Wkadk

Hvordan man får en septum (næse brusk væg) piercing

En masse mennesker, der ønsker deres septum gennemboret vil normalt ønsker at bruge intens planlægning, før at få det gjort. Det er meningen at være en af ​​de mindst smertefulde piercinger, men tager forsigtighed og omhu, når helbredelse. Hvis du ikke er villig til at sætte i gang for at holde den ren, og sætte op med ømhed af det bagefter, så bør du nok genoverveje. Du skal også huske på, at din septum anatomi ikke kan tillade, at den vises lige, den tynde "sweet spot" ikke nødvendigvis dirigere retningen af ​​smykker, da det er meget tynd, så brusken foran det kan skubbe på smykker og gøre det skævt. Dette kan eller ikke kan korrigere sig selv i løbet af helingsprocessen afhængigt af din krops evne til at tilpasse i denne periode. I de første par uger i sit bud periode, vil hævelsen i næsen få det til at blive vist skævt. Det kan løse sig selv efter ekspandering går ned. Andre end det, septum er en fantastisk, interessant piercing, at en hel ladning af smykker kan bæres i, strækkes op, eller skjult. Hvad nogensinde tager din smarte.

Steps

Hvordan man får en septum (næse brusk væg) piercing. Find en god piercing studie.
Hvordan man får en septum (næse brusk væg) piercing. Find en god piercing studie.
 1. 1
  Find en god piercing studie. Sørg for at det er professionelt og rent, og for din egen tilfredshed, med et venligt piercer. Fortæl den professionelle, at du vil have en septum piercing. De vil diskutere at lave en aftale. En sand professionel vil oprette en aftale, eller hvis du vil have det gjort ved ankomsten de kan eller ikke kan tage dig lige med det samme... huske, hvis de er optaget vente at blive hjulpet.
 2. 2
  Lav en aftale med dem. Når du går til din udnævnelse, bliver du nødt til at udfylde en samtykkeerklæring. Så vil de få dig til det område, hvor de vil gennembore dig. Så vil de begynde at få deres udstyr. Nålen og klemmer skal være i en hvidbog og klar plastikpose med en indikator stribe, at det er korrekt steriliseret. Piercere normalt ikke vise, at striben men hvis du er bekymret spørg at se, at strip. Sørg for at tjekke at de er engangsbrug nåle, og at alt er rent.
 3. 3
  Kend procedurer.
  • Han vil rense din næse med antiseptisk. Det er lidt ubehageligt, lugter, men intet alt for dårlig. Sørg for at du trække vejret gennem munden på dette tidspunkt.
  • Han vil trække din næse tilbage for en god kig ind og finde sweet spot at gennembore og placere klemmerne på sweet spot. Og de kan sætte en buet vægtstang ring i at vise dig den ru position af det.
  • Han vil derefter få dig til at lægge sig ned, eller at sidde op, forskellige piercere, forskellige tricks. Nogle gange de vil have en anden person til at bistå i processen. De vil klemme septum. Dette faktisk gør ondt mere, end du tror.
  • Når nålen går igennem, vil du føle det gå gennem vævet. Så han / hun vil tage klemmerne ud og skub smykker igennem... det kan føles ubehageligt, men det vil være ovre i et hurtigt sekund. Efter piercing er renset for enhver eller alle blod vil han / hun tråde bolden på smykker.

Hjemme

Bemærk: Det anbefales kraftigt, at du går til en professionel for at få din septum gennemboret snarere end at gøre det selv

 1. 1
  Saml det hele sammen. Du skal bruge en nål, klemmer, smykker, vatpind, antiseptiske klude, og en ren væv.
 2. 2
  Sterilisere! Må ikke fortsætte, indtil du er positivt, at alt er rent. "Sterilisere nålen og klemmerne og selvfølgelig smykker. Sætte det gennem en flamme vil ikke skære det! I stedet lader det i kogende vand i ti minutter, og til at være ekstra sikker jeg sætte det i en alkoholisk opløsning i et par minutter.
 3. 3
  Sørg alt, hvad du vil bruge, er på en ren væv, så det plejer tiltrække bakterier. og få antiseptiske klude til at rengøre din næse, eller bare vaske din næse med vand og sæbe. Rens dine hænder. Hvis det er muligt, slid rene latexhandsker.
 4. 4
  Brug bedøvende creme til følelsesløs området (BRUG IKKE ICE!-Forklaret mere i tip nedenfor)
 5. 5
  Få din klemme og klemme området. Du ved, hvis det er fastspændt ret, hvis det føles som en hård nød. Dette vil tage væk nogle smerter. Derefter trække vejret i. Som du ånde ud ved at trykke nålen ind i den tynde punkteres af huden mellem chunky brusk mod spidsen eller næsen på den benede del på bagsiden af ​​din næse. dette vil stikke og forårsage dine øjne til at vande en masse! Tag en langsom og dyb indånding, mens piercing at mindske smerter. Sætte fingeren på den anden side af din septum til nålen og for at sikre det går igennem så lige som muligt.
  • Hvis du ikke bruger en piercing nål, fjernes nålen, og så hurtigt som muligt sættes i smykker. Dette vil være ganske vanskeligt og forsøge ikke at komme til frustreret.
 6. 6
  Tørre op noget blod med din vatpind.

