvis du føler, du kan kigge efter det selv, få måske det gjort en kort tid før de går væk til en sommerlejr.