Wkadk

Hvordan til at gennembore dit eget næse

Hvert år hundredvis af mennesker vil have deres næse gennemboret. Nogle, enten på grund af regeringens eller finansielle situationer vælger at gennembore deres egen næse. Uanset hvad, folk kommer til at fortsætte med at gøre dette, så bedre at vide, hvordan man gør det rigtigt.

Steps

Hvordan til at gennembore dit eget næse. Mærk din næse, hvor du ønsker stutteriet at gå.
Hvordan til at gennembore dit eget næse. Mærk din næse, hvor du ønsker stutteriet at gå.
 1. 1
  Undersøg din næse. Har du nogen hudorme eller acne? Hvis det er tilfældet, skal du vente et par dage eller uger, og vask dit ansigt regelmæssigt. Det kan føre til infektion, hvis du gennembore højre over eller meget tæt på, en yucky skamplet.
 2. 2
  Sterilisere alt. Vask dine hænder og sat på latex handsker. Rør ikke noget andet med dine behandskede hænder bortset fra sterile ting. Hver gang du rører din næse, ændre handsker. Foretage en endelig ændring lige før du gør den egentlige piercing.
 3. 3
  Mærk din næse, hvor du ønsker stutteriet at gå. Kig i spejlet. Ser det rigtigt? Eller er det for lav eller for høj?
 4. 4
  Flyt mærket, indtil du er tilfreds med det.
 5. 5
  Rens dit ansigt en gang mere med sprit. Watch out for dine øjne, fordi det ville brænde!
 6. 6
  Tag nålen ud af emballagen og ikke sætte den ned hvor som helst, da det gør nålen forurenet. Brug IKKE andet end en ordentlig piercing nål. En steril én. Du behøver ikke at gøre noget andet med det bortset fra at tage ud af den sterile emballage.
 7. 7
  Brug en piercing klemme til at holde området skal gennembrydes, hvis du har en. Hvis du ikke har en, seriøst overveje at få en. Du ønsker ikke at stikke indersiden af ​​din næse eller din finger.
 8. 8
  Vær rolig. Hvis du ryster, stoppe og vente et par øjeblikke til at falde til ro. Rystende samtidig forsøger at stikke næsen er ikke kønt. Jo hurtigere du gør det, jo hurtigere det er overstået.
 9. 9
  Sæt nålen, idet man pierce vinkelret gennem vævet. Du vil føle smerte.
 10. 10
  Indsæt steril næse smykker. Sørg for at du har den rigtige størrelse, længde, tykkelse. Brug ikke en ring eller ørering!
 11. 11
  Rense det to gange om dagen ved hjælp af en steril saltvandsopløsning, og efterlade din stud i mindst 3 måneder før ændrer det ud med noget andet. Brug titanium smykker til det bedste resultat. Alt mindre er ikke tilrådeligt. Bare vaske det to gange hver dag med saltopløsningen (eller søg efter 'havsalt sættetid'), indtil den er helt helet. Dette kan tage op til 4 måneder.
 12. 12
  Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at spørge din lokale piercing malkestald. Selvom du ikke får din piercing gjort der, ville de sandsynligvis være villige til at give dig råd, hvis du spørger pænt.
 13. 13
  Undgå infektion! Antibiotika kan være dyrt og tvivlsom til dit helbred (dyrere end at få den piercing gjort i en steriliseret piercing salon, undertiden), så sørg for at du gør det rigtige beslutning. Vær forsigtig, når du gør det under 14 år, fordi dine væv stadig er ved at udvikle på disse unge aldre.
 14. 14
  For at være ærlig... Din bedste chance er at gå og få det gjort professionelt, det betyder ingen pistol på et indkøbscenter. De professionelle er uddannet til at sikre, at det vil være ok, og for at redde din næse fra en masse ting, der kan gå galt.
 15. 15
  Færdig.

Tips

 • Hvis du tror du kan have en infektion på noget tidspunkt, fjern ikke stud. Det kan fælde infektionen inde i huden! Hvis det fortsætter med at forværres, gå til en læge.
 • Brug ikke alkohol til at rense det, da det kan udtørre din piercing og lade det sprøde.
 • Tee Tree Oil, sprit, hydrogenperoxid eller andre barske antiseptiske er ikke tilrådeligt for rengøring en piercing. Kun saltopløsninger eller en høj kvalitet, duft-fri antibakteriel sæbe skal bruges på din piercing.
 • Sætte is på næsen, før piercing det vil dulme nogle af de smerter. Det vil også gøre vævet hårdere, så det er ikke tilrådeligt. Bedøvende gør du ikke føler smerte, men når det går galt, vil du ikke føle det heller. Det kan forårsage en masse alvorlige spørgsmål, som let kunne forhindres.
 • Det er normalt for dine øjne til vand.
 • Din næse vil være rød og øm et stykke tid efter. Det er normalt.
 • Brug ikke peroxid.
 • Du kan bruge en spray kaldet H2O Spray fra Hot Topic eller piercing shop

Advarsler

 • Selv efter sterilisering, kan infektioner såsom AIDS spredes ved at dele en piercing nål. Under ingen omstændigheder deler en nål, selv med din bedste ven!
 • Gå til en professionel, hvis du har spørgsmål eller problemer. Det er værd at den ekstra omkostning for en professionel til at gennembore dig.
 • Vær meget forsigtig! Må ikke stikke næsen med en sikkerhedsnål, push pin, øreringe, synål, eller noget andet end en hul autoklaveret nål. Brug af andre objekt vil gøre piercing mere udsat for infektion, fordi det ikke kan steriliseres korrekt og er sædvanligvis for kedeligt at gennembore, rive væv og lægge for meget stress på piercing.
 • Være helt sikker på at du vil have en gennemboret næse før de går igennem dette, eller du vil fortryde det senere!

Ting du behøver

  • Hollow autoklaveret piercing nål
 • Needle pincet
 • Piercing klemme
 • En steriliseret næse ring eller stud
 • Havsalt / øre pleje løsning
 • sprit
 • latexhandsker