Tips

 • Cirkulære vægtstænger og septum holderne kan nemt vippes op i næseborene for at skjule til arbejde eller skole. Eller at skjule fra forældrene. Og tro mig, det virker som en charme. Ingen vil være i stand til at se det. Septum holderne er lavet til dette formål som at trække vejret er lidt svært med en cirkulær vægtstang vippes op.,
 • Der vil være hvide substans bygge op på din septum ring for de første par uger. Dette er normalt, det er kroppens sekreter, så du ved, det er healing fint. Color Indikator for Krop sekreter: Hvid - Healing stor holde op det gode arbejde. Gul - Øh... måske tid til at gå til din piercist og tjek for at se, hvad der er galt, kan det blive smittet. Grøn - Definitely smittet, skal du ikke tage det ud, medmindre din piercist fortæller dig også, de kan eller ikke kan sende dig til en læge, og de vil give dig antibiotika til at hjælpe den infektion, måde vil du ikke miste din piercing.
 • Hele din næse vil være bud for omkring 2-3 uger efter at have det gennemboret. Selv den mindste bump på næsen vil gøre ondt. Så tag det let for de få uger, og du bør være fint.
 • En septum piercing tager 6 til 8 måneder for at helbrede fuldstændigt. Efter en måned, bør du være i stand til at ændre det, men gå let på det i et stykke tid. Bare lyt til din krop.
 • VIGTIGT: Septum piercinger bør være gennem huden mellem chunky brusk i bunden af ​​næseborene og brusken mellem næseborene i næsen, med mindre du ønsker det højere op gennem brusk. Nogle mennesker har ikke denne "sweet spot", så når de ville få det gjort, det ville have til at gå igennem brusk.
 • IKKE bruge is. Is gør huden meget hårdere og meget sværere at trænge igennem. * For at rense den bruge Sea Salt (det har ingen jod, så det ikke vil stikke). Vask dine hænder før du rense din næse hver gang. Du er nødt til at gøre dit absolut bedste for at undgå infektioner, vask dine hænder bør altid være den første ting du gør. For en Sea Salt sættetid behøver du kun 1/2 teskefuld til en 16 ounce flaske vand. Ryst det op og derefter holde det i mikrobølgeovn i 20 sekunder og derefter hæld det i en skål. Eller du kan bruge et halvt normal glas varmt vand med en god knivspids havsalt. Placer et stykke vat eller pad i skål eller kop og suge bolden med havsalt løsning. Tag vat og placere den på piercing. Når bolden eller pude bliver koldt, smide det væk, sættetid en anden, og sætte det en på din næse. Gør dette i 5 minutter. Lad det trække til at få den ren... sørg for at få alle de crusties ud, og du flytter smykker til at komme til det (op og ned, ikke til venstre og højre)... men lad ikke nogen crusties komme i hole dette vil medføre en barsk irritation, der ikke vil være behageligt! Så kan du tage hånd sæbe, helst Ring eller blød sæbe og vaske piercing hjælp sudsy pinky-tips eller en Q-tip. Skyl al sæben off... hvis der er nogen sæbevand rester kan det forårsage irritation til din piercing. Næsen har sin måde med sine naturlige sekreter at holde sine mørke sprækker sundt, så vask mere end to gange om dagen, vil ikke være nødvendig. Det vil efterlade dig med en tør piercing, som vil forårsage irritation og sinke helingsprocessen. Det bedste for dig at gøre, er at overlade det alene, mens du ikke rense det, og lade din næse tage sig af resten.

Advarsler

 • Over tid piercing kan lugte... Urban ordbogen har kaldt dette øre ost, men fordi det er i din næse er det kendt som "septum funk" lyder underligt, men det er bare kroppens sekreter, der stadig danner og den bedste måde at stoppe lugte dette ubehagelig lugt... rengør dine smykker.
 • Hvis der er en klump ved siden af ​​din piercing eller pus vises eller det er bløder kraftigt, er det bedst at få det tjekket ud af en piercer, helst en der gennemborede det, for at sikre, at det er ikke inficeret.